Noční přebalování

17.10.2007

I když mám ještě dost času, jsem takový malý detailista a řeším, jaké noční osvětlení pořídit pro přebalování, protože bude prcek s námi v ložnici, tak aby to nerušilo manžela.. máte něco doma nebo aspoň nápady? Díky :-)

Já to vidím také na nějakou bodovku a nebo takové ty zatmavené světýlka,je toho všude spousta na výběr..můj stejně nebude spinkat, počítám, že ho mimísek probudí dřív než mě...on má strašně lehké spaní..chudáček..

my jsme si koupili svetylko jen do zasuvky s detskym motivem a kdyby to bylo malo tak taky budeme kupovat v Ikei takove tlumene detske svetylko primo nad lampicku po tme bych to asi nezvladla:-))

No dneska jsem vyděla v nějakém letáčku takovou docela fajn lampičku stála jen 49kč a má klips takže se jen připne třeba na postýlku.Tak uvažuji že ji koupím.Mám siice ještě čas,ale to se teztratí.

In reply to by martinavanic (neověřeno)

rada nad zlato :-D akorát pro mě to bude premiéra, takže bych nerada šla hajat zasmrádkovaná :-D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:-D no on je dobrý spáč.. i když věřím, že tohle probere každého :-D
my máme dokonce na nadílku v plínce detektor :-D náš pes se bude prckovi vyhýbat obloukem, když bude mít v plínce :-D
já bych pořád courala po nákupech, jenže jsem zjistila, že každá návštěva většího obchodu mě odrovná :-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

žádný výcvik, ale ona je fakt hrozná, ani venku se nestane, že by šlápla do něčeho, to vždycky vystřelí do vzduchu, jen aby se toho nedotkla :-D
v pondělí jsme byli nakoupit v globusu a myslela jsem, že to nerozdejchám :-) vždycky mě přepadně nějaká slabost.. a s nákupem přes net mám já zkušenosti dobré, takže možná i letos budu mít vánoce přes internet :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já si v ikei sedla na zem :-D a bylo líp :-) máte skvělýho pesana, ale je ještě malej, bude líp :-)

In reply to by kicka

no jo, parfémy taky moc nemusííííííííííííííím.. ale jen cizí, ty převoněný paničky a frajírci, to je za trest.. a semtam mi vadí i plastový pachy a tak.. zkrátka budu sedět doma :-D

No nad tím jsem nepřemýšlela:-) ale my máme ložnici hned vedle obýváku tak když rozsvítím tam, tak je dost světla i v ložnici a nebo dám k postýlce lampičku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka