velký UTZ - 31. týden :-)

27.12.2010

ahojky březňandy... :a:

tak jsme dneska byly na velkém UTZ a jsme 30 plus 4... :///: záměrně píšu byly s "y" ...pan :*8*: nám totiž potvrdil Anetku v bříšku...byla krásně rozcáplá :girl: :girl: :girl: počkala jsem si v pěkně dlouho v čekárně a pak jsme šly na to...beruška se krásně rozcvičila u sestřičky, když kopala do sluchátka.... :\x: a pak k panu :*8*: nejdřív zkontroloval hlavičku, bříško a pak jsme mrkly na pohlaví... :one: je to moje nestyda nestydatá :one: ...hambářka...rozcápla se...no jako na gyndě.... :///: :///: :///: odhadovaná váha je 1560 gramů a nešla změřit protože se pořád hejbala a mlela....ale prej kolem 40 - 42 cm.... :metal: no :*8*: to shrnul tak,že si myslí,že nebude 4.-kilová při porodu...takže ufff.... :qu:máme od začátku těhu 6 kg nahoře...takže sem spokojená...miminku prej nic nechybí, tak to je v pořádku.... :qu:

no a co jinak??? co vy? co pupíci? a vánoce? my se teď válíme s manžou v postýlce...včera jsme měli návštěvu a manža popíjel slívku s bratrancem :00: výsledek? v noci procházka se psem...ale holky...prej...3x to ustál a jednou spadnul.... :00: tak je prej docela dobrej...no co myslíte? :€m: Vánoce byli u nás krásný....dostala jsem naušničky s náhrdelníkem s perlou....voňavku od fergie...a lehátko chicco pro mimi...no a od našich dalších tisíc věcí....dupačky, leporelka, a tak... :///: jo a zkusím doma navrhnout,že bysme zítra mohli sjet pro kočárek.... :€p€: no uvidíme... :€):

tak zatím papáááááa a mějte se hezky...a pohlaďte ty svoje zlatíčka a i manžílky a přítele.... :qu: :qu: :qu: a večer...pořádnej humbuk.... :*O*:

Ahojky, tak ještě jednou gratuluji k Anetce hambářce :C]]: . To je fakt vtipný, pak že se holky stydí :C]]: . :C]]: Jinak Ty už máš vybraný kočárek ? Já vůbec, nemůžu se rozhodnout :(. Jaký sis vybrala ? Opatruj se :k:

holky.tak to je fajn,že tak krásně prospíváte :-) Já byla na KO minulý čtvrtek,psala jsem sem i blog,ale nikdo mi nic nenapsal :? tak už sem asi nic psát nebudu :r:
Včera jsem myslela,že mě malá vyleze pupkem ven.To bylo něco.6 hodin v kuse dělala asi kotrmelce nebo co.Mě už bolelo celý břicho a pěkně mě to štvalo.Nakonec usla,ale to jsem si včera teda užila kopanců.Potvůrka jedna }:) Minulý týden na té kontrole mě dr.říkala,že je hlavou nahoru,tak jestli se otáčela nebo se nemohla rozhodnout jak bude,tak zkoušela správnou polohu :-)
Jinak Ježíšek byl docela štědrý,donesl mě telefon a oblečení a přítel dostal taky trička a mikinu,čepici a boty,potom nějaký věcičky na miminko a penízky.Budeme kupovat komodu pro miminko.No a tatínek,že má pro mě ještě jedno veliké překvapení,ale že musím ještě pár dní vydržet,tak jsem zvědavá,co z něho vyleze :-) Ale tuším,že .......... :\r/ No nebudu předbíhat a nechám se překvapit.Tak pa Raduško,mějte se krásně a pohlaď Anetku :a:
PS:Jakej kočárek máte nakonec vyhlídnutej??

In reply to by sonislavka

ahojkyyyy... :a: neboj se nic...to je určo kvůli svátkům....já jsem tu dneska byla na dýl poprvý :one: no týýýý jo....to by bylo fajn kdyby :\r/ to bych ti moc přála....no a jak dlouho je pár dní???? jsem zvědavá jako vopice.... :00: hrozně bych ti to přála!!!!! :\x: asi se nám ty miminka v pupících přetáčejí, tak s námi dělají psí kusy.... :€p€: šikulky.... :€): no a tak to jste byli hodný....takových dárečků....to je bezva.... :one: :one: :one: :one: u nás nejvíc věcí dostalo miminko, pak pejsek a pak asi manžílek...a já asi hooooodně zlobila.... :///: nééééé....dělám si srandu...my jsme si toho letos tolik nadělili, že sem s ničím mega nepočítala.... :///: a navíc....takhle mě to bohatě stačilo.... :one: tak krásný večer....teda asi už spíš krásný ráno.... :one:

In reply to by Mrs.Suski

nespíš,ty potvůrko :-)
*No kolem Vánoc tady bylo mrtvo,tak to asi bylo tím.
*Nevím na co Petr čeká,asi mě chce napínat jako kšandy a čeká na vhodnou příležitost nebo co.No uvidíme :-)
*Já jsem se už docela bála,že není něco v pořádku,prý když se hýbouv bříšku až moc,že to taky není dobrý.
*Jinak,ty hlavní Vánoce budou až v březnu,že?
A co kočárek???

In reply to by sonislavka

Ahoj Sonisku :)

nic si z toho nedelej ze ti nikdo nenapsal! Co bylo urcite kvuli svatkum - moc lidi tu nebylo, vsechny mely shon :00:

Jinak je super ze jste zdravoucky - my jdeme pristi tyden a uz se nemuzu dockat!
Jestli to bude ta zadost o ruku tak gratulujeme dopredu! :€p€:
My mame svatbu naplanovanou na srpen 2011 to bude Matyasek uz v mini oblecku :qu:

Pa a mejte se krasne!

P a M :a:

Ahojky Radusko a Anetko:)

to je super ze jste v poradku! To ze se rozcapila jen dokazuje,ze te chce ujistit o te ruzove barvicce v pokojicku :s:
My jdeme ve stredu na odbery a pak 5.1 na ULT a nemuzu se dockat :€p€:
Matyaska nevidame tak casto, pac nam delaji jen povinne tri ultrazvuky a tak je to pro nas jeste vzacnejsi :€s€:

Za 14dni se budeme stehovat do noveho domecku a pak uz zacnu vsechno chystat - tolik se tesim!

Tak posilame Anetce stouchanecek, kterych mame posledni dobou pozehnane a mejte se holceny krasne :a:

In reply to by petulki

:one: to je velká pravda....ale růžová u nás nebude.... ://: ;) ;) a tak nám hlavně dejte brzo vědět, jak jste s Matym dopadli....určo bude všechno v pořádku a ty budeš moct mít slzyčky štěstí v očích.... :qu: měj se krásně a Matyáška za mě pohlaď.... :kiss: :\x: :\x:

ahoj Ráďo, tak nejdřív gratulace k Anetce :one: :qu: :qu:
tak náš Denísek nepřišel o nápadnici :s:a ještě gratulace, že je vše v pořádku.
máte krásnou váhu - 1560g, jsem zvědavá na nás.nás to čeká od zítra za týden.
brali ti i krev? mě říkali, že odebírat budou.
jinak Vánoce byly príma, dalšíé věci pro toho našeho šmoulíka, jako 2 balíky jednorázových plenek,oblečeníčko, chrastíto Oslíček !Íjáček"z Medvídka Pů a nějaké korunky na cokoliv pro Dendulku, kterej teda souhlasně kope čím dál tím intenzivněji a už se začíná trefovat i pěkně do žeber :s: ale jen ať kopée, pak se mi po tom bude stýskat :s:
tak se pěkně dál válejte, já si to užívám v práci, ale už to utíká, za hodinku už mizím.pohlaď Anetku.pa :a:

In reply to by Vehulka

:///: děkujuuuuu...dendulka se může těšit... :qu: jéééé...plenky ty se budpu jistě hodit.... :one: těch není nikdy dost! :///: a krev mi nebrali, je pravde,že o ní minule mluvila sestřička,ale nakonec se nic nedělo...tak asi příště... :€s€: jen ať si kopou....je to nádherný, jak hejbou tim obr pupíkem.... :qu: šikulky naše... :qu: jdu :hu: ať ti to v práci rychle utíká....jéééé...tak to už si vlastně pryč.... :one: no bezva.... :qu:

ahoj,
tak to je super,že jste s Anetkou v pořádku,my jdem na velký UZ až za týden a už se docela těším,až zjistím,kolik mimi váží a měří..naposledy jsem byla na tom 20 tt,to už je doba :s:
no a za chvíli budem pěkně začínat jedna po druhý rodit,to je děs,jak to letí :00:
ahoj a opatruj se

Ahojky, také jsem byla teď na velké UTZ :C]]: Jsem ráda že to mám za sebou.
Takže také vše v pořádku?Já jsem si teda řekla jen o fotku a pohlaví úplně vypustila z hlavy, byla jsem strašně nervózní :€z€: Ale když paní doktorka ukazovala stehení kosti, tak jsem tam já i přítel viděli pindíka.Musel to být pidník protože nevím co jiného by tam stálo :€):
Jinak náš prcek váží 1464g a :*8*: také říkala že by to neměl být žádný macek,tak budu doufat :€):
Vánoce jste měli teda také krásný.Já to teda chvilku před večeří obrečela, když jsem si představila že příští rok už s náma bude večeřet náš brouček....Už se nemůžu dočkat porodu, abych tu toho našeho prďolku měla :heart:
Tak se měj krásně, odpočívej, já jdu také zalézt do pelechu :) Přítel musel bohužel ještě do práce.
:a:

In reply to by reserved

:one: jj....všechno také v pořádku.... :qu: tak to je bezva....a o vánocích to na mě taky padlo a říkala jsem si,že to josu naše první a poslední společný vánoce jenom ve dvou.... :€s€: a byla jsem hrozně naměkko.... :///: pindíka byste určo nepřehlídli...a když jste ho viděli oba.... :one: :one: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka