tchýně

06.01.2011

Dobré ráno všem, musím si postěžovt na svou tchýni a nemám kde jinde, tak se omlouvám, že to dávám sem ale potřebuju to ze sebe dostat. Včera za mnou přišla moje 7-letá dcera, že jí babička (její nevlastní) řekla ať si nemyslí, že existuje ježíšek že všechny dárky jí kupujeme mi a to jsem ještě 2 dny před štědrým dnem doháněla psací stůl, který jsme pro ní měli objednaný a oni mi řekli že ho mají na poště asi 20 km od nás už asi 3 dny, ale je uštíplý a tak ho maj na reklamacích, ale kdybych se po něm nesháněla, tak mi ho ani neobědnaj nový,ale kdyby se ozvali hned ten den co jim to tam přišlo, tak by do vánoc stihnul přijít jiný a tak jsem tu řádila a nadávala na českou poštu a tak se jí babička ptala jestli ví jak jsem tu nadávala a tak to bylo proto, že jsem jí obědnala stůl na psaní a oni mi ho rozbyli cestou. Já si nemůžu pomoct to je prostě kráva.....
Všem kdo to dočetli až do konce, tak děkuji a ještě jednou se omlouvám. Všem přeji krásný den

Kliknutím vložíte smajlíky:
Klotylda (neověřeno)

Moje mamka to normálně letos řekla před naší 4-letou dcerou! Rozbalovali jsme dárky u nich pod stromečkem 25.12., dcera tam měla nějaké oblečení a babi povídá: Dobře,že jsem to vzala o číslo větší. Dál pak komentovala dárky od sestry, že tohle je od tety. Dcera nejdřív nereagovala, tak jsem si oddychla, že to nezaregistrovala, ale večer se jí to asi nějak rozleželo v hlavě a ptala se, jakto, že ten Ježíšek vlastně není a místo něj kupuje dárky babička a teta. Taky jsem to nějak ukecala, že něco nosí Ježíšek a něco si dáváme vzájemně (třeba to oblečení, aby dobře sedělo, že Ježíšek ji nezná tak dobře a nemusel by trefit velikost), ale jde vidět, že mi to úplně nebaští :-( Tak brzy přijít o tak krásnou část dětství :-( Je mi to fakt líto! V podstatě si naplno prožila jen dvoje Vánoce s Ježíškem - před tím byla moc malá, aby něco vnímala.
A co na to babi? Prý je jiná doba a moc to hrotím.
Btw - já jsem věřila do 8 let, kdy jsem našla u dědy za skříní jeden dárek, který se pak objevil pod stromečkem. Nějaké to podezření bylo už o rok až dva dřív, takže v 7 už to za tak šílenou tragédii nepokládám ;-) Ale chápu, že to naštve!

tak jsem se snažila dceři rozmluvit že Ježíšek neexistuje ale už se nepovedlo hrozně mě to mrzi a každýmu komu to řeknu tak to nechápe stejně jako já. Takže bohužel už jí to nejkrásnější z dětství končí a připadá mě že já to beru hůř než ona.

asi má nějakej komplex z dětství. Už bych si udělala s ní pořádek. Fakt je blbá,to dítě se to stejně jednou dozví,ale nemusí tak brzy a ještě od babiny.

To je teda pěkná TRUMPETA!!! Takhle pokazit nejkrásnější období,kdy se dětem rozzáří oči u stromečku nad dárky od Ježíška!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

když ona bydlí u nás, takže to jen tak nejdeale máme se v létě stěhovat do podkroví a tam se ona nevyšplhá

mě letos našla 8letá dcera pár dárků ve sříni.Nadávala jsem co tam vůbec dělala ,ale potom jsem jí řekla,že to je pro tátu a babičku a že některé dárky můžeme koupit i my.Ona nám také koupila dárečky a zrovna našla plyš.pejska pro ní ,tak to vzala že něco kupujeme a něco Ježíšek.

To je pipina proč jí musí kazit vánoce. Malý bych řekla, že babička je mimo a už si to nepamatuje a s babičkou bych si to vyřídila. :sick:

In reply to by LucieS

když ona neuklízí a nevaří ani doma všechno dělá tchán ona je nemocná a skoro slepá a tak je celý dny doma už přes 20 let a tak její veškerá náplň je jíst a spát proto vypadá tak jak vypadá. Jediný co dělá z domácích praví je že věší prádlo. Jí by vážně nikdo nechtěl

To bych te tzv. babičce řekla, co má v hlavě. Jestli tam nemá náhodou nas...o. Já mám taky tchýni za všechny prachy.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to mě nenapadlo, tak to taky vyzkouším. Děkuji za tip a až jí to takhle podám, tak poreferuju, jak to dopadlo. dala jsi mi jiskřičku naděje že zahladím to co Ona napáchala

mno, maminka dole ma pravdu, rekni dceri, ze se to babicce plete v hlave :one: Myslim si, ze tvoje tchyne je vlastne nestastny clovek, kdyz ma zapotrebi vysilat takove bludy detem... :a:

já třeba chápu, že se to mohla dozvědět od spolužáků, nebo tak chodí do první třídy a tak jsem si říkala že jestli uvěří ještě rok tak to pro ni bude super. Moje rodiče kvůli tomu přijeli 30km aby mi pro ni dali dárky tak aby to nevyděla a ona ta slepice jí to takhle vyslepičí, to je snad na rodičích kdy a jak to svýmu dítěti řeknou. Ono těch výmluv a všeho už bylo tolik, že i když jsem se snažila, tak už tomu nevěří. Ale co mě dostalo tuplem bylo, že jí to řekla na štědrý den a Terka byla taková zaražená, ale nic neřekla chuděra.

To chce přejít do útoku a takovéhle kecy odrazit. Říct malé něco jako, že babička už je starší člověk a občas se jí to v hlavě poplete :00: :///:

Ahojky, teda to je fakt trubka. Je mi líto, že vůbec takový babičky existují, to je snad lepší být bez babičky :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky