Ahojky Děvčátka!!!

23.03.2008

Tak jsem se konečně probojovala k PC........ :one: Tak se jdu na vás podívat, co je tu nového.

In reply to by terinka

Jojo, dneska už je to lepší, ale včera večer, no to zas bylo...... :n: Těším se na zítřek, pojedem na Velikonoční pout do Kutné Hory.Na Matějskou se už asi nedostanu, tak alespon do te Kutné Hory...... :) Mám ráda takovou tu atmosféru poutovou..... :) Tak doufám, že mi ji tam zase někdo nezkazí...... :) Co ty???Jak se cítíš???

In reply to by terinka

no bylo by to super, byla bych moc štastná.... :) Koukám ted na seriál chlapci a chlapi, mám ho moc ráda...Přemýšlím, jestli mám začít pít ten čaj z maliníku, jsem takový mlsný jazýček, že pokud je něco ošklivé, ale má to pomoci, tak já to do sebe nemůžu dostat, ale vzhledem k tomu, že nástřih, je to čeho se nejvíc bojím, tak ho asi začnu pít a pokud bude hnusný, tak to budu muset do sebe nalít.... :s:

nic moc je tu ňák mrtvo :r: Když jsem na začátku roku našla tyhle stránky tak jsem byla nadšená, ale poslední dobou to tu stojí za prd :n: pokud tu nejsou určité holky které se dovedou byvit o všem a každému odepíšou. Nejlepší to tu je v noci ale to já málokdy vydržím. Tak se měj hezky :///: Vendula

In reply to by Vendula28

stojí za prd, ale ted tu naštěstí pár takových holek je, tak jsem ráda!!!! Ono když má člověk depku velkou, tak mu stejně nic nepomůže, musí si to zkrátka protrpět..... :r: Já už jsem dnes na tom lépe, tak mi stačí si přečíst alespon něco pozotivního..... :)

In reply to by Nik.

Kino nebylo, byly jsme jen u nás a bylo to v pohodě, hezky jsme se nacpaly, popovídaly ale když odjely, tak jsem se zas nějak nepohodla s Fandou, takže večer stál za prd, nemohla jsem ani k PC, pořád tady byl nakvartýrovanej synovec.....no nic moc.... :n: Pak jsem si to tak nějak trošku s Fandou vyřikala, tak je to lepší, ale stejně je to pořád ve mě!!!! Ted Fanda se synovcem šly něco dělat, tak jsem přišla za vámi, se trošku rozptýlit.... :)

In reply to by Danka

Máš to s ním těžké, viď?? Je to fakt smutný, snad Tě to brzy přejde a bude lépe. Užij si hezky neděli a na špatné pocity se vykašli ať si dnes nezkazíš celý den. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka