co na štědrý den k obědu?

21.12.2010

Ahoj všem, ¨
zajímá mě, co budete dělat na štědrý den k obědu? Já dělám tradičně houbové rizoto, ale nemám letos sušené houby a tak prostě nevím..., inspirujte mě, dík pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

My dospěláci na Štědrý den neobědváme, většinou jen vánočka a těšíme se na večer. Ale Matějdovi (22měs) dám rybí polévku, tak už bude hotová. Dělám v podstatě jen zeleninový vývar s rybím masem (bez vnitřností) a opečený rohlík na kostky. Večeřet budeme tak kolem 17hod, tak bude mít brambory a kapra.
Lištička Kačka + Matýsek

ahoj, my oběd neděláme. Já dělám jen bagetové chlebíčky. Dětem udělám nejspíš bramborovou polívku s houbama :-)

tak moje sestra vaří vánoční zelňačku a já česnečku a letos sama nevím páč budu muset dát něco holkám takže si ráda počtu co píší ostatní :)

Já si budu dělat kubu, ale přítel a děti chtějí vinnou klobásu stočenou do šnečka, napíchnutou na špejli, osmaženou a k tomu bramborovou kaši. Vysvětlil nám, že ve vinné klobáse není maso, takže se může jíst a uvidí zlaté prasátko ;)

Tak u nás se od rána zobou chlebíčky a cukroví, chodíme totiž gratulovat, obě naše babičky (mamka a tchýně) jsou Evi a tchýně ještě slaví na Vánoce narozeniny :00: K obědu máme jen polévku, kuřecí s drobením a játrovými knedlíčky :a\|: už se těším ..

In reply to by berberka

to musí být pro ty děti strašně smutné ani dort si nikdo nevychutná pod tíhou vánoční žranice,já bych jim udělala jako náhradní narozeniny pak třeba v 24.6 aby nebyli tak ošizený ,moje segra je Eva a narodila se 1.12 takže už i tak byla ošizená že jí tak trošičku každý odbyl :|€|:

my nevaříme,dělám chlebíčky jinak nic a letos budeme obědvat už kolem 16 hod pač máme 7 měsíční miminko

Nic :) maximálně čočková polévka,ale jinak jíme cukroví,vánočku a dělám pár chlebíčků.Navíc večeře bude tak v 17h tak to vydržíme :metal:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hm...nemusí být špatná, ale já hrochovku právě moc nemusím...ale dík :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka