malá rychlá anketka

16.12.2010

ahojky, 1) kde sedí vaše dítě v autě? za řidičem, nebo spolujezdcem?
2) proč jste se rozhodli posadit dítě právě tam?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky náš malej 22.měsíců sedí za řidičem a to proto abych na něj zepředu dosáhla, snažíme se ted otěhotnět takže už nacvičujem že mu všecko budu podávat zpředu, protože na tom rozhodně nejsem takže bych se vmáčkla mezi dvě sedačky :D Samo pak malý bude sedět zamnou ale taky bude mít skoro 3 roky a to už je rozdíl .-)

My dali sesacku za spolujezdce uz pri odjezdu z porodky...malej si tam zvykl,kdyz ho ted dame za ridice ,ma hlavu do leva a silene rve...ale kdyz jedem vsichni spolecne,musi mu davat naapit manzel a jeste jednou rukou ridit..protoze ja jako spolujezdec na nej nedosahnu..

Za spolujezdcem A proč? No kvůli přednost z prava...Když ji mám dávat já, tak tu si ještě ohlídám. Ale když ji nějaký magor nedá mně, tak to neovlivním a nabourá do strany kde sedí řidič. A když někdo předjíždí v protisměru, tak je také blíž ke straně řidiče. Takže děti dávám na stranu za spolujezdcem a můžou seďet i uprostřed.

ahoj, když jedu sama, tak ve vajíčku vedle mně a když s někým tak za spolujezdcem. ale říká se, že nejbezpečnější místo v autě je za řidičem.

když byl ve vajíčku a jela sem s ním sama, tak vpředu, ale jinak vždy za řidičem. Máme úzkou garáž a musela bych jinak prvně vyjet a pak tam dát prcka, takže je to pohodlnější, ale nikdy sem nad tím popravdě nepřemýšlela, za koho ho mám posadit

Mám dvě děti ...1)Mladší sedí za mnou a ta starší za řidičem
2)Aby manžel měl víc místa při řízení - kvůli vajíčku by se musel šoupnout víc dopředu...

ahoj
mám 2 děti (4roky, 18měsíců)
1. starší(syn) sedí za spolujezdcem a mladší (dcera) sedí za řidičem
2. Ondra seděl když byl malej za řidičem-abych na něj viděla a mohla sním komunikovat, podávat mu pití a měla ho na dohled. Když se narodila malá, tak jsme Ondru dali za mě a malá sedí za mužem. Opět z toho samého důvodu

Když jedu s dětmi sama tak malý sedí ve vajíčku vedle mě -řidiče ,starší vzadu za mnou.Když řídí táta tak sedíme vzadu všichni,já uprostřed mezi dětmi-starší je v pohodě má 7 let , za to prcek cestování přímo nenávidí tak se musí zabavit.

mame deti dve, starsi sedi za ridicem a ten mladsi za spolujezdcem. Hodne s detma jezdim sama a dlouhe cesty, takze je to pro me takhle vyhovujici.
A podle testu co se delaji u nas u zlutych andelu je nejlepsi a nejbezpecnejsi misto uprostred. Ale jen v tom pripade samozrejme pokud je tam tribodovy pas.

In reply to by stefik

fakt??
Mi máme malou uprostřed, ale proto aby viděla na cestu, protože nám blinkávala v autě, jak koukala do boku.
3-bodový máme, a ona má na sedačce 5-bodový. Tak pohoda, jen se tam hůř dává! .-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

isofix se dela jen po stranach- doprostred ne. Ja naseho maleho taky nemuzu mit uprostred- sedacka je trochu vys a tak se ta jeho na tom houpe, coz nejde. Takze taky za spolujezdce, ale na pasy. Isofix nemame.

Ahoj, dokud byla cácorka ve vajíčku, tak jezdila podle toho, jestli jsem s ní jela sama (to seděla za spolujezdcem abych na ní dosahla) nebo jsme jeli ve dvou, to pak seděla za řidičem aby na ní dosahl spolujezdec. Bohužel vepředu nám nejde vypnout airbag, takže tam jsme ji vozit nemohli, sice je to nejméně bezpečné místo, ale zase když jse jí třeba něco za jízdy potřebovala podat, tak mi to teda nepřišlo moc bezpečné to jednou rukou lovit vzadu. Takže asi kdybych mohla tak bych jí vozila vepředu v případě, že bych s ní jela sama. Teď má větší sedačku a tu má napevno za spolujezdcem, protože častěji jezdíme v autě jenom v jednom tak abychom na ní dosahli. Jinak co se týká bezpečnosti, tak podle nějakých pravidel je právě bezpečnější sedadlo za spolujezdcem.

Malej sedí za mnou tedy za spolujezcem. Přijde mi to lepší než ho vyndavat do vozovky. Když chce něco podat nakloním se a podám.

my to máme takhle:
1)malá sedí za řidičem
2)spolujezdec na ni dobře vidí, ale když jsem jela sama, vadilo mi, že na ni nevidím :-(. tak právě přemýšlím, jestli ji nedat za spolujezdce, ale nevím, kde je to víc bezpečné

ahoj, takže u nás takto:
1) Viki sedí za spolujezdcem...
2) nechtěla jsem dítě vytahovat do vozovky. Takhle ji máme vlastně na straně chodníku a není problém ji bezpečně vyndat.
pá Renáta a Viktorka

máme děti 2. Malej 2 roky sedí za spolujezdcem a velká 13 let za řidičem. U nás řídí manžel tak aspoň na malého lépe vidí.

ahoj, za ridicem, asi je to tam bezpecnejsi. Ale zanedlouho prijde na svet druhy a ten pak bude muset sedet na druhem miste stejne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka