maminky co mají malé princezny, jak vy to uděláte???

20.12.2010

Ahojky maminky co máte doma malé princezny,kdy budete nechávat holčičkám píchat naušničky???Mě totiž dr.řekla že po prvním očkování okolo 3 mes.až budeme mít za sebou KO po očkování TBC.A kamarádky mi říkali,že je lepší to píchnout až po všech očkováních té Hexavakcíny což by vycházelo okolo 6mes.Tak nevím cím se řídit,ale myslím si že čím dřív tím lépe tedy podle mě.Jaký je váš nazor??děkuji za odpovědi

Holčiny všem děkuji za příspěvky a své názory,tak jsme se s přítelem rozhodli že to necháme udělat hned po prvním očkování a nastřelením.Ještě se ted dohodnout na naušničkách to bude taky veselo :°:

In reply to by Maja bobrik

podle tradice by měl kupovat naušnice dědeček z matčiny strany
ten u nás tedy nefunguje, nefungoval ani u mne, ale stejně jsem vždy chtěla, aby dcera nosila naušničky po mně.
Navíc je mi neuvěřitelně podobná a lidé, kteří mě znali jako batole tak dneska nevěří, že se nezastavil čas a nejsem to stále já

In reply to by Ifka123

Tak bohužel u nás už děděček není a přítele táta ten pochybuji že by je koupil,když vnučka od něj nedostal nic k narození.Tak nám je koupí přítelovo mamka (rodiče jsou rozvedený),ale to bude taky věc kaýdá máme jiný vkus tak snad se nějak dohodnem a nebude nám do toho moc mluvit :C]]:

Obecně se ouška píchají opravdu až po 3. měsíci života - ale až po prvním očkování proti tetanu...ale znám holky, co si nechali holčičky píchnout už v porodnici...my ale určitě počkáme na později

tak moje holčička měla očkování hexou střídané prevenarem, po čtrnácti dnech - hexa, za dva týdny prevenar, pak zase za dva týdny hexa, atd.očkování probíhalo v termínu, bez odložení
naušničky ji dr. píchla po druhé hexa, tou dobou už má dost protilátek, tři dny předem jsem nechala naušničky naložené v lihu.

bylo to šup šup a plakala jen proto, že ji sestra trošku více zalehla, což ona neměla ráda (tou dobou jsem s ní intenzivně reflexně cvičila a tak to tak brala)
nehnisalo, tři dny jsem otírala a hlídala.
dnes už má třetí v pořadí a bez komplikací...

ahojky, ja cekam miminko za mesic. Na nausnicky chci jit po prvnim ockovani, nicmene mi bylo doporuceno nechat ty nausnicky nastrelit.. tak jeste popremyslim. Nemate s tim nekdo zkusenost? Pry je to daleko lepsi, nez pichani jehlou. Mimco to skoro neciti, tolik to nehnisa, protoze se tam nedostane tolik necistot a navic se tam nastreluje takova pecicka, ktera je z chirurgicke oceli, takze je to daleko lepsi nez zlato.. a kdyz se ranka zahoji, prehodi se na zlato..

Ahojky, tak já vám holky nevím... mě laktační poradkyně přijde píchat ouška zítra. Prý mezi III.a VI.týdnem je to nejméně citlivé.
Trochu jste mě ale zarazily tím, že by se mělo až po třech či šesti měsících :#o: :$$:

In reply to by Daník.M.

Daníku tak to ti držím palečky,kdyby zaleželo na mě tak je malé nechám taky píchnout v tomto "věku" za nás se to tak dělo když jsme byli malé,ale dneska už asi nee.Proto jsem se vás tu chtěla zeptat jak kdo to praktikuje a koukám,že všichni až po očkování.Ale jistě i tvá laktační poradkyně ví co dělá tak se neboj jen se treba zkuz na to ještě zeptat.Jinak malá pak bude opravdová princezna :\x:

Ahoj. Bude mi je nastřelovat Dr. a prý to dělá dle toho, jak rychle vyroste lalůček. Tak uvidíme, ale asi kolem 6-ti měsíců. Radši bych dřív, už máme koupené krásné naušničky, ale přemlouvat Dr. k tomu nebudu, snad ví ,co dělá..

In reply to by Messina

No vidíš Messi každá dr si to praktikuje po svém,ale asi každá ví co dělá.Nám o lalůčku nic neříkala jen o tom očkování.A jaké máte naušničky???zlaté??já se totiž nemuzu jeste porádně rozhodnout které jinak vybráno už mám taky a kupovat je bude babička.

In reply to by Maja bobrik

malá měla náušnice po mě, ale pořád se jedna rozepínala, tak zrovna asi před 14-ti dny jsme kopili tyhle. Jen bílé kamínky a nahoře růžový. myslím, že tohle zapínání je super, dokonce jsem je sama nasadila za asistence tatínka.
http://www.zlatnictvi-zlaticko.cz/produkty/detske-nausnice-zlute-zlato-… a tady je má vidět trochu na fotce http://www.mojetehotenstvi.cz/tak-tohle-musite-videt-0

Ahoj ja se na to dnes ptala dr, a říkala a po prvním očkováním a před druhým, jinak mi to ani nepovolí. Prý kdyby náhodou naušničky zlobili tak ji pak nemuže očkovat, tak budeme muse taky čekat :-(

Ahoj, my nechaly píchnout ještě před očkováním asi ve 3 měsících a vše v pohodě. Starší děti už si do toho rýpou :)

Ahoj, mě řekla Dětská Dr po druhém očkování. Tak jsme to tak udělali, malej bylo 5 přesně 5 měsíců. Kdybych ale měla ještě jednu holčičku tak náušničky nechám nastřelit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky