Zase to holení...

08.01.2011

Ahoj holky, těhulky, maminky,
mám takovou intimní otázku - je nutné se do porodnice úplně vyholit?Jako myslím úplně na mimino... nebo si tam můžu něco nechat? :-D A když si tam něco nechám, nebudou mě to pak v porodnici doholovat do hola??? :-D
Díky za odpovědi, hezký den všem :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Před 15-ti lety mě oholili jen spodek. Loni v lednu jsem přijela do porodky oholená, jen s proužkem a stejně mi ho oholili.

tak já myslím,že v každé porodnici jinak,ale podle mě bys měla být oholená celá,kdyby byly nějaké komplikace a dělali ti císaře potřebujou podbříšek holý na řez.... :a:

Ahojky, heleď mě neholili přestože sem dole měla asi nějaký 4mm chloupků :D A to sem rodila 22 hodin, takže klidně mohli říct, že mě oholí, ale v kontrakcích holení fakt ne :D A navíc ještě mě tam dole mohli říznout a mohlo by se mi to zanítit, známý se to stalo a taky sem slyšela, že oholení v porodce můžeš odmítnout, tak uvidíš, ono de o to, jak ten porod probíhá, kdyby to bylo kompikovaný, tak se na nějaký holení asi fakt vykašlou :D Ale já sem se preventivně holila každej den, jen sem s sebou v nemocnici neměla žiletku, tak ta něco bylo :D :///:

každá porodnice je jiná.Já byla oholená uplně a stejně mě doholovali.aby tam vůbec nic nebylo. stihlo to za den drobet narůst. Šla jsem císařem

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka