Ufff..

05.01.2011

Ahoj holky,tak vám jdu napsat co se mi včera stalo .
Nejenže jsem už nešťastná s prdíků,ale včera se mi udělalo nějak divně.
Jsem po porodu 6 týdnů a pořád mě bolel spodek.Myslela jsem si,že to tak má být přeci jen první mimčo tak žádné zkušenosti z poporodními bolestmi.
No a včera mě to už bolelo tolik,že se mi špatně sedělo.Tak si říkám,že to je ten nástřih hráze a tak se jdu osprchnout a že si to namažu.
Vzala jsem zrcátko,abych si tam viděla a koukám něco velkého bílého na mě v tom zrcadle čumí .Tak jsem se lekla,že jsem volala do porodky a řekli mi ať okamžitě přijedu,že mám zánět jak hrom a ať si zbalím,že tam zůstanu a budou mi to muset vyčistit.
Tak jsem zbalila sebe a malýho a přijeli jsme do porodky.
Vyskočila jsem na kozu a už jsem měla hrůzu z toho jak si Dr nasazuje rukavici,vzhledem k tomu jak to bolelo tak jsem už viděla svatý .
Dr se zhrozil a hned přivolal sestru a začal nadávat,že někoho zabije!
No a víte co to bylo?Vytahal ze mě tampony,které ve mě zapoměli při operaci!
Právě včas!Mohla jsem mít otravu povídá Dr.Dal mi globule na zánět a jeli jsme domů.
Dneska je mi už lépe.Je fakt,že jak to Dr ze mě vytahal,hned se mi ulevilo.
Tak se mějte :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

jezis, no to je neuveritelne..z toho jsi mohla tak silene problemy.. mozna by jsi mela zvazit trestni oznameni na nemocnici a porodnika... z toho jsi fakt mohla mit velike patalie... a prosimte kde jsi rodila??? aby si ostatni nastavajici maminky daly eventuelne na tu porodnici pozor... jsem moc rada, ze ti to tak dopadlo.. hlavne, ze uz je ti lepe... ppapa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak třeba onen lékař odejde díky nenavýšení platu do ciziny :s: . Ale myslim si že tohle je spíš průser PA, která má toto hlídat. docela mě překvapuje že nato nepřišli při vizitách.

ahoj, no nazdar :€z€: . Ještě že jsi byla tak uvědomělá a zavolala sis. Tak důležité je, že vše dobře dopadlo. Teď ti bude jen líp :-)

Měla jsem po porodu Hematom,tak mi ho odstraňovali a když nás propouštěli z porodky tak na UTZ byl vidět nějaký stín,ale když mě růčo prohlídli tak prý v pořádku.
Ještě,že to dobře dopadlo. :)

no to je teda neco!!!!Rikala jsem si jak jsem to cetla co to mohlo byt,ale tohle by me teda nenapadlo.to je strasne.To jsi mela opravdu stesti v nestesti

Ahoj, tak to je mazec, co se může stát, ještě, že jsi na to přišla a rychle to z Tebe vytáhli.....to člověk někdy hledí :00:

GambrinkaX

Ahoj uplne me z tvyho pribehu naskocila husy kuze muzu ti rict ze bych to zazit nikdy nechtela no jeste ze ti to vse dopadlo dobre. to je neuveritelny co se muze stat kdyz jdes rodit :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka