Pražský sraz těhulek z dubňátek a květinek 2011 !!!

04.01.2011

Holky tak mě napadlo, že by bylo fajn se navzájem poznat, alespoň maminky z Prahy a okolí a samozřejmě všechny ostatní, které rády dojedou. Hodně nás se pohybovalo mezi termínem porodu v dubnu nebo květnu, tak bych to spojila na dvojsraz, aby nás tam bylo víc.
Co říkáte na konec ledna/začátek února. Místo i datumy můžete navrhnout, nevím jak kdo z vás chodí do práce nebo je doma se starším prckem, tak jestli to směrovat spíš na všední den nebo víkend :a:
Mám nějaké tipy na příjemná místa, kde je i např. hrací koutek pro děti apod. ale ráda bych se vyhnula restauracím v nákupních centrech :dance:

Ahoj holky, tak jsme s dubňátkama naplánovali srazík: 7.3. 2011 http://www.pizzerieudivadla.cz/ od 10h do cca 12h, tak když se budete chtít někdo přidat, tak napište, ale pokud to půjde, co nejdřív, budeme tam rezervovat místa. Díky a budeme se těšit

Ahoj Holky :-)

Až te´d jsem si Klárko všimla Tvého příspěvku :-)

Ráda se sejdu, do Prahy kousek :///: a moc ráda Vás poznám všechny a my můžeme konečně i domluvit to kafe a ty věcičky :c: :c: :c: napíšeme si mejlíka :-)

Je mi to líto, ale mám to daleko :r: . Tak potom holky poreferujete, jooo :00: ??? Aby jsme o to nepřišli docela. A až se domluvíte, tak si to užijte :one: !!!!!

Super nápad...mám to sice z Brna docela kousek...ale máme v Praze tchýni...takže bych to spojila...ale mám čas jen o víkendu :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky