prosím vaše zkušenosti

19.12.2010

Ahoj holky, chci se zeptat na vaše zkušenosti. Jsem 16. den po IVF, ráno jsem si dělala test a nic :r:. Ale :spid: stále nikde, tak si říkám, že třeba mám ještě naději. Měla jsem trochu prodlouženou přípravu, takže bych měla menzes normálně dostat tak před týdnem, ale v té době jsem měla jen jednou takový náznak špinění - jednou fakt nepatrně zarůžovělou slipovku. To přece nemůže být ono, ne? V pondělí budu volat do CARu, ale chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s testem po IVF. Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já testila po IVF 14-tý den a měla jsem 2 čárky. Kamarádka už testovala od 10 dne a taky už měla slabou čárku. To že jsi to nedostala je normální, takže ti nebudu dělat iluze, ale spíš se pomalu přikláněj k té horší variantě. Měla bys jít do Caru a oni ti ještě vezmou krev. Zkus ještě jeden test, jestli třeba náhodou nebyl tenhle špatný.
To jsem tě moc nepotěšila, viď. Mrtí mě to, ale nechci ti dávat zbytečné naděje.

In reply to by Štěpula

No já jsem měla minule taky po 14 krásnou dálnici. Prostě jen dokud nepřijde :spider: tak zbývá nějaká naděje, že :-). Jinak do CARu budu volat v pondělí, ale nějak se mi ten víkend zdál dlouhý.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka