sauna

19.03.2008

Holky, můžu do sauny v 39.tt????

Já bych to moc nedoporučovala teda. Raději.. Těch pár dnů to už Zuzíku vydržíš ;) .. Pak můžeš být v sauně od rána do noci :///: .. Jinak jsem dnes byla v té porodnici na kontrole. Už mám 11Kg nahoře :w: :w: Takže zase 1 Kg od minulého týdne :w: To je děs. Můj limit byl max. 10 kg, takže jsem to přetáhla :O .. Tlak mám 107/65, takže nižší než jindy (vždycky 120/70). CS stále 7. Holčička je už prý připravená k porodu :jawdrop: .. Takže prý každým dnem. Doktor si tipuje do neděle :00: :00: .. Tak jsem zvědavá, vsadím se, že ve čtvrtek tam zase naklušu na kontrolu :///: :///: Už tomu totiž moc nevěřím. Dneska mě docela naštval. Prohlížel mě prsty a tak divně mi to tam prohmatával, až to pěkně bolelo a pak jsem si z toho musela na chodbě na chvíli sednout. Od té doby je mi divně :( .. jako když mám dostat menstruaci. A to mi ještě řekl: "Možná budete po tom vyštření trochu krvácet, ale to je k tomu a vymizí to" Tím mě dostal. Můj doktor mě nikdy takhle drasticky neprohlížel. Vždycky úplně jemně.. Tenhle v té porodnici mi vůbec nesedí!! I ostatní ženský, se kterýma jsem se na chodbě bavila, říkali, že je jim to také nepříjemný.. A co ty?? Dnes je 1. jarní den kvůli tomu přestupnému roku, takže to na něj asi nestihneš, co:)))??

In reply to by Nea82

Ahojky Neo. Tak v souně jsem včera byla celých 7 minut a nevyrazila mi jediná kapička potu. Ale když jste mě tu všecky tak vystrašily, tak jsem tam raději nezůstávala dýl :) S těma kilama už to neřeš. Ono je to stejně samá voda. Takhle rychle tuky nepřipbereš, neboj :w: Po porodu budeš zase štíhlounká. Do pár dnů se tělo vody zbaví :w: A navíc jestli máš porodit do něděle, tak to už máš opravdu za pár. To ti fakt moc závidím. U mě žádný příznaky. Jen mě pořád střílí bolest do těch stehen a kyčlí. To je dost hnusný. A taky mě bolí mezi nohama. Ale nevím, co mě to přesně může bolet. Možná je to tou masáží hráze, kterou manžel poctivě provádí :ww: Ten doktor ti tam asi pěkně pošťoural a teď se to bude rozjíždět. Myslím, že co nevidět porodíš :w: :j) A pokud ti to řekl taky, že to vidí na brzkej porod, tak to už jsu dva doktoři, co ti to řekli, tak na tom už něco bude :) No já právě dneska zjistila, že ten 1.jarní den je už dneska. Tak to já opravdu nestihnu :s: :s: :s: Ale příště zas bude 21.3., takže to by nevadilo :) Ale já to nestihnu ani zítra, takže je to stejně jedno :s: Tak ti přeju, ať se ti to co nejdřív rozjede a máš malou u sebe :girl:

In reply to by Vjů

No já jsem na saunu právě zvyklá. Akorát v těhu jsem nechodila, že bych mohla potratit nebo předčasně porodit. Ale teď už mi předčasnej porod nehrozí, tak bych si právě zašla. Určitě bych nezkolabovala, to vím :w: Máme sounu doma, tak jsem tam chodila fakt furt :w:

In reply to by Zuzu

Protoze jeste porad nemas decko na svete a tak neblbni z kravinama.V teho tvoje telo reaguje jinak nez za normalnich okolnosti.Takze argumenty ze ti to pred tim nevadilo jsou bezpredmetny.Me taky ted nevadi treba varit a v teho jsem u vareni malem omdlela protoze to teplo me dostalo :w: :w: :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka