Karolina je Karel :-/

17.12.2010

Vcera v poradne jsem se na UZ dozvedela ze Karolinka vypada spis jako Karel. :-/ coz je teda hrozna sranda kdyz mam pres polovinu veci v ruzovem. Doktor rikal ze to neni stoprocentni, ale ze tam vylozene kavove zrnko (holcicku nevidel) ze tam videl i takovy cudlik. Tak nevim, Kristyny bylo od zacatku jasno. Tentokrat ma miminko zadecek radne zarazenej do placenty a nechce nic moc ukazat. Miminko pry ale bude zase male, mam nizkou placentu a ta tolik nevyzivuje a uz ted jsme podle UZ o dva tydny dozadu. U Tynky jsme se touhle doubou uz taky zacaly s rustem zbrzdovat, ale pry pri me vysce 153cm se je to normalni, ze rodim prcky. Taky uz jsem opet zacala pribirat geometrickou radou, mam nahore uz 13kg a to mam pred sebou jeste dva mesice. Nadhera :€z€: T

Ahoj Moni, teď jsem zpětně zkoukla Tvou fotku z UTZ a řekla bych, že je tam jasná holčička. Kluk by přeci neměl pindíka mezi kulkama, ty by byly níž. Tohle jsou jasné pysky a poštěváček. Kolikrát tu mají holky mnohem hůř čitelné fotky, ale na té Tvé je to krásně vidět a přikláním se spíš k té Karolínce.
Jinak nadpis tohoto příspěvku mě moc pobavil, nám se má Karolínka narodit koncem ledna a přítel si ze mě ze začátku neustále dělal srandu a říkal jí Karel, protože věděl, že se mi to jméno moc nelíbí a Karolínka je od začátku jasná holčička (i on je za ní rád, ale provokoval s Karlem :00: :€): ) Teda taky doufám, že se pan dr. nesekl, ale ukazoval nám to i na 4D, tak snad se nesekl :///:

ahoj a kolik vazila kristynka,kdyz se narodila? ja jsem take mala 158cm a necekam, ze bych rodila obriky :) to jsi rodila normalne? me doktor na prvni schuzce v porodnici (ne teda strasil) ale ze pry jsem mala,tak jestli mimi projde atd...
jinak s tim utz, doktorka nam rikala, ze proste postevacek je prosakly zenskymi hormony a muze budit dojem pindika... tak uvidite priste na utz co doktor povi :)

In reply to by evelinawsh

Evelinko neboj já jsem taky malá 157 cm a rodila jsem už dvakrát, sice to stálo za to, ale 3 kilová holčička prošla ;) a syn měl jen 2,2kg , jinak my malý maminky fakt obříky nerodíme :€Ss€:

In reply to by evelinawsh

je tak s tim postevackem jsi me uklidnila, ja bych totiz moc rada zase holcicku, ne ze bych kluka nejak odmitala, ale radeji bych holku. Tyna mela 2570g a 47cm a rodila jsem normalne. Ale kamaradka meri 158 a mela holky 3,5kilovy ale taky rodila normalne. Obe jsme v normalu drobny, a obe jsme v tehu hoooodne pribraly.

In reply to by moni

Já tam vidim jasnou holčičku !!! A to, že jsem těch UTZ viděla hodně (takhle klučičí pohlaví fakt nevypadá !), jsou tam vidět jasné holčičí pysky :€Ss€: a větší poštěváček v tomto týdnu také je i moje malá to měla takovéhle, tak se neboj budeš ji tam mít :girl: jen nevim proč ses bála klučíka ? Vždyt páreček je fajn...ale holky si víc vyhrajou, když jsou věkoě blízko sebe :ww:

In reply to by moni

aha bracha mel take 2,5kg kdyz se narodil,ale ja normal 3,2 a muj syn mel 3,24kg... pak jeste doktorka rikala, ze pokdu to neni opravdu jasne, co to bude, takma doktor radeji mlcet,aby nematl rodice :)))) ja take doufam,ze cekam holcicku!!!!!

Jéééje, no to by u nás bylo asi nadělění :00: Přítel si vůbec nic jiného nepřipouští, i když ze začátku mě pořád provokoval s Karlem, protože ví, že se mi tohle jméno nelíbí. Ale dr. nám Karolínku potvrdil od 16tt celkem 3x a kávové zrnko jsme viděli krásně někdy ve 24tt, tak doufám, že tam je pořád. Je fakt, že ve 32tt už jsme to nijak moc nezkoumali, prostě se počítá už s holčičkou :///: Tak to by bylo překvápko.
A co tomu říká taťka,že bude mít doma 3 ženský?
Že jste menší nevadí, hlavně, že jste zdravý :one: . Přeci nemůže nikdo čekat, že malá mamča bude rodit obříky. Tak buď ráda, aspoň snad bude porod snažší :€m:

ahojky :) tak nam ji rekli na 90% v 21tt, pak furt jen 90% a az v 29tt bylo krasne videt zrnko :) a v 32tt mi dr rikala ze furt je to holka :D tak snad bude, vcera mi prisel kocarek fialovoruzovy a vybava je taky spis do holcicich barev :D

:) to je sranda.. mě řekli v 13 týdnu, že to bude holka, pak mi ji ve 20 potvrdili, tak jsem nakupovala opravdu jen růzové :D no ale ve 30 týdnu sem se už neptala, ale nějak se mi to rozleželo v hlavě a kupovala vše jen bílé :) pro jistotu, ale máme holčičku.. takže nám to vyšlo :D

jo nám se z Elišky taky vyklubal Radim :-)od 21.týdne jasná holka a od 30.jasnej kluk ,ale já mám z uz tak pěknej obrázek ,že pytlíka by poznal i lajk :-) taky výbavička komplet růžová , co šlo jsem vyměnila co nešlo jsem nechala ,jemu to sekne i tak :c:

toho se taky bojim,že místo holčičky to bude kluk :) na velkej ultrazvuk jdu 23.12. tak jsme zvědavá... mám totiž růžovej kočárek s kytičkama :!k: tak to není snad tak vážný, že se zabrzdil růst ne? :n:

In reply to by Madetka

nene to neni vazny, uz to z znam z prvniho tehu... tenkrat jsem hodne plasila, ale tentokrat jsem v klidu, protoze uz to tu jednou bylo... proste to tak u me je... jen doufam ze uz potom nebudou plasit ani doktori, kdyz uz jsem to tak mela i v prvnim tehu.. ocekavam opet mensi miminko a to, ze placenta mi to nedotahne az do konce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka