Ahojík únorčátka 2011

02.01.2011

Ahojík všechny únorčátka 2011 ,tak jsem se ani nenadála a porod pomale klepe na dveře,jak jste na tom ostatní :a: ,kolik jste už přibraly a hlavně kolik mimísci,my jsme měly naposled okolo 1800 g :cc): a v úterý jdeme do poradny znovu tak uvidíme co nám řeknou už se na malou moooc těšíme. :€O:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak já mám termín porodu 2.2., přibrala jsem už 11 kilo a miminko na poslední kontrole mělo něco kolem 2 kilo, ale jsme trošku menší než bychom měli být, ale zatím prý v normě. Jinak jsme si s manžílkem nenechali říct co čekáme takže už se strašně těším komu z rodiny vyjde tip jestli to bude holka nebo kluk. Taky se začínám těšit

In reply to by Miskadablik

Ahojík,tak přeju ať vše probíhá tak jak má.Já přibrala úplně stejně ,mimi je velké také okolo dvou kil ,ale vím že to bude holka,nebo aspoň to Dr.tvrdí jisté to bude až bude s náma už se moooc těšíme.Užívej konec těhulkování a určitě se zase ozvy.

No tak my máme termín 2.2. ale dr taky říká že budeme mít spíše lednáčka.Já přibrala 9kg, tak to není tak strašný.Už se těším až bude malej venku já jsem uplně zmožená!!

In reply to by Dankka.T

Tak to máš krásnou váhu,a kolik má už malej a jak se bude jmenovat????Ať to všechno dobře dopadne a užívej taky konec těhulkování i když s tím rozlámáním bych ti také mohla povídat já mám snad rozjetý úplně všechno,kyčle a dole to je katastrofa,večer chodím jak.....a v noci spaní stojí už za prd :a: :a:

In reply to by karolinka

No ve 32tt mi doktor řekl že má 1600kg takže potom co tu čtu se mi to zdá dost málo až mám strach.10.1 mám kontrolu v porodnici tak se na ultrazvuku musim zeptat kolik má ted.My jsme měli hned jasno.Bud Tadeas nebo Emma.Vysel Táda.Znáte ten pocit když máte miminko v bříško, říkáte mu už vami vybraným jmenem a pak už vam k nemu jine nesedí.Me zacali známí říkat jak ho budeme oslovovat třeba v 16 a tak me to zarazilo a zkouseli jsme vybrat jine jmeno ale uz to proste neslo.Nic mi k nemu nesedi :)

Ahojky. Tak my máme terím taky na únor, ale podle doktora budeme spíš ledňáček :) Na kontrole 27.12. malej vážil asi 2200 g. Měla jsem podezření na předčasnej porod, ale celkem se to zklidnilo, beru magnesko. Posledni tři dny mi nebylo dobře, měla jsem silný poslíčky. Dneska už je to dobrý. Snad ještě malej chvíli vydrží, ale připravený máme naštěstí všechno, teda krom tašky do porodnice ale tu chci dát v týdnu dohromady :) Tak přeju zdravíčko !!

In reply to by Anita

Jé tak to už se ti pěkně blíží,tak ať to hlavně dobře dopadne.Já mám teda teď taky docela obavy ,aby to nebylo dřív ,ale jak se znám tak zase budou vyvolávat....Jinak tašku tak nějak chystám postupně ,no ale snad to nakonec zvládnu furt je co dělat ostatní než tohle,tak se mějte a víš co to bude???? :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka