odchod hlenové zátky

12.12.2010

Tak,
dneska jsem od rána dodělávala cukroví a pak jsme si šli s přítelem po obídku lehnout.Když jsem vstala a šla na záchod na malou,zjistila jsem,že ze mně odchází cosi hodně hustého lepkavého s příměsí trošky krve.Takže doufám,že když mi konečně odešla,bude to rychle za mnou.Doktor mi v pátek řekl,že do páteční poradny asi nedojdu,tak uvidíme.Snad mu ta předpověd vyjde. :\x:

Mě odešla v pátek odpo, a stále tak nějak odchází... Myslím ale, že to nic neznamená :)

Hojky tak mě zátka odešla ráno o pul sedmé a malej byl ještě ten den o pul třetí odpoledne na světě.Ani voda mi neodešla tu mi museli prasknout..Tak snad to bude co nejdřív držím palečky :a: :a:

Ahojky,
mě hlenovka odcházela postupně po tom co mi mudra udělala Hamiltona(ve čtvrtek, odcházela zhruba do pátku). A pořád teda nic, jenom poslíci zlobí... :€\€: Tak nevím, už začínám být nervozní a naštvaná že se to nerozjíždí jak by mělo a jak bych čekala :) Tak ať máš více štěstí! Ahojky, Andrea

Mě hlenová zátka odešla v devět večer a o půl druhý ráno mi praskla voda a já razila do porodky...tak přeji, aby se co nejrychleji dostavil porod a ten byl pohodový a rychlý... :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky