Pomooooooc,možná snědla víčko :(

26.12.2010

Prosím moc o pomoc,je možné aby malá 14.měs. snědla víčko velké asi jako od pet lahve (o malilinko menší)???? Je to víčko od krému Weleda proti mrazu,malou jsem oblíkala a najednou koukám a ona vycucává ten krém z tuby a víčko nikde,hledám ho už 2 hodiny a prostě nikde není,manžel a tchánovci se švagrovou říkají,že to spolknout nemohla,co myslíte,mohla??? Sakra kde by to víčko mohlo být,vždycky krémy hned zadělávám,ach jo já jsem tak blbá :( Už je to ě,5 hodiny co se to stalo,prosím poraďte.
Je to tenhle
http://www.krasa.cz/mesickovy-ochranny-balzam.html

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, to si myslím, že by nespolkla...myslím, že kdyby ho spolkla, tak by se třeba začala i dusit. Určitě je někde zapadlé...já taky pořád nacházím nějaké skrýše :) Před 3 dny jsem našla v odpadkovém koši mikinu i s teplákama :D Což jsem se divila, protože ho mám pořád na očích a nevím, kdy to tam mohl hodit ...hold děti jsou hodně vynalézavé :D

In reply to by Seema

Ahojky,díky za uklidnění :)
Dneska jsem zase všechno prohledala,od šuplíků,po odp. koš,oblečení a víčko prostě není,no je mi to záhada,ale malá je čilá a v pořádku takže víčko v ní určitě není,chi chi ale teda řeknu ti byla jsem z toho dost vyděšená, vždycky si na tyhle věci dávám pozor. Tak pa pa

Holky moc moc děkuju za uklidnění,malá je čilá a v pohodě,takže fakt asi nic nespolkla, já bych to víčko sama nedokázala spolknout,ale je fakt záhada kde je, byla jsem s tím krémem jen v kuchyni. No tak snad to někde najdu,ale teda vyděsila mě parádně. Takže ještě jednou všem díky

To bych řekla,že je moc velký na to aby to snědla...já furt lovila náký poklady v křesle zapadaný v takový škvírce...a dodnes nevím kde jsou dudlíky...po tom co jsme se přestěhovali by jsme to fakt najít mohli..a nenašly..

ahoj, ten krém máme a to víčko je dost velký na to,aby ho snědla, nezahodila ho někde? Nebo není v oblečení, já takhle objevila malou hračku na zádech v bodýčku. A jinak je malá v pohodě?

Možný je všechno,ale já si myslím,že ho nesnědla,je dost velké. Určitě někde bude zapadlé. Uvidíš co poradí holky. Držím palečky :a:

hm, tak to ja jednou hledala kolecko od auta, je taky velke asi jako zatka od PET lahve, myslela jsem si, ze ho asi syn snedl. Ale pochybuju, ze by to spolkl, je dost velike. Nakonec jsem ho teda nenasla, on ho ani nevykadil a urcite ho nesnedl, protoze jsme byli nedavno na rtg, to by to tam bylo videt.................. :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka