První úsměv:)

01.01.2011

Ahojik maminky, chci se zeptat, kdy se tak děti poprvé cíleně usmějou? Moje Linda bude mít v pondělí 5 týdnu, ale zatím ještě cílený úsměv nebyl.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak náš Kubíček se na mě usmál poprvé cíleně v 5 týdnu. Taky jsem slyšela, že je to brzo, ale ten úsměv, který miminka mívají už od narození to nebyl...bylo to cíleně a od tý doby se na mě takle usmívá každý ráno, když vstáváme a to je nám 10 týdnů =)))

u nás to bylo okolo toho 5.-6. týdne... ale necíleně se smál už od narození... máme klučíka pohodáře a směje se fakt pořád!

Náš Denisek se nevědomky samozřejmě smál jako ostatní děti už v porodnici. Ale vědomě to bylo až mezi 7-8 týdnem. A to jen potichu, jen úsměv rty. Nahlas to bylo myslím někdy po 4. měsíci.

Ahojky,já taky nevím přesně,ale bylo to tak mezi druhým a třetím měsícem a to když jí nic netrápí tak se fakt nasmějem,to na sebe výskáme a je u nás opravdu rachot až mě z toho někdy tečou slzy štěstím jak je nádherná,teď jsou ji tři a půl měsíce tak to je teprv začátek

Nevím přesně, ale 5týdnů je určitě ještě hodně brzo, děti tepvr zaostřují, tak se ani cíleně na někoho smát nemůžou. My jsme na ůsměv malé čekali dlouho, už jsem si říkala, že budeasi vážná :-) opravdu hodněse začlasmát kolem 4měsíce a teď máme konec 5 a je to totální sluníčko, jen nahlas se nesměje ... být tebou tak bych to čekla někdy kolem 3 měsíce :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka