kde sehnat nejlevněji dovolenou u moře?

26.12.2010

Ahoj holky, vím že to sem moc nepatří, ale nevím kde hledat.. Moc bych chtěla jet v létě s mamkou a mojí malou (bude jí v létě rok) k moři, ale chtěla bych něco fakt levného, tak nevím zda je lepší čekat na last-minit nebo máte nějaký typ někdo? Tak na týden někam do teplíčka... Díky předem :) Jo a myslíte že roční dítě by už letadlem mohlo bez problému,ne?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ja ti prispeju tim, kde bydlim - Italie. Plno cechu lita na Ischia, myslim, ze to vyjde docela levne. Ale v srpnu nevim nevim. Jsou tam jak lazne, tak more. Nebo jedtenekam (chorvatsko, severni italie) autem do nejakeho apartmanu, to by vyslo asi nejlevneji ze vseho.

Záleží jakou cenovou relaci si představuješ? Já mám objednáno na září Rhodos, mojí Valince už bude 1 rok a 8 měsíců.

In reply to by Štěpula

No tím myslím fakt co nejlevněji.. jako asi na to nenašetřím, ale kdyby se nějak poštěstilo tak maximálně 15tisíc pro všechny tři s polopenzí a ne daleko od moře..vím že to není nic moc a chci toho hodně, stejně to spíše přesunem na další léto, ale jak říkám, kdyby se stal nějaký zázrak, nebo se našlo něco mega levného :)

In reply to by Štěpula

právě že jedině červenec nebo srpen, mamka pracuje ve školství a to má prázdniny..no stačilo by někam blízko, asi budu muset zajít přímo do CK, ale myslím že někdo by mohl mít nějaký tip kdo jezdí často :)

In reply to by nikolap

ale to je bez letenky :-( ..letecky nevim, zda se da do 15tis vejit??malou budete mit jeste zdarma (letenka i ubyt.do 2let je bez problemu vsude zadarmo),ale ty letenky jsou drazsi :-( ..jedine jet busem, ale to s takovym prckem si nedovedu predstavit??..my jeli, kdyz bylo male 17mes.do chorvatska autem na noc :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky