Info 33+0, aneb jak ze mě vysáli spousty krve ;o)

05.01.2011

Ahojky spolutěhulky, tak přináším další info od :*8*:. Rodit se nechystáme a stejně máme od ortopeda nařízeno císařem, takže snad s Mikuláškem dodržíme přibližně termín v únoru. Jinak malý je připravený i na přirozený porod, už se otočil jako netopýr :one:. Minule se nechtěl ukázat, tak jsme to s :*8*: zkusili znovu, ale fotečka by nebyla moc pěkná, takže si počkáme, až naživo ;o), ale aspoň jsem Mikuláška trošku zase viděla, má krásnou pusinu. Malý je v pořádku, tak jsme rádi, akorát zase maminka trošku zlobí :sad:. Opět se mi vrátily kvasinky, hodně jsem na to trpěla před těhu a pak i na začátku, pak se to uklidnilo a teď zase :plac:. Dostala jsem MACMIROR Complex 500, tak uvidíme. Jinak od poslední kontroly se mi kapku přitížilo, dost mě bolí ty moje polámané záda a dokonce občas přestávám cítit nohy, no a bolest v žebrech neustupuje a zhoršuje se, ale jen na pravé straně. :*8*: si mě poslechl a pak nařídil další odběry krve, takže mě sestřička vysála před vstupem k :*8*: a pak ještě znova, z druhé ruky, takže jsem odcházela jak vycucaný citrón :€z€:. Vůbec nevím, co by ta bolest mohla signalizovat, ve čtvrtek mi budou volat výsledky, snad nam nic nebude. Jsem se dneska zase rozepsala :smile:, tak snad jste to dočetly. Přeju všem pohodové těhulkování a užívejme si ty naše cvrčky ještě v bříšku, protože už se nám to celkem krátí :smile:. Hezký den přejí Janka a Mikuláš ;o)

Ahoj Jani. Přeju ti, abys těhotenství dotáhla do úspěšného konce s co nejméně neduhy. Je to náročné, ale výsledek stojí zato !Opatrujte se s Mikuláškem :a:

Ahoj, ten Macmiror jsem měla taky a super mi pomohl. Sice jsem v noci musela mít nějaké starší kalhotky a vložku nebo slipku - měla jsem z něho úplně fosforeskující výtok, jak se rozpouštěla kapslička, ale teď když jsem ho dobrala nemám žádné potíže. Juhuuu *ťuk ťuk na dřevo* !!!

držte se!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka