:(( od včera brečíme a chceme jíst každé 2 hodiny

14.12.2010

Ahoj holky..tak si čtu všechny články a přidám i já info o naši malé. Ráda bych napsala, že se máme dobře..ale poslední dny je to boj. Od minulého týdne beru ATB. Od té toby přestala Eliška dobře spát. Budí se na jídlo po 3 h. a dnes po 2h- To jsem byla teda úplně vytočená :sick: Nevím zda má hlad a mléko ji nestačí nebo jen tak prudí. Myslíte, že mám zkusit příkrm?Docela bych brala pár hodin spánku.
Nevím zda je to těmi ATB nebo co se ji nezdá. Taky dnes kakala po 24 hodinách.-.a měla to úplně zelený...Stává se vám to taky?
Dnes nějak pořád fňuká...nevím jak ji uklidnit...zkoušela jsem čaj, ale to jste měli slyšet :§) hodně ji to naštvalo.Nebyla k utišení.
Přeji vám, aby byli mrňouskové hodný:) krásný předvánoční čas.

Neboj se toho, že je to zelené. Už sem to tu nedávno psala, že k zeleným stoličkám většinou platí to, že po fláknutí do plíny byli žluté a oni během chvilky zezelenají :-)

příkrm rozhodně nedávej...mě malá spala první 2 měsíce ukázkově a od třetího měsíce je to děs (v lednu nám bude rok)..do osmého měsíce jsem v noci vstávala co hodinku max. mě nechala spát 2 hodiny v kuse a vydržela jsem to, teď vstává tak 3x za noc a pořád to dávám...někdy si chce v noci hrát a povídat a vydržet to prostě MUSÍM. Jsem sice někdy opravdu grogy, ale už jsem se naspala a věřím že se ještě naspím dost..chce to vydržet.
Jinak myslím že by to mohlo být i těmi ATB, stejně tak by mohla "stávkovat" třeba kdybys dostala MS.

Vydrž mamko bude líp :one: :metal:

příkrm nezkoušej, malá se budila v noci až do půl roka co 3h a někdy aj co 2h a byla jsem taky dost vytočená a ráno mrtvá ale nedalo se nic dělat vydrřela jsem to, příkrm jsem ji rozhodně nedala nikdy, poprvé dostala UM až v 9 měsísích když už sem ji kojila jen 2x denně. takže vydrž...jo a zelený v plínce měla taky dost často, je to normální neboj a taky dost knourala první 3 měsíce trpěla na koliky dost, pak to přešlo.

Tohle je rustovy sprut. Trva vetsinou 3 dny, ale nam trval tyden. byva vetsinou 3. a 6. tyden a 3. a 6. mesic.....je to proste cas, kdy mimi abnorme roste a proto ma neustale hlad. ty tydny jsou jen orientacni, my jsme to meli ve 4. a v 7. tydnu. a ty dalsi spruty si vubec napamatuju... Urcite prikrm nedavej, ale koj kdyz si rekne, trva to jen chvilku. A da se to vydrzet:) Preju pevne nervy:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka