ahojky

03.01.2011

tak jsem byla na další kontrole. Dr. mi udělala podrobnější UZ, měřila miminko, tak má 6,76 cm, odpovídá 13+0... Dělala i jako by to projasnění šíje a říkala, že tohle dělají přesně i na UZ v nemocnici při NT screeningu a vycházelo mi tam 1,5 což je prý v normě, páteř taky vypadala bez VV. :-) Jsem spokojená. :-) Na odběr na Tripple testy jdu 24.1., na další kontrolu 31.1. a tento týden si ještě musím dojít do laboratoře na test na cukrovku (zdálo se mi to brzy, při prvním těhu jsem tam byla až kolem 24. týdne ale prý se to dělá teď dříve a navíc měla malá 4300g což se hlavně už pro velikou váhu předchozího miminka musí udělat). Tak řeknu přítelovi ať si vezme volno některý den a půjde tam se mnou. :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

TAK TO JE SUPER, TO UŽ JE VELKÝ DÍTĚ .-)))))))))))))))))))
JÁ SE CHYSTÁM VE STŘEDU, ALE MŮŽU TI ŘÍCT, ŽE MÁM CHŘIPKU A TA MĚ OCHROMILA NATOLIK, ŽE JSEM SE UPLNĚ PŘESTALA CÍTIT JAKO TĚHOTNÁ.TAK SNAD BUDE VŠECHNO V POŘÁDKU I U MĚ. SNAD TAM TO MOJE DÍTĚ MOC NESKÁČE PŘI TOM MÉM KAŠLI A SMRKÁNÍ .-)

In reply to by Kylli

bude i u vás vše v pořádku. Já mám teď několik dnů rýmu a pčíkám tak skoro pokaždé když pčiknu mě zabolí v podbřišku jak se mi tam stáhnou svaly, je to teda dost nepříjemné. Malé se tam dneska zase nějak moc mlelo, Dr. říkala, že bude asi fotbalista protože celou dobu při UZ se hýbalo, prý jako by tušilo že se na něj díváme. Asi se bude hodně předvádět až se narodí. Už se těším na pohyby, jak se mlelo tak budu mít nejspíš každou chvíli kopance, Klárka byla teda daleko klidnější v břichu. Přeji brzké uzdravení a hodně štěstí při zítřejší kontrole.

In reply to by johny.bello

TO MĚ NESTRAŠ-JÁ UŽ DOMA JEDNOHO FOBALISTU I HOKEJISTU, OBČAS TENISTU, ZÁVODNÍKA NA KOLE, ARTISTU, GYMNASTU UŽ MÁM :-))))))))))))))))
TAKŽE DRUHÉ BYCH PŘIVÍTALA MALIČKO KLIDNĚJŠÍ :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka