Autozavinovačka Emitex - kde najdu nějaký návod na použití v sedačce ???

04.01.2011

Holky návod na instalaci vajíčko do pásu v autě sem našla na Youtube , ale nechápu , jak to mimi zabalím do té zavinovačky a pak jej musím ještě nějak připoutat a nebo jak ? A kde mám co provléct ??? No nevím teda , poradí mi někdo ?
Mám tady tuhle http://www.emitex.cz/a-zavinovacka-zimni.php

No já to jako "celkem " chápu ,ale spíš mi jde právě o tu praksi ? To jako budu furt otvírat nějaké cvoky a mimi rozbalovat ? Co jak bude spát, tak to ho musím vzbudit a tak. Já prostě myslela,že ho do toho obleču a pak přehodím pásy a pak koukám nějaké 4 díry , takže při každé manipulaci odepni zapni jako blázen dokolečka dokola !tak to asi nebude zas tak super jak vypadala :$$:

In reply to by Tinkapletinka

Ale houby, nevím, jakou máš autosedačku, já měla tříbodové pásy, takže dva shora a jeden se sponou dole uprostřed, a žádné díry jsem nepotřebovala, nic jsem nerozepínala, šlo to úplně krásně a spící mimčo se ani neprobudilo... neboj, až to budeš dělat v praxi, tak na to přijdeš...

Nemusíš ji mít nejdřív v autosedačce, normálně si do ní mimi můžeš zabalit už předem, je to skoro jako kombinéza, nohy dáš do těch nohou, i když zpočátku tam mimi bude mít spíš prázdno, protože ta zavinka je dost velká, aby se tam vešlo i v půl roce nebo i později.. pak se přehnou přes sebe ty boční díly, je tam suchý zips... v autosedačce stačí rozdělat ty boční díly na suchý zip, spodní část pásu s tou zapínací sponou protáhneš akorát nahoru mezi nohama přes zavinovačku a mezerou mezi horním dílem, co se dá stáhnout a je za hlavou, a připíná se na cvoky k těm bočním, tou mezerou mezi tím prostrčíš pásy (ty horní části, co má mimi přes ramena a zapneš pásy a zase zabalíš boční díly... takže miminko zůstane hezky zabalené, než ho tam upoutáš a je to... jinak tu zavinovačku do autosedačky si nemůžu vynachválit, je pěkně měkkoučká, využila jsem ji maximálně i do kočárku místo fusaku, když nebyla velká zima, místo zavinovačky na návštěvách a tak...

Jak píše maminka dole, musíš si tu zavinovačku nachystat do té sedačky a pak ho do toho strčit, protože jakmile ho máš zavinuté, tak už bys ty pásy neprotáhla :n: Já jjezdím autem málo, takže jsem ani neměla zavinovaču či fusak s těmi otvory na pásy a normálně jsem mimčo nabalila do kombinézy, přikurtovala do vajíčka a na cestu k autu přehodila deku přes něj. Teď mám půjčenou takovou jakože kombinézku, která je zároveň fusáček a je to s těmi otvory, ale je to jednodušší v tom, že ručky jsou v rukávech, takže ten popruh mezi nožky můžu dát až dodatečně v sedačce ;)

ahoj tu zavinovačku přiděláš do té autosedačky,pak miminko bezpečně připoutáš a zaděláš zavinovačku. Pokud máš 5-ti bodové pásy,tak horní pás jde to vrchní dírou v zavinovačce a boční tou dolní,ale popsat ti,jak to tam připneš asi nedokážu,já jsem s tím bojovala pravidelně,když jsem jí vytáhla :-) ale zkus nejdříve rozeplnou ty první dva,prostřč pás a zapni :-) neumím to asi líp vysvětlit :-D kdyžtak bych to mohla zkusit dnes večer nafotit a poslat ti to,pokud se nenajde někdo,kdo by ti to vysvětlil :-) hodně štěstí :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky