Jaké pečivo koupit od roka dítěte a co musli?

16.12.2010

Jaké pečivo koupit od roka dítěte a co musli? Dávám každé ráno půlku chleba mému 13 měs synovi.Četla jsem, že je dobré cereální pečivo, nojo, ale když pak jsem v hypermarketu, kde jsou různé chlebíky a pečivo, tak si nevím rady, všude jsou posypané zrníčkama a semínkama a to mi doktorka nedoporučila, z důvodu vdechnutí, poradíte jaké kupujete a jestli dáváte k snídani třeba už i musli? A jaké koupit pro batolátko? :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tomáškovi dávala doteď jen bílé pečivo (má 2 roky), ale apomale sem ho začala učit i na to cereální, protože ho u nás mívají ve školce téměř každý den na svačiny(i když nechápu proč, když spousta dětí to tam nejí), tak aby nebyl hladem. Ale zatím mi to nechce dát do pusy a vždycky mi řekne, že chce jiný, tak snad se to naučí, tam totiž nebude mít na výběr.

tak Míšovi je 27 měsíců a pořád dávám pečivo hlavně bílý, myslím, že tmavý by se mělo do 3 let dávat jen omezeně kvůli vysokýmu množství vlákniny, ale třeba mě někdo opraví :) Myslím, že by si mohla dávat už cornflaky - samotný nebo s mlíčkem :a:

In reply to by Jitulca

Máš pravdu, tmavý se nedoporučuje kvůli vláknině, dokonce až někdy do šesti let, ale pokud dítě dobře pije, tak proč ne. Náš Robíno má moc rád celozrnné kaiserky. :///:

In reply to by Raduš.ka

Nedoporučuje se celozrnné kvůli vláknině, nikoli tmavé ;) . Bohužel je těžké někdy zjistit, které je které.
Tmavé samo o sobě nemusí mít s celozrnností nic společného, jen je obarvené karamelem. Bohužel, když se v běžným krámě zeptáš, asi ti stejně neporadí, co je co...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky