Mlíčko DM a rossman LEVNÉ ale pry dobre???

17.12.2010

holky ted mi psala kamoska ze v DM je nejake biomlicko jejich znacky 600g za 139kc a prej i rosman ma svou levnou znacku,nemate stim nektera zkusenost???to mlicko totiz leze silene do penez mala basti jak das (taky podle toho tak vypada :-d ) a kupuju ji nutradefence stoji temer 300kc a vypije tak 3-4pixle mesicne coz je fakt zahul,plinky jsme vyresila nakupem latkovek takze ted uz jen usetrit na tom mlicku kdyz nemam svou mlekarnu :-d

Kliknutím vložíte smajlíky:

a mam zkusenost jen stim Dm mlickem prvni syn mi na nem vyrostl a druheho jsem kojila do 17m a tet ho pije taky je to uplne stejne slozeni jako nutros to jsem zkoumala a je vyborne a kazdopádne levnejsí pa pa

holky dekuju moc tak jsem letela do dm ale mlicko nebylo pani pry 10minut predemnou vzala 3 krabice a rano pani brala pry 7krabic tak az v utery.

tak ten nutradefence je pěkne drahej a proto byhc ho teda nekupovala když máš na trhu spoustu jiných a levných...my jedeme na sunaru a kupuju vždy když je v akci za 180kč, drahší sem nikdy nekoupila...máme tak 2 krabice na měsíc tak to není tak hrozný.

Ahojky,syn mi pil od měsíce nutrilon,měl po něj koliky pak hami,hipp,beba 1,beba sensitiv,beba HA žádné mu nepomohlo od kolik nakonec jsem zkusila z rossmanu babydream a jako jediné um z námi vyzkoušených mu sedl,kakal bez problémů takže jsem na něm zůstali v akci je za 109kč 800gr jinak za 129kč což je super

Ahojky,tak mlíčko přímo nevím,ale kupovali jsme příkrmy a značka Babylove vycházel vždy mezi nejlepšími,co se týká poměru ceny a kvality.Takže bych se toho nebála a vyzkoušela.A není nic jednoduššího než porovnat složení a uvidíš,jestli jiná mléka jsou o tolik lepší :)

Ahoj, já kupuju mlíčko v DMku, ale až od 13.měsíce. Ten první rok jsem si přece jen říkala, že budu kupovat nějaký lepší, protože si tvoří imunitu. Já teda 9,5m kojila, ale od 7.měsíce jsem dávala i Nutrilon. a lezlo to hrozně do peněz. Malá mlíko miluje, takže jich kupuju docela hodně, proto to levnější :) Schválně si vezmi krabici toho, co používáš a koukni na krabici mlíčka, které by jsi chtěla koupit a porovnej složení :) Jo a to v DMku stojí 129,-, ale navíc já mám slevový kuponky a stojí mně krabice 99 korun, což je super :)

In reply to by sonla

madla:ahoj taky mě zajímá dm mlíčko,přestali sme kojit(po půl roce),zatím tu mám bebu..mám tu katričku dm(registrovaná v tom babybonus nebo jak se to jmenuje),ale žádné kuponky na toto dm mlíčko sme nedostaly?odkud je máš,nebo chodí až později?dostala sem v těhu,pak po narození malé jednu klížečku..díky,pa!

In reply to by mamamia

Jak píše Toyen, tak na MMB jich spoustu darují nebo vymění :) Jinak teď nechci kecat, ale mám pocit, že byly v knížečce od 13 měsíců :) Jo, vzpomněla jsem si, oni jsou totiž ty kuponky až na krabice č.3 od 10.měsíce :)

My jsme dávali asi od 7 měsíců mlíko z DM, protože Nutrilon hodně pění amalá pořád blinkala, navíc trpěla zácpou. Poradila nám ho doktora. Sice se ty problémy o moc nezlepšily, ale cena byla dobrá a malý chutnalo. Z Rossmana jsme zkusili jednou a zůstávaly v něm hrozný hroudy, taže jsem ho zavrhla.
Co jsem porovnávala etiety, nezdá se,žeby v tom byl velej rozdíl. U Nutrilonu, Hami, Beby atd. beztak nejvíc platíš za reklamu :/ Ale troufla jsem si na levnější mlíko stejně až s příkrmy :)

Ahoj, já za sebe můžu taky doporučit DM babylove, opravdu cena je taková a nám vyloženě chutná víc než nutrilon, který mi malá pila předtím, takže za zkoušku dáš jen 139,- :a:

Levné to je, ale já to koupila jednou, dala malé...ona to sice vypila, ale byl to hnus, me samotne to nechutnalo...Uplne divná chut...Peťule

Ahojky tak ja kupuju mlicko s ROSSMANA- BABY DREAM a super :one: je chutove dobre, dcerce moc chutna, neublinkava po nem a brisko nebolí takze v pohode :one: Kupovala jsem BEBU cca 25Okc ale taky se to nedalo :$$: takze ted kdyz jdu pro mliko, vezmu 2xkrabici a mame na 3. tydny vystarano :metal:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky