třes

25.12.2010

ahoj, rada bych se zeptala na jednu vec, ktere jsem si ted u naseho maleho vsimla, doufam, ze to popisu srozumitelne, cas od casu jakoby zatne svaly na rucickach a ty se mu pakroztresou, prijde mi, ze to dela sam, ze to umi ovlivnit, vetsinou je to u jidla (jidlo miluje, tak je vzdycky trochu rozruseny, kdyz mi to treba dlouho trva nebo uz dojedl a neni na pridani, nebo to mel vcera, kdyz trhal papir u darku), prijde vam to normalni, urcite se na to zeptam pediatra na rocni prohlidce, kam jdeme zacatkem ledna, jen bych rada znala vas ...moc diky a preju klidny zbytek vanoc a pekny novy rok, at nam ditka delaji samou radost!

Kliknutím vložíte smajlíky:

udelali radost, pediatrovi se o tom zminim, ale taky se priklanim k tomu rozruseni...moc dekuju za reakce a hlavne zdravi vsem, je to to nejdulezitejsi :-)

To je z toho, že něco mooooc chce. Neteř to dělala taky a naše malá taky :) Neboj. Pokud se klepe v takové souvislosti, jak píšeš, je to v pořádku :///:

tak muj prvni syn delal neco obdobneho- vzdycky se nekam zakoukal a zacal se trepat neboli klepat. Bylo to v rozmezi od 8 mesice do 13 mesice. Nekdy to udelal vickrat za den nekdy jen 1x nebo vubec. A tak jak to prislo tak to zase odeznelo. Ptala jsem se na to doktora a ten nas poslal i na vysetreni, ale vubec nic se neprokazalo. Deti maji ruzna obdobi kdy delaji veci, ktere nam se moc nelibi az nas vylekaji, ale ver ze spousta veci je z toho opravdu nevinnych a zase to prejde. A dekujeme i vam prejeme pekne svatky a stastny Novy rok plny zdravi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka