Mateřská

06.01.2011

Ahojky, dneska jsem se dozvěděla, že bych měla jít žádát znovu o mateřskou. Děti narozené od března 2009 se musí jít hlásit znovu, jinak by po jejich 21. měsíci by byla mateřská 3500 a automaticky na 4 roky. Všude jsem hlásila 3 roky, tak nevím proč by se to mělo potvrzovat znovu, když v zaměstnání i jinde už to mají!!! Nevíte co je na tom pravdy? Abych neplašila zbytečně.

Neboj nás co už rodičák zvolený máme se to netýká :n: je to jen pro ty co teprve žádat budou, aby to nepropásli jinak půjdou automaticky na 4.roky :a:

Ahojda já tomu teda rozuměla tak, že jen ty, co nemají už schválenou 3 letou variantu....takže myslím, že tebe se to už netýká...

Tebe se to netýká, ty už máš zažádáno a schváleno 3-letou. je to pro ty co ještě zažádáno nemají a chtšjí tu 3-letou, pokud to nestihnou do daného termínu, tak spadnou do 4-leté.

Ahojky,
myslím,že pokud máme už dávno zažádáno o délce rodičáku,tak tam znovu nemusíme. Podle mého to platí pro ty,co si ji ještě nezvolili ...

Zřejmě máš na mysli rodičovský příspěvek...to jsem teda ještě neslyšela, myslím že když už jsme si jednou určily délku tak zůstává. Uvidíme co napíšou ostatní.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka