Manžel omítá sex :-(

21.12.2010

Ahojda těhulky,
možná je to takový intimní téma, ale chci se Vás zeptat, jak jste na tom se sexováním v těhu... :|-|:
Mě doktorka ve 12. tt (teď 28+2 tt ) řekla, že se mám sexu vyvarovat, nebo hoooodně opatrně z důvodu nízko položené placenty.
Od té doby má manžel nějakej blok, že by malé ublížil... Takže nic není :|€|:
Já nevím, jak mu to mám vysvětlit, že když budem opatný a že mimi má kolem sebe vodu.... že se nic nestane.No prostě je tak zodpovědnej, že se na mě bojí i sáhnout... Ach jo... Máte to taky tak nějak?Evča

Ahojky, asi to bude znít hloupě, ale už jsem myslela, že jsem snad jediná na světě. Jsem ve 28. týdnu a od začátku těhotenství mezi mnou a přítelem nebylo ale vůbec nic. Už jsem to tady řešila, byla jsem z toho fakt nešťastná, brečela jsem furt. Nejdřív jsem si říkala, že spí s někým jiným nebo jak jsem ztloustla, že jsem mu odporná. Pak mi kamarádka řekla, ať mu to všechno řeknu, že se třeba jen bojí...Fakt jsem byla na prášky, nevěděla jsem, co mu říct. Nakonec to ze mě vypadlo, tak jen koukal jak puk :jawdrop: . Že jsem krásná, že vůbec to není tim, že bych se mu zhnusila a že ho uráží, když si myslim, že spí s někým jiným. Jenomže 28 týdnu je docela dlouhá doba. Nicméně, ani po této rozmluvě se to nezměnilo. Upřímně, jsem z toho fakt nešťastná. Teď, když o tom píšu, tak bych nejraději z toho zase brečela, magor. On mi furt tvrdí, že neví, jak to na mě navlíknout, abych se třeba nenaštvala a že prý nechce, abych si myslela, že mám doma nadrženýho chlapa, který nechápe, že má doma těhotnou ženskou, ale podle mě jsou to jenom žvásty. Tak jen čekám co bude. Třeba to dostanu k Ježíšku :C]]: . Každopádně moc, moc držim palce, ať se manžel co nejdřív " uklidní " a začnete se užívat sexíku, protože co si budem povídat, na psychicku to má docela velkej vliv, věř mi :).

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no holky vůbec Vám nezávidím..ikdyž my spolu spíme tak 1-2x týdně a řeknu Vám,že když si stěžuje,že má málo sexu,tak mě to teda ale taky unavuje...spíš buďte rády,že máte tolerantní chlapy...

In reply to by wond3r

Věř mi, že už jsem v takovém stavu, že bych dala cokoliv i za jednou měsíčně :C]]: . Mně už se o tom i zdá :C]]: několikrát do týdne. Ono se teda říká, že těhotné ženské mají prý erotické sny, ale myslim, že ikdyby se to neříkalo, začnu to říkat já :C]]:

In reply to by Damicka

:-) No, tak to mi taky bylo řečeno, že jako na Vánoce a to jsem se mu vysmála s tím, jestli si umí představit, jak se o něco přecpaný snažíme :-D
Neboj, určitě ses mu nezhnusila, proč?Právě že pro hodně chlapů jsou těhulky přitažlivější... (No ale já, teď se svejma 90 kilama, jsem teda fakt sexbomba :-) jsem ráda, že dopnu zimní bundu, jsem zvědavá, jak to budu řešit po Vánocích... :-O )
Ale asi máš hold stejně zodpovědnýho chlapa, jako já, takže gratuluju :-)
Však si pak napíšem,po porodu... to bude téma zase opačný... :-D Ale už jsme to vyřešili jinak... :|-|:

doma 7mes.mimi,ale v tehu jsem to mela s manzelem stejny jako u vas ;) Muj manzilek je hodne zodpovednej a mel velkej strach,ze muze nasemu Lukáškovi v brisku ublizit a to mi ani nedal doktor zadne info,ze nemuzeme a presto se moc bal,takze vcelku cele tehu nic nebylo :) U nas bohuzel druhe tehu nedopadlo v 5tt a prave po :|-|: ,takze se moc bal,ale priznam se,ze ja taky.Kazdej to citi jinak a chapu,ze tvuj manzel ma strach.Oni chlapi to vidi jinak.Preju hodn stesti :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

presne tak a radeji takto zodpovedneho chlapa nez naopak ;) Dekuju moc,jsi moc mila :) Lukášek uz sourozence ma.Mame jednoho syna Míšu co ma 4 roky a prave to druhe tehu po nem nam nedopadlo v 5tt a po nekolika mesicich snazeni jsem znovu nasla // a je z toho Lukášek.Preju jen to nej a krasne vanoce :a:

In reply to by siska333

Tak to jsem moc ráda, že to dopadlo takhle a že vlastně Lukášek je sourozencem :-)
// je nejkrásnější obrázek :-) vzpomínám si na den, když jsem přišla z noční a vubec se mi nechtělo spát a podvědomí mi říkalo, ať si jedu do lékarny pro test, tak jsem jela... a byly tam :-) Jak kdybych to věděla, že jsem těhu... :-)
Děkuji moc a také krásné Vánoce a bohatého Ježíška :-) a očíčka plná radosti :-)

ahoj Evčo,
nic si z toho nedělej, jsem na tom stejně. V 7 tt jsem začala po sexu trochu krvácet, jeli jsme na pohotovost, kde mi řekli že je to hrozící potrat a nařídili sexuální abstinenci. Od té doby jsem na neschopence a jsem naprosto v pořádku. Teď jsem 14 tt, doktor říkal že opatrně můžeme, ale ten můj o tom nechce ani slyšet. V posteli mi dá max opusu a hladí mě po vlasech. Asi by jsme měli být rádi, že máme tak ohleduplný chlapy, že nás nenutí atd, ale mě to mrzí. Minule jsem to i obrečela, a ptala jsem se, jestli už to takhle bude mezi náma pořád, že mě bude akorát hladit po vlasech. Já vím, že je to nesmysl, ale mě to prostě přišlo hrozně líto. Můžu mu říkat co chci, že mimi to neohrozí, že do dělohy k němu se nedostane a tam je chráněný vodou. Všechno marný.... a nevěřím, že se to do konce těhu zlepší... spíš si myslím že naopak... čím větší budu mít břicho, tím větší on bude mít strach... ach jo.... asi založím klub sexuálních abstinentů...

Ahojky, bojí se o malé, to je pochopitelné, zvlášť, když vám MUDr. řekla opatrně....neboj, třeba když zkusíte různé metody, které mimču neublíží, tak se to poddá... Můj přítel teda blok rozhodně nemá :s: a ani není důvod se u nás bát, takže já to řešit nemusím, ale pochopila bych to....přece jenom jsou to poklady těch našich taťků :a:

Ahojky, já jsem teď 31+4 a sex u nás taky není, ale je teda pravda, že přestal být až někdy od 28tt a to z toho důvodu, že mi dr. řekl, že je malý otočený hlavičkou hodně dolů a začal se mi zkracovat čípek, tak jsme se oba báli. Teď už je všechno v pořádku, ale sex stejně není. Já myslím, že u těch chlapů je to normální, co tak vidím a slyším ve svém okolí, tak jsou to většinou spíš chlapi, kdo má strach. Nevím, asi jsou prostě zafixovaný na tom, že by mohli miminku nějak ublížit a nic je nepřesvědčí o opaku.

pokud ti doktorka doporučila se sexu vyvarovat tak ho docela chápu, leda praktikovat jiné věci než klasické milování, my jsme se taky trochu báli a to nám doktorka nic neřekla, je teda fakt že sme spolu spali až do 9 měsíce a to nejčastěji aby sme drobečka už konečně vyhnali:-)) a nic se nestalo ale někdy mi po tom taky nebývalo zas až tak dobře ale jak to manželovi vysvětlit opravdu nevím, já měla opačnej problém v 6ti nedělí já sem o tom nechtěla ani slyšet že sem měla strach a manžel otravoval pořád:-))

In reply to by Enďa

On je v tomhle hrozně opatrnej, moc to mimi chce a kdyby se něco stalo, tak by si to vyčítal, pořád mi opakuje, že si to pak vynahradíme a že to není o sexu... No je zlatej, ale chybí mi to.
Jinak je fakt, že než mi to dr. řekla, tak jsem po tom lehce krvácela, takže asi na to budu moct fakt zapomenout... a pak ještě nějakou dobu po tom...
No jo... co se dá dělat... :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky