Tak jsem na vážkách a dne sjdu pro těhu test:)

07.01.2011

Ahoj holky, tak nevím, co si mám myslet, ale snad mi to dnes osvětlí těhu test.... Mám doma 14 ti měsíční cácorku a druhé jsem chtěla až ve třech letech Anetky. Od dubna jsem vysadila Azalii pro velký nárustek váhy a od té doby jsme se " chránili" pouze přerušovanou souloží:) Každý měsíc jsem měla ms na den 4. a nebo 5. a teď pořád nic a včera mi bylo tak zle, že partner musel zůstat doma a odpoledne se to lepšilo a dnes ráno, než jsem vylezla z postele, tak zase pocity, že se mi roztočí svět.
Honí se ve mě myšlenky jako na řetízáku, ale ta největší, jak bych to zvládala mít děti tak blízko od sebe??? Holky, já jsem tak nervózní, pořád běhám na záchod, jestli už??? A pořád nic, ani pověstné beďary na bradě, prostě nic:)

Kliknutím vložíte smajlíky:

:r: Když už jsem se i začla těšit, tak dorazila ta hnusná mrcha s týdenním zpožděním :€\€: Šla jsem procházkou i s malou do lékárny a po návratu jsem ani nemusela testovat, vše bylo jasné :\\:
Jdu si posmutnit a pouvažovat, jestli se přeci jen nezačneme snažit dřív, než jsme plánovali

Dnes na testu nebylo zase nic :? MS už týden nikde a tak jsem tu pročítala starší příspěvky a na Mamatest 10 tu moc kladných ohlasů nepadlo. U předchozího těhu jsem měla ten 25. Dneska zkusím sehnat ten Clear Blue, myslím, že by mi mohl vše objasnit???? Ach jo

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak mooooc gratuluju a podle ovulky bych si tipla zase na ženskou,aspon si budou děti víc rozumět

no tak jak,jsme zvědavý,bude :k: :q: :e): :girl: :cc): :||): :/;x: :§) :!k: :$}: :~!: :|P: :^O^: :#o: :#o:

In reply to by Zdenda3

čárečka byla spíš jako stín, tak nevím :? Ale zítra ráno to vyzkouším znovu. Ms nikde a že by mi bylo zrovna nejlíp, tak to se říct nedá. Ale dám určo vědět

In reply to by Makak

já měla tu druhou čárku tak strašně slabounkou že jsem jí nejdřív přehlídla,až když jsem koukla podruhé tak jsem valila oči,tak uvidíš za pár dní,jestli zesílí nebo zmizí,hned zítra to asi nemá smysl,počkej 2-3 dny a dej vědět :a:

udělala jsem test a druhá čárka je na vážkách,ale je, tak uvidím. Děkuji za podporu, celá se klepu, jako tenkrát, uha, mě se podlomily kolena.
Zítra testnu ráno a podám zprávu. Ještě jednou děkuji za podporu

ahoj, no uvidíš. Vůbec to nic nemusí znamenat. mě je poslední dobou taky divně. Občas mám pocit že se zeměkoule točí na druhou stranu. Myslim si že je to tlakem, vypětím. Přerušovaná soulož je docela riskantní. Plno párů takto otěhotnělo. Proč sis nezašla na gyndu pro jinou antikoncepci. Při kojení máš na výběr víc možností jak se chránit. To že jsi nyní nedostala MS neznamená že jsi těhotná. Může to být i jiný důvod. Pokud se těhu nepotvrdí, tak bych si zašla na gyndu a nechala si předepsat jinou antikoncepci. Já mám například AT YAZ a jsem sní moc spokojená. Jediné negativum je cena...

In reply to by JaMiOn

ale je pravda, že takhle mi bylo u prvního těhu:) Mě právě dr. řekla, že u kojení je možná právě jen ta azalie. Pokud se těhu nepotvrdí, tak mažu hned příští týden na gyndu pro prášky, stejně mám na krku pravidelnou prohlídku.

;) Neblázni, mít děti dva roky od sebe je akorát.Budou si spolu hrátJá mám kluky od seberok a půl a taky to jde.
Jestli jsi opravdu těhu, tak k Vám mimi prostě už chtělo No :^O^:

In reply to by Martivra

za uklidnění. Taky si říkám, že jestli budu těhotná, tak pro to, že to tak má být. Anetka je celkem zlatíčko a šikulka, tak by se to určitě zvládlo. Já to mám o to složitější, že ještě podnikám a musím být stále aktivní, takže záhul.

ahoj no podle mě přerušovaná soulož je pěkně na prd, takže těhulka být klidně můžeš. Pokud jsi nechtěla ještě mimi tak jsi mohla změnit antikoncepci a nebo jste mohli používat kondom, ted být tebou jdu pro test.

In reply to by Arutha

ze začátku jsme kondom používali, ale partner byl pořád nervózní. Další prášky jsem nemohla brát páč jsem kojila a když jsem v sprnu přestala s kojením, tak jsem zase byla líná si ( chodím ještě do práce, takže toho mám dost )pro další zajít. Hold, pokud už se zadařilo, tak tu situaci přijmu a na miminko se určitě budu těšit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka