Anketa: Jak jste byly požádány o ruku?

27.12.2010

Ahojky holky, chtěla bych se vás všech vdaných zeptat jakým způsobem vás váš partner požádal o ruku? Jestli splnil vaše představy.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak mě přítel požádal zcela nečekaně po roce chození v Paříži, když jsme byli úplně nahoře na Eifelovce :) Byla jsem tak překvapená, že jsem mu v první chvíli ani neodpověděla a jenom se smála a objímala ho :)

no s tou vanou to bylo krásný:-) je tu spousta krásných požádání:-) já taky furt rejpala byly sme teda spolu jen nějakých 8měsíců.ale já chtěla aby ten prstýnek byl od něj..Ze začátku když sme spolu byli tak sem myslela,že sem si konečně našla romantika páč pokaždé co dojel tak s kyticou,no jenže po čase ho to přešlo a už celkem nic:-(já si taky vždycky představovala ,že dojdu ,bude na stole nějaká krásná večeře,svíčky ,kytka atd..:-)no ale já došla utahaná po celým dnu zpráce všude zavřený dveře a došla sem do obýváku ten vyletěl dal mi pusu navoněnej jak parfumérka:-) říkám co se děje??a on sedni si tak mě posadil,šel do ložnice tam vzal kytku klekl si a celej roztřepanej říká: lásko miluju tě vezmeš si mě?? :c: já na to čekala každej den,ale jak to přišlo,tak sem nevěděla co říct..pak šel do kuchyně vzal víno tak sme si dali a koukali na ordinacu :s: no prostě romantika hadra :c: ke svatbě teda eště nedošlo je to sice už rok,ale ted čekáme :cc): a já chci velkou svatbu tak napřed musíme vyhrát ve sportce:-)

Ahojky,
začali jsme se bavit s přítelem, že by v roce 2011 mohla být svatba a tak se mě přítel zeptal, zda má vybrat sám prstýnek, a bude překvapení a nebo, že si ho vyberu sama a budu mít dle svého přání...zvolila sem si variantu samo výběru. Takže sme oběhali plno zlatnictví a přišlo nám, že je všechno na jedno brdo (všude jen vystouplý velký kamen) a nakonec už sme se neptali po prstýnku s diamantem ale se zirkonem a tam jsme hned vybrali - žluté a bílé zlato a uprostřed kamínek, ptali sme se zda by bylo možné vyměnit zirkon za diamant a prej jo, a že to bude za 1000 až 1500Kč, nechali sme si to projít hlavou a pak šli ho objednat a při objednání už to bylo okolo 2000Kč tak jsme si řekli je to jednou za život tak 2000Kč za to dáme a za měsíc tam volám, a že prej chtěli volat, že je ten diamant trochu větší a dražší než předpokládali, takže to bude 3000Kč - tak sem řekla příteli, že to teda už nechci, když z 1000Kč je najednou 3000Kč a že ať tam vrátí ten zirkon a až budeme mít někdy později peníze tak se třebas vymění za diamant. Tak tam přítel šel a nevím přesně co se tam dělo, ale strávil tam hodinu a snažili se ho přesvědčit, že i za takovou cenu to stojí a on se nedal a nakonec to šlo a bylo to za 2200Kč. Takže mám zásnubní prstýnek s diamentem :\x:
Pak sem čekala, kdy příjde ta chvíle, že ho dostanu a měsíc pryč, výročí pryč a pořád nic.... tak sem se zeptala a prej, že až příjde speciální příležitost....pořád nic tak sem se ptala znovu "jak speciálně speciální příležitost musí přijít" a nic a najednou sem měla svátek a ležela v posteli a on přišel z práce a bavili sme se spolu jak bylo v práci u mě a u něj, přál mi k svátku a říkal, že kytku koupíme až bude tepleji (bylo ten den hrozná zima) a pak sme jen tak leželi v posteli a ptám se znovu "jak speciálně speciální příležitost musí přijít" a on ho vytasil s kapsy a zeptal se mě zda si ho vezmu moc hezký - svatbu máme naplánovanou na 21.5.2011 :\r/ :\r/

jéééé,některé požádání o ruku jsou tak krásné a romantické.U nás se žádné nekonalo,bylo mi 17 a 4 měsíce a zjistila jsem ,že jsem těhotná,tak se svatba začala chystat i bez toho,ale hlavně,že už jsme 14 let spolu a že se máme jakžtakž dobře.

manžel si prodělal rakovinu, naštěstí se ználo že je už vše OK jen čekal na výseldek posledního vyšetření a pak konečně pčišel s tím, že je to všecko OK a pak vytáhl prstýnek a ptal se, jestli si ho vezmu, že má takovou radost najednou ze života ... pak jsme se brali asi za rok

Můj manžel mě požádal na mé narozeniny-dal prstýnek a zeptal se :) Romantika-jinak teda romantik není ani náhodou,ale tohle se mu povedlo :///: :///:

Ahoj =) tak mě přítel požádal o ruku před dvěma měsíci, když se nám narodil syn...půl hodiny po porodu ještě na porodním sále se mě zeptal. Hrozně jsem si to přála aby se zeptal, ale v tu chvíli tu krásnou žádost úplně přebyla vysílenost a štěstí z narození našeho Kubíčka =/ Prstýnek jsem ještě nedostala, ale co jsem vypozorovala, tak něco chystá =)))

No u nás byla žádost o ruku taky na přání (příkaz). Prostě jsem řekla, že se v létě vdávám a buď tam přijde on, nebo někdo jinej :-) no a tak mě o Vánocích "překvapil" prstýnkem, který kupodivu sám vybral. Je to prostě neromantický typ, tak to nebylo jako z filmu, ale v tu dobu jsme spolu byli už 9 let, takže vím co se od něho dá čekat. Ale stejně ho miluju.

tak u nás to bylo furt až někdy až někdy, až jsem byla v 7m. a to zas až po porodu...tak jsem řekla dost a bude svatba do 2 měsíců a hotovo. A byla....dobrovolně,samozřejmě... velice neromantické :) ale holt někoho je třeba dokopat i k tomuhle.

Mně požádal o ruku loni na SIlvestra nebo spíš asi půl hodinky po půlnoci.Přišel ke mně docela dost měl upito a začal vést řeči tipu že mě moc miluje že semnou chce zůstat ale že prostě pokud to udělá musí to být napořád no prostě sem mu skoro nerozuměla co po mě chce,ještě u toho brečel.Otázku jako takovou jestli si ho vezmu nepoložil ani prstýnek neměl za což se mi strašně omlouval říkal že to neměl nijak naplánovaný že až ted ho to napadlo spontáně:)došlo mi to až pak a ráno jsem na něj koukala a bála se že si to nebude pamatovat tak se na ěm podíval a jakoby četl moje myšlenky mi říká ať se nebojím že si to vše pamatuje :)prstýnek jsme dva dny potom jeli koupit a v červnu jsme se brali:)

Ahoj, přítel neschvaluje takové typy požádání o ruku, jako např. v záhadném balíčku pod stromečkem apod... :D Já se mu občas ani nedivím, přesto jsem tak nějak snila o tom, jak to bude všechno probíhat, na svatbu se mě zeptal někdy po roce chození, spíš to bylo ale takové do větru, ale řekli jsme si, že se třeba jednou vezmeme a já od té doby čekala.... a čekala.... a čekala.... a žádné požádání nepřicházelo :D :D :D Pak mi prozradil, že chce, aby to pro mě bylo překvapení, což v případě romantické večeře, romantické dovolené a tak ženská prostě očekává a překvapení by se podle něj nekonalo přece, ne? :///: Jenže já po pár letech už očekávala žádost skoro pořád, což on věděl a tedy mě neměl, kdy požádat :€): No a v květnu, po velkém stěhování do nového bytu už s miminkem jsem po osmi letech chození s sebou pleskla unavená na gauč a přemýšlela, co je potřeba kde ještě oběhat a najednou přede mnou klečel s krabičkou v ruce a bylo to tu :c: a byla to ta nejhezčí chvíle :heart:

O letošní zásnubách už víš, ale napíšu ti jak to bylo s bývalým... Před cca 4 rokama jsem udělala největší blbost svýho života. Byli jsme spolu cca 8 let a já na něj začala tlačit, že by bylo dobrý, abychom někam ten vztah posunuli, že se říká, že lidi se mají buď vzít nebo rozejít. Tak mi o Silvestru řekl, že by se rád příští rok vyjádřil a vzal si mě. Tak jsem byla šťastná jak blecha. Jenže se celý rok nic nedělo, tak jsem začala opět rejpat. Výsledkem bylo to, že mi řekl, že mi chtěl koupit prstýnek, ale že nemá ani na dárky k Vánocům (byl dost zadluženej) a já blbka místo toho, abych to nechala být, tak mi ho začalo být líto a řekla jsem mu, že mu klidně nějaký peníze půjčím. Tak se toho chopil, 24.12. dopoledne jsme jeli do supráče, nechal mě stát před obchodem, zaběhl do klenotnictví a prstýnek koupil. Večer mi ho dal tím stylem, že ho schoval do zabalenýho dárku, který jsem dostala od mamky. Takže když jsem ten dárek rozbalila a vypadla z něj krabička, tak jsem říkala, že nechápu proč mi mamka dává prstýnek. To se bejvalej začal smát a řekl mi "že doufá, že mu teď nedám košem". Tak mi došlo, že to je ten zásnubní prstýnek. Takže ho vlastně koupil za moje peníze a ještě k tomu mi ho dal stylem jako že ho nedal. Pak volal rodičům, aby jim oznámil, že mě požádal o ruku a v březnu dalšího roku se se mnou rozešel se slovy, že se vlastně ještě nechce vázat. Do dneška jsem nepochopila co to divadlo mělo znamenat. Nicméně nový přítel mě sice taky požádal o ruku o Vánocích, ale rozhodně úplně jiným způsobem a hlavně-zcela nečekaně a romanticky :-)

No ten muj teda moje predstavy vubec nesplnil (a to musim rct, ze je docela romanticky typ, ale na tyhle veci teda moc ne :n: ). Byli jsme na svatbe jeho kamarada, vecer pred svatbou jsme se byli projit u more a vylezlo z nej neco v tomhle stylu: no, aj my bychom nad tim uz meli zacit premyslet, co rikas? Ja cumela, jak puk a pak jsem mu rekla, ze odpovim jenom na spravnou otazku, tak mi rekl: no, jestli bychom se taky vzali, jsem se te ptal....... :n: Zadny prstynek s diamantem a romanticka vecere....... :00: Proste nic. Mno, nakonec jsem ten prstynek s diamanty (trilogy) dostala az po svatbe, kdyz jsem ztratila svuj stribrny s kaminkama, tak mi ho prinesl zabaleny v takove te papirove uterce a rekl mi, ze ho nasel zapadnuty za lednici.......... :00: Ja rozdelala ubrousek a pak jsem bulela jako zelva........... :s: Ale nejspis to bylo proto, ze zrovna v te dobe ve vsech serialech davali, jak chlap zada zenskou o ruku a vytasi ten prstynek a ja pokazde bulela (myslim, ze to bylo aj tim, ze jsem byla tehu) :s:

v nemocniční hale po mém srdečním záchvatu :s: bulel u toho, tak sem mu nerozuměla ani slovo, až když vytáhl prstýnek :c: naštěstí nikde nikdo nebyl.. chtěl to udělat už večer před tím, ale odvezla mě záchranka :00: asi z těch nervů, čekala sem to :s: jinak sem žádné představy neměla. v televizi se na to kouká hezky, ale když je to osobní.. no chudáci chlapi, tohle jim nezávidím }:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka