Nemocné 7mi týdenní miminko,prosím pomoc!

21.12.2010

Zdravím všechny novopečené i jiné maminky a obracím se s otázkou. Malej ode mě chytil virozu nebo co to je. Každopádně má rýmičku a teď už kucká celkem často. Volala jsem své dr a poradila nám Hedelix a cákat mořskou vodu do nosu. Ale horšíme se. Hedelix nezabírá a dnes jsem celou noc prochodila. A navíc si říkám, že, když mně bylo tk zle, tak, jak to může zvládnout takové malé miminko. :? Navíc nekojím, ale teplotu nemáme. Máte nějaké rady? Koupila jsem Mucosolvan Junior, ale nemám žádné zkušenosti a trochu už pnikařím. Je mi broučka děsně líto a mám strach. Předem děkuju všem!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, lavně neplašit, naše malá to ide mě chytla, když jí bylo 14 dní.
Jak píšou holky, pod matraci jsem dala deku, aby byla horní polovina tělíčka výš a hleny mohly stékat, odsávat před každým krmením nebo častěji, hlavně, aby byl pořád v teple!! a na tu rýmu jsme používali sterimar bébé, je to velkej střik, ale tím spíš mu to pomůže, na kašel prý není nic moc, teda Váš malej je už starší, lae prý je hlavně od hlenů, co stékají.

Monika & Márinka

důležité je hlen odsávat (nejlepší je odsavačka na vysavač, koupíš v lékárně), pokud leží, tak musí ležet tak, aby horní polovina tělíčka byla výš než nožičky, je potřeba taky vlhčit vzduch.
Tess

Buď v klidu a nepanikař.Dávej solnej roztok do nosíku a odsávej, dávej mu sirup ale nemíchej je oba dva dávej jen jeden.Ten mucosolvan se podívej jestli je pro tak malé děti. Hlídej teplotu a když tak jeď na pohotovost.Nebo běž hned k doktorce ať máš klid.
Držim palce. Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka