23.12.

23.12.2010

Ahoj holky .Tak vidím že se včera opět drbalo ve velkém.Jak jinak když sem tam nebyla.Tak už se nám to blíží dnes zdobení stromečků u našich a večer doma no a zítra to už vypukne.Moc se těším jak se bude Esterce líbit.Včera jsme byly na coca cola kamion se podívat no ten přijel hrál a svítil jako v reklamě malá byla unešená ani nechtěla domů. :///: No a taky už vám popřeju páč nevím jak se sem dnes dostanu.TAKŽE HOLKY PŘEJI VÁM I DĚTIČKÁM A MANŽÍLKŮM KRÁSNÉ VÁNOCE.UŽÍJTE SI TO CO NEJVÍC TO DE A FOTTE AT TO TU MŮŽEME PAK ZAHRNOUT FOTEČKAMA.UŽÍVEJTE SI TY ROZZÁŘENÉ OČIČKA DĚTIČEK PROTOŽE TED UŽ TO BUDOU NĚJAK VNÍMAT A BUDE TO KOUZELNÉ :)

Koukám, že je nás tu víc online ;-)

My měli dnes děsnou noc, malá vyřvávala snad hodinu, až jsem si ji vzala k sobě do postele, tak teda zabrala a spala do sedmi do rána.......

Rozzářené očička u stromečku se nekonaly, vůbec ji to nenadchlo, vlastně se na něj snad ani nepodívala. Ani teď ji nezajímá.........Takže si nedělám na večer žádný iluze.........

My už máme všechno hotovo, v televizi nám běží krteček, takže se mi napodesáté podařilo spustit tu ten krám.........
Už se jen okouúu a v pět jdeme na to ;-)

In reply to by Barče

Ahoj jo jsem tu taky :)
Mě klucí spí tak jsem vás tu přišla zkontrolovat :D
To je škoda že Sonička neměla radost ze stromečku :(ale zase když ji není dobře tak se ji ani chudince nedivím :(A co jí trápi má horečku,nebo tak něco?Doufám že už ti zase nezvrací chidinka malá :)
Já pravě vylezla z vanny :)ted jen vyfoukát vlasy,ale to se mi nechce tak to nechám tak a budu to mít kudrnaté,zase po dloooooheee době :00: :///:
Už mám taky vše hotové jen večer obalím rybičku ,dopřipravím stul a mužeme začit :)V 5 se toho taky chytnem :D
Takže Barunko skontrolovat baterky ve fotáku nebo i kameře at máme naco pak koukat :)
Štěstné a veselé a pozor na kostičky v rybě ;)

In reply to by lenacko

Ale ne, už jí nic není.........jenom je asi po mě a neraduje se na povel, no ;-)

Včecko zkontrolovaný, připravený, stůl, jsem zjistila, že nemám ani prostírání, ani nic?? Ale tak najíme se i bez toho ;-)

Malé se spinkat nechce, čuju, že bude v těch pět pěkně protivná.......Chjo........

In reply to by Barče

já taky nemám prostirání nic :D dam na stul bíly ubrus a nato modrdý prun netkané texitlie :)Až tak to zase řešit nebudu ,nikdo to tu neocení tak co:)Hlavně že se najíme :)
Tak to je fajn že jí nic není,ale asi se holt špatně vyspalá a je protivná,možná jí to večer přejde když uvidí tu spoustu nových věcí :)

Tak du už spát.Takže si to užívejte zítra.Já sem celý den nepůjdu .Možná až večer jak půjde malá spát.Tak pááááááááááááááááááááááá

Tak u nás taky dozdobeno.Ty jo my koupili naprosto nádherný umělý stromek je široký a hunatý jsme si i říkaly že tam snad jsou větvičky na víc či co:-)Akorád jsme teda měly před tím o dost menší stromeček takže mám málo ozdob:-( tak příští rok musíme dokoupit.

Tfuj, tfuj, to nechci nějak zakřiknout, ale malá si dnes vůbec nevzpoměla na prsíčko :qu: :\x:
A teď večer se radovala, že si bude moct dát mlíčko :€m: , vypila teda jen maličko a ejště se podělila se všema plyšákama, ale lehla si k tomu, já zhasnula a chvilku jsem tam byla s ní, pak mě vrazila flašku do ruky a snad spí?? Nějak tomu nemůžu uvěřit??? :€Ss€:

Jdeme na strom :C/):

In reply to by janča a adélka

Hotové, už je nazdobený a stojí tu ;-)

Já zatím dobrý, byla jsem si pro sichr odstříkat, jde mi to kupodivu docela dobře i rukama, ale bylo mě to líto, to lít do toho umyvadla :r:
Ani jsem si to (snad) poslední kojení neužila, jsem si říkala, jak to proběhne se slávou, že zamáčknu slzu v oku :€): . Ale tak myslím, že jsem se nakojila dost :metal:

In reply to by Barče

Taky jsem ted dodělala stromeček. :) ránonež staneme tak ho rozsvítim a jsem zvědavá jak bude reagovat :)
No tak jste to utly takhle naráz, to je nejlepší než si říkat tak ted ještě ne, neště ne. No jde ti to odstříkat dobře, protože jsou určitě dost nalitá. Oni si zvyknou a přestane se to mlýčko tvořit :) jo jo to jsi teda kojila až až. :)

In reply to by Barče

Jo jo jezdí. Ale asi nebude až do rána protože není diskotéka ani zábava, tak to zabalí dřív. Nooo aspon se vyspí a užijem si ho víc. :)
Já koukám na novu na komedii a za chvilku dávají na čt2 nějaký ten pořad o dětech tak tochci zkouknout. A přesně já nevydržím jen čučet na bednu :) Prostě závislák na pc :)

In reply to by Barče

To já se ráda natáhnu k dobrýmu filmu ale jen tak něco mě tak nezaujme abych čumákovala jenu toho. :)
Týjo ještě si číst, tos stíhala oboje :€): :one:

In reply to by janča a adélka

No stíhala, jako zjištuju, že mám v těch filmech i v pohádkách mezery ;-) Ale mě to fakt nebaví si jen tak sednout a koukat, to už jo musí být něco, aby mě to zaujalo........Jako např v kině to byl myslím naposledy Pád třetí říše......

Ach jé, Oli, co to zase teda je?? Aspoň jeden čipera, že je v pořádku.....
Já volala na ty stěry na ty výsledky a taky v pořádku, tak je to fajn........

Mě chybí ještě kuchyň, ale to udělám, až tam doúřaduje taťka a kopec prádla :00: , a tááááááááááááák se mě nechce :bulva: :^O^: .

Taťka přišel už v jedenáct z práce, že nebylo co dělat.....Takže udělal chlebíčky, teď tam páchá bramb. salát a nachystá rybu.

Leni jsi se do toho dala, do té vánočky? Já ne, stejně jsem měla jednou koupenou, potom kvůli troubě, tady v této se to fakt moc nehodí něco péct, vždycky je to nahoře syrový a zesodu spálený :help: a taky se přiznám, že se mě nechtělo, to je asi ten hlavní důvod :€m:

ahoooj no samo že mě to nedalo na vás juknout :-) všem moc děkujém za krásná přáníčka ,máte to všichni moc hezký a taky ještě jednou přejeme šťastný a veselý :-)
Kubíček posílá kamarádům jednu vánoční svoji oblíbenou http://www.youtube.com/watch?v=b8_tmO-rkM4
Oli ta chaloupka je krásná :-)
tak zase valím jdu vařit nakonec dva likéry jsem si našla ,už se těším až všichni ochutnají :-)
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ahoooooooj
ještě jednou i tu přeji všem šťastné a veselé :-)
http://www.mojetehotenstvi.cz/vesele-vanoce-stastny-novy-rok-vsem

Baru, to máš to samí, já tu taky nejsem a tu se večer drbéé o 106 :-D
Nik je ok, samo mu to kleslo a už dobrý.... Domik byl horší, večer i 39,6, v noci mi sirup vyzvracel, po čípku zas chtěl strašně kakat :00: spinkali jsme do 9... vypadá to že se zlepšuju, snad to nezakřiknu, zatím od rána nebyl potřeba sirup a už začíná pomaličku i jíst, zatím měl 5 piškotků a vypadá to ok, i čajík v sobě už udržel, tak snad už budem dobrý, a vám holky moc děkuji :-)

Ahoj tak mě už těsto na vánočku kyne :)tak snad se povede mám ho nějaké řidší,než mívá mamka na štrudl:)ale tak snad neva ;) přisypala jsem tak asi pul hrnku mouky navíc tak snad to bude ok:)
Já musím ještě uklidit tu naši pidi koupelnu a zachod a večer vysát a vytřít a jeto :)
My chlebíčky ani nic podobného mít nebudem :) Já ráno jen snídám a pak celý den postím ;)
M. si vezne něco co bude chtít a Kikčo samo jíst bude jako obvykle:)dnes mu udělám rajskou polívku tak tu bude mít i na zítra :)
Bramborový salát uděla až k večeru Martin ,polívku mi dá zítra tchyně :)ta dělá rybí tak jí budem mít prvně,jinak jsme měli vždy hrachovou :)a kapra už mám v jogurtu a česneku a večer tam příhodím i obyč .filé :)
Takže já už mám pohodičku :D
Barunko taky přeju krásné svátky a do nového roku hodně zdravíčka,štěstíčka a lásky a ať si už najdete to nové krásné bydleníčko :)

In reply to by janča a adélka

vánočky se už pečou:) sice se mi rozpada těsto-trá se mi :(ale nevadí :)tvarově to taky není nic extra ale na první pokus to jde :D
Foto vložím až k večeru :)tad vařím bramburky na salát ,pak musím zabalit tchánovi dáreček k narozeninam -má je dnes a odpo jdem dolu mu popřát ,takže nebudu mit čas je sem vložit:)
Já musím jen vyhžehlit bílý ubrus na vánoční stul a bude to :)To bude Adélka zítra koukat na stromeček :)
A neboj hlady neumřu,já jsem už zvyklá:D se ráno kolem 9 nesnídám a v 5 odpo už budem večeřet :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My to tak máme už od mala,jsem v tom výrustala :) mě zase bylo divný když u manži saze jedli normálně ve 12 oběd a v 5-6 zase večeři :00: A do toho se cpali vším možným :)
To já ne já ráno snídam a pak až večer večeře :hu:
Holt každý to má trochu jinak :) ale to hlavní je pořád všude stejný a krásný :)

Tááák, už se mi vaří brambory na salát, polívečka bude fazulová, nebo taková zeleninová.......Taťka vývar nemusí, stejně bude 25 u našich ;-). A přines domů uzený, takže jsem tam vrazila i kousek na vyvaření ;-)
Malá už se probudila s dobrou náladičkou, tak se tady odhlašuju, s největší pravděpodobností sem ještě nakouknu, a kdyby ne, tak se tu v brzké době shledáme :D

Krásnýho Ježucha přeju...... :k:

Barůůů, díky moc za přáníčko........My vám přejeme totéž a svatosvatě slibuju, že budeme fotit i kamerovat ;-)

jako jsem v šoku :? ........Malá mi vstávala před šestou, zbaštila kus vánočky a vypila snad flašku teplýho čaje a šly jsme na nákup a přijdu domů a ona chrupká v kočárku??? Nechápu, tak snad jen dospává nějakej deficit a nabírá síly po té nemoci.....
No hned jsem toho musela využít a zasednout sem ;-) ke snídani......

Stromeček máme schovanej u sousedů na balkoně (taťka se bál, že by nám ho na dvorku někdo ukradnul) a zdobit budeme taky dnes večer.....

Jani, jsem byla zkouknout ty mlíčka. Nakonec jsem na zkoušku koupila Hajaju od Hami, nějaké menší balení za 119,-. A pak uvidím, ale když vidím ty ceny, tak by mi ani nevadilo, kdyby to nechtěla.......Myslím, že ten chleba na večeři bohatě stačí......A taky po něm obvykle spává celou noc.....

Vánočku péct nebudu, kašlu na to, za to jsem koupila veku a salám a vytvořím taťkovi chlebíčky :hu: , i když mu asi ani ráno nebylo nejlíp.......

In reply to by Barče

Ahojky. My budem mít chlebíčky zítra. Mňam. Jo ty mlýčka jsou fakt drahý. Možná bys mohla hned najet na to plnotučný. :)
To my si dnes vyspávali až do 8 a to jsem stávala ještě dřív než malá :)

In reply to by Barče

hezký budíček.To u nás se zas dělo něco se mnou .Jako jindy chci aby malá vstávala později a dnes sem byla už v sedum vzhůru a čekala na malou až se vzbudí:-) Asi sem se těšila že už dnes pojedou nějaké ty filmy v tv :s: Taky musím koupit veku ale pořád čekám až se vzbudí ten náš táta at můžu letět do toho obchodu a on chrupká.Tak to vidím tak že zase bude vše fuč

Ahoj Baruško! Ty máš smůlu že jednou když se tu pořádně drbe, tak tu nejsi :(
Děkujeme za krásné přáníčko a tobě a celé tvé rodině přejeme krásně prožité svátky vánoční!!!!!!!!!! :c:
A přesnějak píšeš hodně všichni fotit at se pak můžeme pokochat těma rozzářenýma očíčkama. :bulva: :heart:
Já budu zdobit stromeček až Adélka večer usne. Jen musím udělat domácí nudle na zítra na polévku a snad je všechno připravené a hotové. :one:

In reply to by janča a adélka

Já sem tu pořád ale jak tu nejsem tak se tu drbe tak nevím teda.Jojo já taky malá se mnou ani k našim nejede aby to neviděla a doma se bude zdobit hned jak usne.Máme nový stromeček a taky svíčky tak sem zvědavá i já jak to bude vypadat :///: Dnes ještě musím žehlit je tam toho mraky a taky letet pro ovoce.Jsme byly včera v tesku a ani jeden pomeranč,mandarinka,hrozen no totálné vyprodané tak snad dnes někde seženu

In reply to by Barula

Jéééé tak to se těším na fotečky stromečku. My máme umělý a je fakt malinkej. Ale příští rok už chcem normální a fakt velkej :)
Já taky musím přez poledne vlastně vyžehlit. A ted jdem taky ještě dokoupit veky, zeleninu a ovoce. snad tady něco budou mít... týjo tako v tesku a nic? To je síla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka