Jak dlouho může nekakat?

19.12.2010

Ahoj mamky, mám dotaz pro zkušenější :)
Dcerku kojím plus máme příkrmy odpo a večer, je jí 8 měsíců a už přes týden mi nekakala. Vím, že kojené děti nemusí kakat často, ale když už máme ty příkrmy, tak nevím jestli to platí pořád. Nepláče a vypadá to, že jí nic nebolí, ale trochu mě to znervózňuje. Tak se tedy ptám, je to normální, nebo mám začít plašit a zítra volat dr.?
Děkuji za příspěvky a pozdravujte prcíky :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak malá dnes odpo kakala. Šíleně plakala a s mou pomocí vytlačila snad 4 bobky, ale úplně ztvrdlé. Chudinka moje, muselo jí to pěkně bolet, protože to sama nemohla pořádně vytlačit :\\: :\/: :n: :O

Ahoj, taky jsme dubínci a taky málo kakáme se zavedením příkrmů, ale týden je asi dost dlouhá doba, ale je možné, že to všechno stráví, třeba roste, ale i tak... Náš malej je nespokojenej po dvou dnech, co nemá bobek, protože by kadit chtěl, ale má to tuhý. Tak ho trošku podráždím rourkou a pak tlačím s ním (kolínka na bříško).... teď už je to tři dny lepší, kaká sám, ale má takové malé bobečky. Zkus tu aktivii, jak radí mamina pode mnou nebo od hippu švestkovou šťávu, ale ta malému nechutnala. A zítra bych aspoň zavolala doktorovi, třeba ti zkusí dát čípky a uvidíte. Pa pa, Terka

In reply to by Terka Z.

Šťávu švestkovou se jí snažím dávat, ale taky jí vůbec nechce, potvůrka. Tak já pro tu Activii doběhnu a zkusíme jí. Děkuju holky, snad to pomůže, i když opravdu nevypadá, že by jí bolelo bříško nebo tak :)

Ahoj,
zkus ji dat activiu, nám taky pomáhá, když čekáíme déle :). Určitě bude v pořádku, ale raději bhych zítra minimálně zavolala doktorovi. Víš co jistota je jistota :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka