Nejhorší Vánoce mého života !

26.12.2010

Ahoj holky, tak sem ráda,že nikdo neporodil na Štědrý den . Já se ted ty dva dny ani nedotkla netu,protože jsem neměla máladu vůbec na nic !!! Tyhle dny byly pro mě jako všechny ostatní v roce. Pořád mi nefunguje ani ten satelit,který jsem si schválně pořídila na splátky i když jsme bez peněz , jen abych aspon něco měla z těch Vánoc a NIC Z TOHO . Takže vánoce bez rodiny,dárků,kapra , cukroví , sněhu ( tady bylo do včerejška slunečno 15-17st ), na pokraji bankrotu a prostě beze všeho.Chlap mi taky řekl,že je mu líto,že ten příchod :°O°: tak neprožívá díky všem těm našim problémům. :r:
Tak na štědrý den sem šla aspon s hafkou na procházku , když bylo tak hezky a v půlce mě chytlo píchání v boku a zpátky sem se plazila a modlila at neporodím :!k:
Tak jsem aspon měla čas si konečně vše vyžehlit a roztřídit a uložit do vedlejší ho apartmánu než teda koupíme nějakou tu komodu . Stále netuším kde bude postýlka kde vlastně budu spát ,ale už se nenervuji,prostě to chlap udělá jak budu v porodce a ono asi až v praksi se ukáže kde co a jak vychytat !!! Jediné přání akorát ještě mám abych Dizzy ostříhala a připravila na to,že miláček jí tak nerozčeše a neupraví jako já , tak at pak pár dní po porodu nevypadá jako neandrtálec :s:
Mám už 65kg - takže 13kg navíc ,ale nikdo mi to nevěří :n: protože mám jen to břicho a nic jiného.
A ta čarodějka se asi kurňa sekla , žeeeeeeeeeee :C]]: :C]]: :C]]: Zítra jdu k ní ,tak jsem zvědavá co mi na to řekne :€m: Chtěla bych rodit bud 9 nebo 11 nebo 20 ledna a nebo klidně až v březnu :metal:
Jo a už potřetí mi vypadla vložka a zubaž se vrací až 3 ledna :^O^: se picnu :w:
Tak všem hezký zbytek svátků , klidný a bezbolestný porod a novým mimiškům hodně štěstíčka do nového života !!! :a:

Chudáku, to jsi teda mela vanoce :( ale neboj, az se malej narodi vse se k dobrému obrátí :)
ty bys rodila az v breznu? no ja jen kvuli teplu taky pozdeji jinak bych uz ted hned uz ten konec je nic moc :(

In reply to by VeronikaV86

Já bych si klidně ještě užívala to lelkování v posteli u TV a kávičky s kámoškama . Začínám mít ze všeho strach a taky bych byla raději,kdyby se do porodu stihlo něco prodat a chlap by se mi uklidnil a soustředil se více na mimi a taky mmě by se lépe dýchalo a radovalo z miminka,když by nám nad hlavou nevysel bankrot.
Kupřikladu ted mi končí 6.1. pojistka na autě a nová je asi 300eu a ty nemám a od 1.1 taky potřebuji novou dálniční známku , která je 100eu a ty taky nemám !!! ( tady to není jak u nás ,tady jsou zpoplatnění i silnice 1 třídy,takže bych se pak nikam nedostala do obchodu a nebo do toho našeho bytu v Ankaranu )
A o tom,že mi auto NETOPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ , se ani nezminuji,takže stejně jej už po novém roce nebudu používat a budu prostě vázána jen na okolí !
Však víš,že jsem si chtěla koupit auto v česku , protože jsem počítala s tou mateřskou a že se snad něco prodá . A pak sem si řekla,že by byl rozpočet hoooooooooooooooodně těsný,že to ještě pár týdnů vydržím . No a ono STÁLE NIC !!!
Tak je toho prostě všeho hodně najednou , víš a navíc už se to táhna asi 2 roky už mě to nebaví , jsem z toho unavená !!!

No ja bych chlapovi asi dala.Ja musim mit vzdy vse pripraveno jinak jsem na nervy,to same kdyz neco chci,tak to omilam tak dlouho doukud to nedostanu,nebo dokud to tak neni :s: no taky chudak nekdy manza se mnou,nema to lehke :s: Jinak mamka ma taky yorksiry a vim o cem mluvis,to cesani je hrozne,tet je nastesti ostrihala ale jinak vypadaji jak mamuti :€Ss€:

In reply to by Monina24

Hele já jsem právě přesně jako ty , jenže když pak vidíš toho koho miluješ jak se trápí dnem a nocí už rok v kuse a že je na pokraji zhroucení a začal dokonce brát ANTIDEPRESIVA a že má tiky v noze nejen přes den ale dokonce i ve spánku , tak ono se ti taky nechce ho ještě s něčím otravovat. Na druhou stranu sem si jistá,že se o vše postará než se vrátím z porodky. Vím že vždy pro mě a pro našeho malého udělá všechno,co bude v jeho silách, tak mi nechci něco vyčítat. Víííííííííííííííííííííím na 100% , že kdyby nebyl v takové situaci , tak by jsme měli už dávno vše vyřešené a posatvené a ted bychom si někde užívaly svátky na horách jen sami dva :one:
Zítra jdu k :*8*: na KO , tak se tam zjusím zeptat na ten formulář na tu pupčníkovou šnůru,protože jen kvůli tomu do porodky co mám 70km daleko zase nepojedu, to zas jako nééééééééééééééé :n:

manžílka popožeň já už bych asi ,,startovala" a byla vystresovaná ,je dobře že si v klidu.Příští rok to bude možná lepší -možná protože zase nebudeme s mimi stíhat :s:

to jsem zvedava,co Ti ta sarlatanka povi?! :dance:
A je moc dobre,ze to vsechno co mate a nemate neresis :one: ,protoze by ses akorat nervovala anic nezmenila a jak pises,manzel to pak zmakne a nejak to bude a vychytate nedostatky paaakkkk. :€s€:

In reply to by vejawa

Jo jo máš recht a k babě jdu až zítra dnes jsem trošku zaspala :~!: vstávala jsem až v 11:30 a pak jsem se byla dívat od sousedky na malého co má 6 dní teprve a už s ním dnes byli venku :one: Je úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasný ,ale do ruky jsem h :one: o nevzala,tak fakt nevím ,jak já to s tím naším :cc): zvládnu !!! Bože bože :!k:

Ahojky Tinuško, nesmutni, určitě nejsi sama kdo válčí a bojuje jak může a vánoce nebyly nic extra ani u nás... Celý týden jsem makala - pekla, uklízela pomáhala mamině až mi bylo doopravdy hrozně zle z vyčerpání, zastavila jsem se vlastně na štědrý den v 6 večer... Ani jsem neviděla žádnou pohádku... Bude líp, uvidíš! :a:

Ahojky to je mi líto, že jsi takto prožila vánoce, ale neboj určitě bude líp!!! Já zase ty letošní štědrý den nějak neprožívala, s manžílkem jsme si nadělili jen drobnosti na kterých jsme se domluvili, už máme myslenky jinde a na dáreček si počkáme po novém roce .... večeřeli jsme až v 7 večer, ale vůbec jsem se tak nějak netěšila, nějaké to kouzlo vánoc jsem prostě letos necítila ...
Tak se měj hezky a moc nesmutni

ahojky tak to me mrzí že vánoce nebyli vůbec podle tvých představ :\/: ty moje taky nebyli to co dřív nemám na nějaké svátky vůbec náladu ani to jídlo me nebaví a pohádky ani nemluvím.Včera jsem myslela že už se to rozjíždi a že pojedu ale zase nic tak jsem zvědavá kdy to příjde :j) Zlatíčko nebuď smutná příšti vánoce budou určitě lepší a hezčí :s: :a:

In reply to by misicka.proch

Janince , Pavlínce a Mišičce : děkuji holky, vím že budou ty další pro změnu ty NEJLEPŠÍ v mém životě,ale ono je fajn,jak to vše člověk aspoň ze sebe dostane. Prostě se podělím i o to špatné tady s vámy a nehraji si na nějakou hvězdu od moře se super životem a bohatým partnerem !!! :+^*:

In reply to by Tinkapletinka

ja vím že si nehraješ na hvězdu a že jsi hrozně moc sympatická a skromná holčina :s: já taky prožila hodně ošklivých věcí dá se říct celé dětství na prd až těď mám pocit že žiju a tak vím že bude líp zasloužiš si to :j) :a:

In reply to by janinka2448

Díky , snad máš pravdu akorát to už s miláčkem posloucháme 2 roky od té doby , co na nás sousedi SLOVINCI zavolali inspekci na ty apartmány a začlo se vše sr...t !!! A furt se to nelepší,tak nevím jak moc ještě může člověk padnout. Jak říkám,nedávno volali,že nám zabaví auto a už nám přišlo i ze soudu,že nás jeden dodavatel zažaloval za nezaplacené faktury a o tom,že máme zablokovaný účet se už ani asi nemusím zminovat. Peníze mě netrápí , na jídlo ještě máme ,ale prostě to těhu si nemůžu vychutnat ani já a o chlapovi vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůbec nemluvím!!! Tak proto mě to všechno štve !
Jinak taky samozřejmě sem velký optimista a vím,že bude líp,ale kdy už konečně :#o: :#o: :#o:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka