Budu se vdávat!!!! :-)

27.12.2010

Ahojte holky,
tak jaképak jste měly Vánoce? U nás byly naprosto úžasné. Štědrý den jsme trávili s miláčkem spolu a byl to den na který dlouho nezapomenu :h: . Celý den byl naprosto úžasný, koukali jsme na pohádky, povídali si a baštili . Po večeři přišel Ježíšek, tak jsme se radovali z toho co jsme dostali. Dostala jsem kráné boty a peněženku.

Ale to, co přišlo po rozbalování dárků mě málem položilo. Přítel povídá "miláčku, máš tam ještě jeden dárek, ale ten si budeš muset najít". Jediné co mi prozradil bylo to, že mám hledat kolem stromečku. Tak jsem hledala a hledala a pořád nic nenecházela. Netušila jsem jak "velký" dárek mám hledat a o to to bylo složitější. Nakonec jsem "to" našla. Holky, mezi větvičkama byla schovaná úplně malá krabička. Ještě jsem si dělala srandu z toho, že do ní se přeci ten holící strojek co jsem si přála, nevejde. Tak se tak na mě jenom podíval a říkal, no asi to budeš muset rozbalit . Celou dobu, co jsem rozbalovala jsem si říkala, že mi asi koupil nějaký hezký řetízek. Jenže jakmile jsem krabičku otevřela, nevěřila jsem vlastním očím. Byl tam prstýnek. Koukla jsem se na přítele, dala mu pusu a řekla mu, že je krásný a že moc děkuju. Nějak mi to pořád nedocházelo . On mě objal, pak se na mě podíval a říká mi "miláčku, vezmeš si mě?". V tu chvíli jsem nebyla schopná ani slova, začala jsem hrozně plakat, dojetím samozřejmě. Jediný na co jsem se zmohla, bylo, že jsem ho objala, pořád mu dávala pusy a plakala. Vůbec mi nedošlo, že jsem pořád neodpověděla, tak se mě "chudák" zeptal znovu :s: . Pak jsem teda konečně byla schopná slova a řekla mu, že moc ráda.
Holky, tak ze mě bude příští rok PANÍ :\r/ Akorát teda řešíme kdy to uspořádat, jestli hned po 6ti nedělí dokud bude ještě prťous miminko nebo raději počkat až bude alespoň na příkrmech, abych z té svatby taky něco měla. Asi nebudeme dělat nic velkého, přeci jenom u nás v rodině ty vztahy nejsou nic extra. Tak to možná dopadne jenom tak, že bude obřad a pak oběd s rodinou.

Omlouvám se za román, ale chtěla jsem vám to popsat podrobně, abyste z toho také něco měly ;-)

Ahoj, tak to moc gratuluju.. Takovy krasny prekvapeni :) Ja jsem s pritelem taky zasnoubena, ale myslim si ze to tak i zustane, ne ze by jsem se nechtela vdavat, ale nejak se nema nikdo z nas k tomu co a jak.. Rikali jsme ze po novem roce mozna, ale nejak nejsou penizkyn tak se to moc neresi... Ja mam prerusenou skolu, do toho miminko a plno jinych vydaju.. Ale treba se taky dockam :) Jeste jednou velika gratulace :)

In reply to by mysicka-mys

Já ti mám z toho zamotanou hlavu. Když o tom přemýšlím jak bychom to všechno zorganizovali, tak mi jde z toho hlava kolem :00: . Chceme to stihnout příští rok, abychom byli rodina se vším všudy. V únoru se nám narodí prcek, tak až budu mít po 6ti nedělí a budu zase trošku ve formě, tak bychom to chtěli uspořádat. Akorát máme teda menší problém v tom, že přítel by nejraději nějakou rychlovku, pro něj by bylo ideální jenom se svědkama, a já bych zase tam chtěla mít aspoň část rodiny. No je to fakt složitý :( Tak jsem zvědavá na jakým kompromisu se ve finále dohodneme. Říkala jsem mu totiž, že i kdyby to bylo podle něho, tak stejně nás něco budou stát šaty, prstýnky atd.

In reply to by jujunka

Gratuluji juju :-) u nás to bylo na štědrý večer snad úplně stejné :\r/ a jsem na tom podobně jako ty i v tom,že vztahy s oběma rodinama nejsou ideální,teda spíše...jsou na bodu mrazu.Dokonce mi moji rodiče řekli,že na naši svatbu nepůjdou :r: Jsme spolu 8 let a máme skoro roční dcerku,přesto,ted řeším jak to vlastně udělat,svatbu jen se svědky nechci,ale velké se asi nedočkám,je to smutné a mrzí to.Jedna varianta mi tedy příjde jako nejideálnější,když nemám ráda jeho rodinu a oni mne,mí rodiče jsou tvrdohlaví a bojím se,že by nakonec opravdu nepřišli,takže pozvu jen kamarády,sourozence a lidi,které mám opravdu ráda.Ale i tak..bude mě to mrzet :\\:

In reply to by LucieLoL

Já to právě řeším i kvůli financím. Všechno si budeme platit sami, ale zase nechci jenom svatbu ve 4, i když vím, že pro mého muže by to bylo ideální, protože nemá rád tyhle velké akce. Já taky nechci extra velkou svatbu, ale aspoň ten typický oběd (nějak přežít s rodinou) a pak bych chtěla pozvat pár přátel. Jenže tady právě nastává to "ALE". Budeme mít malého prcka, takže toho asi budu mít plný zuby a nedovedu si představit mít tu svatbu až bůhví do kolika hodin. Na druhou stranu, když si přátele pozvu až na odpoledne, tak nemůžu čekat, že třeba po 2 hodinách odejdou, takže kdybych to přežila jenom v rodinném kruhu, tak z hlediska časového to asi bude ideální. Vždycky jsem snila o krásné a romantické svatbě, ale teď prostě budu muset z nějakých požadavků ustoupit. Přeci jenom tím, že máme prcka, budu na mateřské, nikdo nám nic nepřispěje, tak to budu muset vymyslet jinak než jsem chtěla.

Gratuluji Ti k zasnoubení :\x: :\x: Já sem to zažila podobně nedávno. My už teda máme termín svatby :\r/ (21.5.2011) :\r/ ale zatím jen hudbu a restauraci. Přípravy na svatbu si užívám! Ikdyž to vypadá fůra času, tak mi nějak příjde, že to utíká jak voda a takových věcí, co je potřeba ještě zařídit. My budeme mít velkou svatbu okolo 60 lidí...
Ještě jednou gratuluji

Ahoj tak to ti moc gratuluju :qu: Já se svatby asi nedočkám... :|€|: Jsme spolu 5 let a pořád nic. Sice jsme o tom už párkrát mluvily ale tak nějak to vyšumělo do ztracena takže asi nic... :€\€:
Tobě přeji moc štěstíčka s manželem i miminkem :\r/

To je krása, moc gratuluju. My jsme se s přítelem taky o Vánocích zasnoubili akorát, že jsem žádala o ruku JÁ :€):

moc krásné, tak ať to hezky naplánujete a věř, že si to užiješ, ať bude prťe malinké nebo větší. Moc štěšstíčka vám přeju, papa Janka ;o)

Krásný!!Moc a moc gratuluju :-* Já teda prstýnek dostala z pampeliškovýho květu, když mě teď už manžel žádal, ale dodatečně jsem si opravdový sama vybrala...Mno, pak nebyli penízky a myslím že nebýt toho že jsem otěhotněla,letos jsme se ani nevzali ;-) Přeju Vám moc štěstíčka :-*

In reply to by MirunkaT

Teda, prstýnek z pampelišky? To je náhodou taky moc hezký, přijde mi to taky takový romantický a hlavně originální ;) My právě těch penízků taky nebudeme mít moc, v únoru se nám má narodit miminko, tak hodně vážně přemýšlím nad tím, že bychom udělali jenom malou svatbu v kruhu rodinném a jenom s obědem, aby to zvládl i náš Dominiček :c: . Snažila jsem se tady najít nějakou diskuzi na téma "svatba s miminkem", ale nic jsem nenašla. Teda, abych se přiznala, tak mě to už přestalo i bavit hledat, protože některé holky píšou blog a nacpou to všude kam se dá...

In reply to by jujunka

My měli svatbu taky jen takovou rodinnou - asi to je s těma rodinnejma vztahama u nás i u Vás dost podobný ;-) Na PRD. Tak já ti jen v kostce nastíním jak naše "nízkorozpočtová" svatba vypadala....Šaty jsem měla z Aukra, stejně jako výzdobu na auto, spodničku,kožišek a závoj. To vyšlo cca na 3tis. Manžel měl oblek z Tesca,boty taky a košily s kravatou od vietnamců (ještě že je tady máme :-D) i moje boty se mi u nich podařilo koupit, takže nás to vyšlo cca do 400Kč. Kytice mi vázala maminka známé, celé mě komplet vyšly na 600Kč. Velký dort od kamarádky cukrářky za 2tis. Koláčky jsme neměli,ale tchyně a moje nevlastní matka je stejně přivezly :-) Oběd a večerní "miniraut" jsme měli v restauraci, pití vlastní - víno a šampus. To nás i s noclehem pro 4 lidi (hostů bylo 24) vyšlo na 16tis. Kdybyste měli jen oběd a míň lidí, určo by to bylo levnější...Mno a ještě 1000Kč jsme platili na MěÚ. No jo,málem bych zapomněla na prstýnky...Ty jsme měly i s vyrytím oba za 1000Kč,ale máme chirurgickou ocel....Fotil nás kamarád a ne jeden, muziku na večer zajistil MP 3 a plná flashka :-D

Koukám,takhle je to dost peněz,ale nám na hostinu hodně přispěla mamka, takže jsme se nakonec docela rozšoupli...Ale co,vdávala jsem se doufám jen jednou :-D Promiň že jsem se tak rozepsala,ale chtěla jsem trošku nastínit jak to taky jde ;-) A do toho teď prodávám šaty a pod.a ještě mi to 1500Kč vyneslo zpět, což bys např.u půjčovny neměla...Kdybys chtěla foto, něco sem zkusím hodit :-D

In reply to by MirunkaT

Náhodou, já myslím, že takhle to je docela v pohodě. My taky chceme prstýnky z chir.oceli, jsou pěkný a vydrží. My těch lidí bohužel asi budeme mít víc, jenom rodinu jsem spočítala na 20 lidí :( . No ale co, tak prostě bude jenom obřad, oběd, dort a káva a pak hurá domů s prťouskem. Večer by nám ho mohl někdo chvíli pohlídat a my bychom se mohli někam přesunout jenom s kámošema. Sice bych už nebyla ve svatebním, ale to je asi taky jedno. No uvidíme jak to bude, ale opravdu se mi za to nechce vyhazovat spoustu peněz, protože je budeme potřebovat jinde a třeba bych pak ráda jela k moři (teda až bude Dominiček větší).

tohle mě hodně dojalo... :-( Jelikož jsem sama byla teď na Štědrý den požádána o ruku. Ale bohužel jsem prstýnek nedostala. To mě zamrzelo asi nejvíc. Místo prstýnku jsem dostala album na svatební fotky. Ono je sice moc pěkné jenže prstýnek s požádáním o ruku je přece jenom trochu něco jiného než album na fotky. Včera jsem mu to i nepřímo řekla. Řekla jsem že se mě spousta lidí ptá na prstýnek a já nevím co jim říct když ho nemám. :-( Prý na něho nejsou peníze. Jenže takový stříbrný prstýnek se dá sehnat i za 200,-. Což není moc. Album ho taky muselo stát takové 2 stovky. A když teď čtu jak tě přítel požádal takhle krásně o ruku tak mi je z toho smutno. Tobě moc blahopřeji k zasnoubení. My se máme brát už koncem března, ještě než porodím. Pořád budu myslet na to jak jeho bývalá přítelkyně byla požádána o ruku s prstýnkem a já s albumem na fotky. :-(

In reply to by johny.bello

Žádný smutky, raduj se, že bude svadba. Já jsem trochu otočila tradici a o ruku jsem žádala já...a prstýnek jsem si taky koupila sama (stříbrný s měsíčním kamenem-kráása) a bylo...Rozhodně ničeho nelituju a jsem šťastná, že řekl ANO :qu:

In reply to by johny.bello

Ahojky, na tohle vůbec nemysli. Chápu jak ti je a asi by mě to taky mrzelo, ale spíš si řekni, že on chtěl prostě něco originálního a aby ty zásnuby nebyly stejné jako s bývalou. Možná, že mu i bylo trapný ti dávat stříbrný prstýnek. Ale dám ti jeden odkaz-doporučuju chirugickou ocel-ta vyjde taky levně a přitom vydrží víc než stříbro ;-). Zkus mu to ukázat a řekni mu, že je ti to opravdu líto a že by sis moc přála, aby ti ho koupil ;-).
http://www.goldex.cz/ocelove-sperky/ocelove-prsteny/ocelove-prsteny-pro…

Ten můj mě tím hrozně překvapil, on není moc romantický typ, takže tohle mě opravdu dostalo. Ale něco ti napíšu. I já mám svoje obavy, před cca 4 rokama mě totiž podobně požádal o ruku můj bývalý přítel. Teda, ne takhle krásně, vlastně to bylo dost divný, ale taky to bylo na Štědrý den no a od Silvestra jsem cítila, že se něco děje. krizi jsme měli až do března a v březnu se se mnou rozešel se slovy, že se vlastně ještě nechce vázat. Takže já teď i trošku bojuju se strachem, aby to nedopadlo stejně. Ale snad ne, tentokrát jsem o těch zásnubách opravdu nevěděla a navíc- budoucí manžel byl žádat o mojí ruku i mámu + čekáme mimčo + máme spolu byt.

In reply to by jujunka

mu nechci nic říkat, ani naznačovat že by mi měl prstýnek koupit. Podle toho co jsem mu včera řekla to jistě musel pochopit že mě to mrzí. Nechci vypadat jako nevděčná, album je vážně krásné... jenže všude když vidím jak se žádá s prstýnkem... navíc jsem si taky představovala prstýnek... My jsme byli 25. prosince u našich a tam se Mojmír ptal mého taťky jestli mu dává svolení si mě vzít.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka