Holky mojeee:)uz nam bije srdicko:):):)

03.01.2011

Ahoooj slunicka moje:)
dekuju za vasi podporu, dneska jsem nejstastnejsi:):).Byli jsme na kontrole,sice jeste porad spinime,musime lezet,ale uz naaaadherne blikalo srdicko:):):)takze jsem ho videla i slysela:)no proste supeeer,ani to nejde popsat:)hematom mame dole pod mimiskem,proto musim lezet..pristi tyden jdu znovu na kontrolu,tak snad bude vse ok:) pani doktorka mela z nas radost:)
tak se opatrujte a pohladte briska:)
Vase M.

Tak to jsou dobré zprávy. Já začala špinit včera, tak jsme letěli na pohotovost. Vše ale dopadlo dobře, žádný hematom ani jiný problém nezjistili a také jsem poprvé viděla srdíčko:-) moc krásný pocit (i když si ho zažívám podruhé). Taky mi říkali, že musím být v klidu, ale protože mám doma 16ti měsíčního prcka, dost dobře to nejde. Udělali jsme alespoň všechna možná opatření, abych ho nemusela zvedat. Tak se drž a at se hematom brzy vstřebá.
Jarka

ahoj zlati,no vidiš super zprávy,teď ještě aby zmizel ten hematom a bude to ok...já se na začátku taky bála,měla sem zdvojeou cystu velkou 4-5cm,takže mě furt pobolívalo břicho no děs,ale pak ve 12tt už ji dr. nenašel a to jsem měla největší radost:) tak hezky odpočívej...pá Nicole s prťouskem:)

Strašně moc gratuluju :\x: !!!!!!!!!! Tak hlavně odpočívej a bude vše v pořádku :one: !!!!! Držím palečky :a: !!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka