Vdávala jste se některá s miminkem?

27.12.2010

Ahoj holky,
nebaví mě hledat v blogu, protože některé maminky svoje příspěvky "cpou" všude kam se dá a tak mě nebaví projíždět příslušný blog - svatba, ve kterém pak najdu články týkající se něčeho úplně jiného. Zkouším to tedy touto cestou, myslím, že to bude rychlejší :)
Vdávala jste se tu některá už s narozeným miminkem? Mám termín v únoru a teď o Vánocích jsem byla požádaná o ruku. Nechci se vdávat s velkým pupíkem, tak řeším kdy by bylo nejlepší tu svatbu udělat, jestli dokud je miminko úplně malé nebo počkat až trošku povyroste. Zase si říkám, že dokud bude úplně maličké, tak většinu času prospí a nebude to pro něj takový záhul jako kdyby bylo větší a potřebovalo víc pozornosti.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já jsem se poprvé vdávala, když měla malá 3 měsíce, měli jsme k tomu i křtiny. Nyní jsem se vdávala po 2, ale to jako těhotná ve 4 měsíci :s:

Holky, hrozně moc děkuji všem za názory a omlouvám se, že neodepisuju na každý příspěvek extra ;) . Jak je vidět, tak se tu najdou maminky, které se vdávaly jak s úplným prckem, tak i se "starším" dítkem a zvládnout se dá všechno. Docela jste mi to zjednodušily v tom, že se nemusím stresovat věkem Dominička :one: . Zkrátka až se narodí, tak zkusíme zamluvit nějaký termín a podle toho se bude všechno odehrávat ;) .

Já se vdávala, když bylo synovi rok a třičtvrtě. Bylo by hezký, kdyby nám přinesl prstýnky, ale utekl nám z obřadní síně, na hostině ho pořád někdo hlídal, skoro jsem o něm nevěděla. Až na to, že prodřel kalhoty z půjčovny, tak to bylo v pohodě, ale myslím, že s miminkem, nebo tříletým dítětem by to bylo o něco jednodušší.

Ahojky,j se vdavala,kdyz bylo male 9 mesicu a bylo to v pohode! Narodila se v prosinci a brali sme se v lete,coz jsem chtela,takze kdyz zrovna nespala,hrala si na dece nebo v kocarku,stejne byl porad nekdo,kdo ji choval a hral si s ni! I fotky jsou o to mnohem hezci,kdyz je na nich i ona :c:

Ahojky, tak mi se chceme vzit v zari pristiho roku nebo na jare 2012, to jeste nevime... no kazdopadne nase prvni dcerka ma ted dva roky a v cervnu cekame druhe, tak jsem chtela po narozeni udelat krtiny se svatbou dohromady, tak snad nam to vyjde! Jinak na tom nevidim nic spatneho!

Malej se narodil v prosinci 09 a vdavala jsem se v cervenci 10, takze mel 7 mesicu. Meli jsme to v male hospudce na zahradce, bylo to fajn, malej byl s nami celou dobu, az pak vecer byl unavenej, sla jsem domu ho uspat, pak prisla na 2 hodinky jedna babicka a pak ji vystridala druha a hlidala do 2 do rana, nez jsme prisli domu. Kdybych v te dobe nekojila, sel by spat k babicce.
Pri obradu ho mela na kline ma teta, na hostine bud spinkal v kocarku, byl nekomu na kline, nebo na trave na dece a hral si.

ahojky ja se vdavala v kvetnu sme rodila a v zari svatba vse ok obrad prospal a "hostinu" jsme meli doma nechcteli jsme utracet za nejakou hospodu takze jsme si pozvali lidicky dom a meli dortiky dva a chlebicky a luxuniiiiiiiii doporucuji kdyz si vpzpomenu na mamky svatbu jak byla v zaplivany hospode a nechala tam majlant nikdy.... svatba nas vysla na 2500kc se satama prstynkama atd takze je to na tobe ale ja doporucuji i kdyz je mimi maly a gratuluji ke svatbe

In reply to by žabičkax

Ahojky, děkuju za názor :) Já si právě pořád pohrávám s myšlenkou, že by možná bylo lepší to udělat dokud bude mimčo malý, že třeba ještě vydrží v kočárku :one: . Ale to teď asi nemá smysl řešit, protože může být třeba hodný po narození a pak se z něj stane čertík. Každopádně termín začneme domlouvat až teda po narození Dominička, teď ještě nechci :-). Taky to určitě budeme mít jenom malý a přivedla jsi mě na dobrý nápad, že by teoreticky ta oslava pak mohla být u mamky v bytě. Přestěhovala se teď do velkého a má tam prostoru hodně moc :dance:

In reply to by jujunka

neni zac dekovat.... no my svatbu naplanovali kdyz sem prijela z porodky a meli terminek takle v zari..... fakt jsme malyho nechteli nikde vlacet a finance take hrali roli takize dort jeden nam zaplatila babicka chlebicky tatka a jeden dort jsme si zaplatili samy no a vesli jsme se sme v asi dvaceti.. maly byl doma ve svem a pohodicka.o))) co nekde v hospode ze? Ja myslim z enase oslava byla daleko lepsi nez mamky v hospode aj lidi to rikali... takze urco byhc to udelala u maminky....

In reply to by žabičkax

Včera jsem to zrovna rozebírala s budoucím manželem (jéé, to zní krásně) :h: a ten mi řekl, že by byl nejraději, kdyby to byla rychlovka, on na ty hromadné akce moc není, kort na ty rodinné. Takže přemýšlím nad nějakým kompromisem. Ale ono ve finále stejně bude záležet na tom jaký dostaneme termín a hodinu, do té doby to asi nemá smysl plánovat. Ale stejně mám z toho zamotanou hlavu :00: . Jemu by se nejvíc líbilo, kdybychom se vzali jenom ve 2 + svědci, ale to by mi zase bylo líto, že bych tam nemělá pár členů z rodiny. Ach jo, je to fakt složitý :r: . Je mi jasný, že na takovou tu klasickou pohádkovou svatbu mít nebudeme ani kdybychom se brali až za 10 let a navíc jsme spolu za jedno, že za ušetřené peníze bychom se raději někam podívali. Ale stejně bych chtěla, aby ten náš den byl aspoň trošku hezký. Přeci, kdybychom se vzali jenom na úřadě před svědkama a pak konec, tak si ty šaty ani neužiju :s: .

In reply to by jujunka

urco to chce termin a nekde se ceka pul roku tkaze by nebylo spatne s epozeptat u vas... my meli stesti ze bydlime na vesnici mama v Praze prvni termin sehnala na naprosto silenym urade nejdrive za pul rok....
No my chteli take svedky ale nakone nas bylo asi 30cet, saty jsme si neuzila kde take doma sme s eprevlikla ale coz ani tolik me to nemrzelo myslim, ze sme mela pohadkove a za 500kc....
Prstynky mame chirurgickou ocel vydrzi nejvic krasny s rytim za litr oba. Uzit se to da i v mensi skupine nekd ebokem treba doma.. my slavili do evcera nakonec v 22 to sousedi rozehnali pac jsme padali na hubu byl to krasny nezapomenutelny den a stalo to par kacek... kdys chtela s necim poradit atd klido s eptej

In reply to by žabičkax

Děkuju, jsi moc moc hodná. Já mám teď ze všeho hlavu jak pátrací balon. Nejdřív jsem říkala jak to budu řešit až po porodu a najednou to řeším už 2. den. Je to hrozný, fakt. Přítel mi řekl, že ho nejvíc děsí ta organizace, že prostě nemá rád tyhle velký akce atd. Takže jsem se už chtěla začít radovat, že jsem našla řešení, ale když jsem mu to ukazovala, tak on z toho nadšený není, takže musím vymyslet všechno znova :-(

Ahojky,
tak já mám 4 měsíční holčičku a brát se budeme cca za rok za dva. Přítel chtěl ještě před porodem ale já nechtěla být ve svatebních šatech jako dýně :s: Svatbu si prostě chci užít se vším všudy. ;)

In reply to by Lind_a

já chci dodržet tradici-do roka a do dne, ale zároveň teda doufám, že se mi podaří nějaký ty kg shodit ještě před svatbou :s: . No co, no, tak při nejhorším se budu vdávat jako vorvaň :s:

Ahojky, mě to čeká v dubnu, takže osobní zkušenost nemám, ale názor sem hodím ;) Já byla spíš pro to, udělat tu svatbu, dokud je malej malinkej, jak říkáš většinu dne prospí, je mu jedno, kdo si ho chová, v kočárku vydrží i dvě hodiny. I šaty jsem si uzpůsobila na rychlé rozepnutí v případě potřeby kojení :D Zase každý mi říkal, že si to Ondra neužije, když bude takhle malý (ale vždyť to je jen Váš den, takže si to musíte užít hlavně vy ;) ), nakonec jsme kvůli penězům svatbu odložili a v té době, kdy se budeme brát bude malému necelý rok a půl, takže počítám, že nastane vše, čemu jsem se chtěla vyhnout :D :D :D Běhání a křik po obřadní místnosti, samé MÁMA MÁMA, večer slžičky, až bude odjíždět s jednou z babiček, no, vidím to růžově :s: Ale kdo ví, třeba to bude ukázkové dítko a ještě rádo půjde večer unavené spinkat s babičou ;) Já se na to tak i tak moc těším a už se nemůžu dočkat nového roku, kdy to začneme vše plánovat :c: Takže ať se rozhodnete jakkoliv, přeji hodně štěstí a nejkrásnější svatební den :\r/

In reply to by Kristee

:s: teda já mám z toho hlavu jak pátrací balón :help: Přítelovi jsem sama řekla, že teď ten termín řešit nebudeme, že počkáme až se malý narodí a podle toho se dohodneme a přitom dva dny po zásnubách už mám z toho hlavu jak pátrací balón :s: . Ale asi je pravda, že teď to nemá smysl řešit. Budu se připravovat na porod a pak se uvidí. Navíc taky bude záležet na financích. Vždycky jsem chtěla svatbu se vším všudy. Jenže u nás v rodině jsou takový divný vztahy, tak si myslím, že oběd bude úplně stačit a s manžílkem si pak zatancujeme v obýváku :s: .
Myslím, že kdybychom se vzali přes léto, tak by to mohlo být v klidu, akorát tu svatební cestu asi budeme muset vynechat :€Ss€: .

In reply to by jujunka

Tak svatební cestu taky budeme asi vynechávat, nebo si jí uděláme se spožděním :D Jinak, nám ten čas uběhl, četla jsem že taky chcete dodržet tradici do roka a do dne, což nám vychází na květen 2011, takže jsme se nakonec domluvili to udělat v dubnu a říkám si, přesouvat už to nebudem, ještě by si to nakonec třeba přítel rozmyslel :€m: :€): Naštěstí ta valná část toho roku utelka, hlavně s prcek to utíká moc rychle a už mi zbývá jen týden a pak můžu vesele plánovat :D No, ale za necelé dva měsíce rodíš, tak si zatím pořádně užívej posledních chvilek těhulkování a pak maminkování :€s€:

In reply to by Kristee

Já to právě zatím řešit nechci, chci nejdřív v klidu porodit a pak budeme hledat volný termín :) JJ, taky chceme dodržet tradici a já bych ještě chtěla, aby i bylo hezky, takže to snad vyjde někdy od června do září :s:

Mno, ja bych to spis udelala bud jako tehu nebo kdyz uz povyroste, ale spis proto, ze ten zahul bude pro tebe a ne pro nej. Malinke mimco neznamena, ze vse prospi (muj prvni syn treba pres den skoro vubec nespal a porad jenom rval), navic s tebou budou lomcovat hormony.... Bud kvuli malemu, nebo se ti bude zdat, ze jsi jeste neshodila vsechna kila po tehu, ze mas velke bricho a tak (kvuli satum).... Nevim, nevim.

In reply to by Principessa

Já to teď právě nechci organizovat narychlo. Termín mám 14.2. a už teď si připadám jako vorvaň, funím a hned se zadýchám, to by byl asi na mě super pohled jako na nevěstu :s: Já právě přemýšlím, jestli by to třeba zvládl už ve 4 měsících, že bychom jí udělali třeba v červnu. No ale nevím, nevím. Třeba když zase počkám do září, tak bude výhoda v tom, že už bude moct být na příkrmech a tím pádem nebudu muset řešit kojení v poledne :one:

In reply to by jujunka

ja se sice vdavala tehu, ale byla jsem v 6tt :s: Svatbu jsme organizovali zhruba 9 mesicu, ale to bylo tim, ze zijeme v italii a brali jsme se v CR (manza je ital). Nejhorsi bylo to papirovani pres ambasady, potrebovala jsem asi 2x novy rodny list, vsechno orazit na krajskem soude a pak na ministerstvu zahr. veci, hruuuuuuuuza. Museli jsme delat ohlasky jak v italii, tak v cr, jako posledni vec jsem jeste musela s manzovou obcankou na cizineckou policii, aby potvrdili, ze do CR nevstoupil ilegalne :n: ......... no des :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka