Hrozí nám předčasný porod :-o

21.12.2010

ahojky spolutěhulky,
tak jsem dnes byla na kontrole a odešla jsem v pěkném šoku. Při prohlídce zda-li jsem uzavřená a při kontrole čípku :*8*: dlouze mlčel a pak pronesl , no to nám to vzalo pěkný obrat :jawdrop: Děložní čípek se mi zkrátil na kritickou hranici ,ještě prý 2 mm a půjdu si lehnout do nemocnice. A začínám se otvírat, prý mám tělo připravené . Já totiž mám už 3 dny špinění a pobolívání podbříšku, tušila jsem , že se něco děje. Takže mi říkal, že to bude určitě dřív, že se budeme snažit vydržet alespoň do ukončeného 36 tt,dnes jsem 33+5. Takže mám nakázáno klidový režim, jen polehávat a vůbec nic nedělat . Filípek má 2500 g a asi 47 cm. No každopádně mám vše zbaleno , a budu doufat, že ještě vydržíme i když si myslím, že už by snad nemělo nic hrozit, ale každý den navíc bude dobrý. Takže je jasný , že se z únorčátek stěhuji do lednáčků :s: :s: :s: . Takže Vám všem přeji co nejklidnější vánoční přípravy, protože já je budu korigovat jen z gauče a postele a manžílek se bude snažit :-)
Dnes je v plánu zdobit stromeček, aby jsme to postupně dodělali a hlavně po troškách v klidu :-), tak pápá Dáša a Filípek

moc Vám vše děkuji za příspěvky, jsme zatím stále 2 v 1 . ale bříško mi hrozně tvrdne a stále špiním. Snažím se opravdu většinu dne ležet, protože nechci jít ležet do nemocnice. Ráda bych ty svátky prožila s rodinou ,tak snad nám to vyjde :-) . Všem přeji krásné a hlavně klidné pohodové svátky, užívejte si každé chvilky , za chvilku nám to začne :s: , jsem moc ráda, že tu jste . Posíláme štouchanečky a velké pozdravy , pá Dáša a Filípek :-)

Dáši, tak se pěkně s prckem opatrujte! Aspoň ještě dva týdny, co?
Držím pěsti a pohlaď toho lumpíka, co se chce cpát na svět dřív ;) . Tak to možná budeš rodit u nás v Pardubkách....jen abysme se tam ještě spolu nepotkaly :///: .
D.

klidový režim určitě dodržuj, to ti rozmlouvat nebudu, i když to možná nebude tak horký - mně dr. tak dlouho vyhrožovala předčasným porodem, až jsem rodila den před termínem :s:

to je teda překvápko :bulva: . Tak hezky lež a odpočívej, ať ještě chvíli vydržíte pohromadě, třeba Filípek překvapí a bude v bříšku ještě dlouho :h: :k: . Moc držíme palečky :one: , ať vše dobře dopadne :€s€:

budeme držet všechny pěstičky, ať vydržíte co nejdéle 2v1. Hlavně ať je Filípek i ty v pořádku a ono je to vlastně jedno, kdy vykoukne na svět, že, hlavně ať vše dobře dopadne. Myslíme na vás s Mikuláškem a posíláme pozdravení Tobě i do bříška Filípkovi,papa :papa:

Ahojky,
teda to jsou zprávy. Pořádně se opatruj a opravdu žádné přepínání. Filípek si chce zřejmě užít Vánoce s váma :s: . Mně taky hrozil předčasný porod, Dominiček se začal tlačit hrozně dolů a to se :*8*: nelíbilo, ale naštěstí se nakonec umoudřil a teď je to už snad v pořádku. Zítra mě čeká další kontrola, tak jsem zvědavá. Každopádně tobě moc, moc, moc a moc držím pěstičky ať jste co nejdéle 2v1.

jsem docela v šoku :jawdrop: , že už se chce Filípkovi na svět!!! Váhu už má pěknou, ale i tak Ti přeji ať v :€O: jěště chvíli vydrží :-). Tak hodně odpočívej, nech se pořádně obskakovat a hlavně žádná námaha :one: :one: :one: Taky Ti přeji a celé Tvé rodině co nejpříjemněji prožité vánoční svátky, rodinnou pohodu a spoustu dárečků pod stromečkem :qu: pohlaď Filípka a že mu s Matyáškem posíláme pusinku papa Petra a Matyášek :a: :a: :a:

Moc držíme palečky ať Filípek vydrží aspoň do ledna. No a jestli ne, tak aby všechno v pohodě zvládl. Ty si hezky lehni a užívej si obskakování, za chvíli budeš lítat kolem malýho, tak ať si ještě odpočineš :one: :a:

Dášenko no pěkně ses rozjela čoveče ale já myslím že se už klidně Filda může narodit:) Akorát si říkám jak nám to strašně uteklo, pamatuješ na ty začátky? když jsme nasly // a zakládaly klubík a už je to tady už budem pomalu rodit, akorát mě děsí to množství těhulek s problémama :( Ale zase na to množství kolik nás je to tolik není, takže kočko pěkně šup na gauč a už se jen s Lucinkou těšte na dárečky a potom miminko :) A hlavně na nás nezapomeň s info ju:) Užij si v klídku zbytek těhu pohlaď :€O: a dávej na sebe pozor:) papa

každý den je dobrý, ale i kdyby, 34tt je krásný, já bojuji za něj taky, alespoň 34tt... Tak hezky si lehni a užívej si 2v1 :-)

Ahoj Dasi,
drzim palecky at spolecne s Filipkem vydrzite 2v1 co nejdele! :one:
Ja mam naplanovane Vanoce uplne stejne jako Ty :c: , na gauci v nejake relativne prijemne poloze a necham se obskakovat.
Jinak preji prijemne svatky a bezproblemovy konec roku,
Hanka

Ahooooj,
no co to tady čtu :jawdrop: ??? Uplně mám husí kůži :jawdrop: !!! Koukej malýmu domluvit, ať tam teda vydrží alespoň do toho ledna a není z něho nakonec prosinčátko :n: !!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky