Denis Fueco - zkušnosti?

22.11.2010

Ahojky,
chtěla bych se zeptat jaké máte zkušnosti s focením u Denise Fueco :#o:
Viděla jsem tu nějaké fotky a na jeho stránkách si našla ceník, a zdá se mi to docela pěkné a překvapivě příznivé ceny. Je to opravdu tak, jak tam píše? Nemá k tomu ještě nějaký paušální poplatek za focení? A nemáte někdo zkušenost kdo nejste z Chomutovska, jestli se s ním dá domluvit třeba na návštěvě v ateliéru třeba o víkendu?
Zvažuju, že bychom si k němu zajeli.
Předem díky za každé info :///:

S Chomutova nejsem. Dneska jsem se s ním zrovna domlouvala, protože kamarádce fotil malou a je to bombaa cena je opravdu dobrá, jedu k němu o víkendu, tak je ochotný i takhle. Prý to s dětma umí skvěle. Na fb má profil.

In reply to by Siaaara

Jsem z Jihlavy, ale už máme fotky hotové :-)
S Denisem jsme se nakonec nedomluvili, za cestu k nám by chtěl 2500kč a Martin k němu do Kadaně jet nechtěl. Tak jsme riskli kamaráda jedné mojí kámošky a jsem celkem spokojená.
Teda, ale takový fotograf na svatbu, to muselo být super :qu:

ahojky Šári já snim a skámoškama fotila...má atelier v Kadani a nevím zda by přijel domu až ktobě do VYsočiny jinak mylsela sem že dostanu fotky které jsem si zapaltila i na CD a to prý nedělá takže stímhle mě doclea naštval no.

In reply to by sharcza

Aojky, no myslím, že právě podle tebe jsem se o něj začala zajímat :///: Viděla jsem Tvoje fotky tady a moc se mi líbily. S tím cédem to celkem chápu, že tě to naštvalo, ale zase si tím chrání svoje fotky, aby si je nikdo nevyvolával a neupravoval jinde. Přijde mi, že má rozumné ceny, tak by mi ani nevadilo si v případě potřeby nechat přidělat fotky zase od něj. Aspoň máš zaručenou stejnou kvalitu.
Ale probém je, že za cestu k nám na Vysočinu by chtěl 2500kč a my tu ani nemáme moc místa :|€|: a přítele k němu do Kadaně nedostanu :\\: :\\: :\\: Jinak bych se vůbec nerozmýšlela. Teď pokarčuju v hledání tady u nás, ale zatím žádný zázrak - buď se mi nelíbí styl fotek, nebo je to šíleně drahé :€\€:

ahojky šári,odkud jsi????
no ja videla jen co fotil evci svatbu a fotky jsou krasny :) a kolik chce za foceni a za kolik fotek?
my byli ted ve ctvrtek a za 1000kc , asi 70 fotek upravených,zbytek na CD (asi celkem 150fotek), a vyvola 2 A4 a ja si necham jeste vyvolat fotky k vanocum od ni 13x18cm a do ramecku sobe :)
šári a ty jsi uz 33tt ? ti posunuly termin nebo mi neco uniklo?

In reply to by VeronikaV86

Veru jsem z Vysočiny. Ale co jsem tu hledala na netu, tak někde stojí 3h focení 3500kč, což mi přijde sakra dost. Jinde zase chtějí za fotku 10x15 49kč :00:
Tady je odlaz na ceníku Denise Fueca: http://denisfueco.com/Cenik.pdf
Tak si říkám, že by se pořád vyplatilo, si tam zajet, než tady platit tolik a hlavně se mi tady v okolí zatím od nikoho fotky moc nelíbí :€\€:
Jsem 31tt (dneska 30+1), termín mám pořád 30.1. Jsem někde napsala 33tt?
Jééé, už to vidíííím. Jdu to zkusit opravit, jsem se překlikla :00:

Ahoj já myslím že fotí doma...prostě přijede k vám domů a tam vše nafotí a ceník je platný tak jak má napsáno na FB..můžeš ho zkontaktovat i přes FB a on ti určitě v krátké době odpoví

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka