NT sreening

05.01.2011

Ahoj holky,

tak se po delší době hlásíme, jak dopadl náš screening. Výsledky vyšly dobře, riziko je 1:34 000 a máme první slušnou fotečku :-) Akorát se prďolka rozhodl, že pohlaví nám bude ještě chvíli tajit a protože měl mezi nožkama pupečník, tak stále nevíme, co čekáme :00: Ale malé se miminko líbilo, hlavně když jí z obrazovky zamávalo :-) A zanedlouho už se přesuneme do druhého trimestru. Nevolnosti zatím přetrvávají, ale už je docela zvládám. Termín se nám posunul na 20. července a bude to asi ten nejpřesnější. A co vy, co čekáte červencové dětičky, jak jste na tom? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No ještě aby mi za těch 1500 nedali ani fotku, to by mě naštvali! :s: Jinak jsem ji srovnala s fotkou malé ze stejného týdne věku a jsou jako dvojčata :c: :00: Tak mě do seznámku přidejte pls.

In reply to by Andí

já si taky zaplatila a dostala dokonce 3 fotky a jak píšeš, když jsem srovnala fotku ze stejného období syna, tak jsou jak dvojčata :-)přítel vůbec nepoznal, že mu nesu ukázat ultrazvuk skoro 3 roky starý :-))))))))))))

In reply to by jenny.sunshine

Děkuji :-) Právěžě kámošky ve stejném týdnu už většinou ví a já zas nic...náš prcek je holt nějaký stydlivý :///: Jinak jsem se ještě dívala do celkové zprávy a to celkové riziko vyšlo 1:34 000, ale na Downa jen 1:710, není to nějak málo? malé jsem měla 1:1400...se v tom nevyznám :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky