zjisteni pohlavi ve 12tt ????

11.12.2010

holky mam takovy dotaz, svagrova je tehotna a jde ve 12tt na nejaky specialni ultrazvuk do Ostravy a tvrdi, ze uz ji reknou pohlavi... me to prijde jako hodne brzo, me osobne ho teda rekli az ve 20tt vim ze nekterym holkam v 16tt, ale ve 12tt... co myslite? da se to tak brzo a na kolik procent to tak muze byt? :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jak tady tak čtu,že Vám všem doktor řekl už kolem 12tt,tak mám z toho radost...Já te´d končím 11tt a do poradny jdu až 24.2. to už budu ve 13tt,takže mě zajímá jestli mi to doktor řekne :)))

Mne to rekli ve 13tt pri NT, ja se zeptala a mudr na mne, ze je to holka a zapsal to rovnou i do karty. Ja se pak sice na dalsich kontrolach jeste pro jistotu vzdycky priptala, jestli je to porad holka, ale trefil se.

Helí,že čekám Maxe,mi dr řekl ve 13tt a jak vidíš,nespletl se,ač jsem ho dlouho přemlouvala,at svůj názor změní :C]]:

mne teda u dcery - skoro5let, rekla dr. taky uz ve 12tt ze je to :girl: sice rikala ze to radsi rika az v 16tt ale trefila se :metal:

ahojky byla jse na tom ve čtvrtek. dle mimiska jsem 12+4 a díky tomuto UTZ víme, že tam máme chlapečka :D a bylo to krásně vidět :)

ahojky, ja tu jiz psaly holky, jde to ..ten ultrazvuk je NT sceening (sijove prosviceni) + se delaji odbery krve..
me to Mudr. i vysvetlila..zjistuji to dle hrbolku :)) pokud je vzprimeny, je to kluk, pokud je nahnuty spis dolu, je to holka... ja ho mela ,jak mi rekla MUDr. na puli ceste..takze mi nic rici nemohla :)) ale dozvedela jsem se to kolem toho 15 tt. :)) na normalnim ultrazvuku.. a ted na genetickem mi to potvrdili :)
ahoj Lenka

byla jsem mezi 12-13tt na NT+ na Veveří a taky mi řekli pohlaví - holčičku. koukala jsem na ně jak z jara, dr. mi vysvětlila, že mají dobrou techniku. nicméně se nemýlila, máme holčičku

Ahojky, já jsem taky byla na velkém ultrazvuku ve 12tt a doktor říkal, že budeme mít holčičku, v 20tt to potvrdil a měl pravdu :)

Ahoj,jestli jde švagrová v Ostravě do fakultky a bude jí vyšetřovat dr.Pietroš tak bude nejspíš zklamaná,ten jí pohlaví neřekne dřív než na utz ve 20tt aspoň u mě to tak bylo taky jsem se ptala jestli se může podívat a on že až ve 20tt a konec diskuze.

juju to je ten screening ja tma byla ve 13tt a dr rekla, ze to vypada na chlapecka ve 20tt nam to potvrdili a chlapecek s eoípravdu narodil

jde o screening v prvním trimestru, já tam jdu v uterý, budu ve 13tt a je možnost, když se mimi ukláže, že to už bude poznat, ale myslím, že to bude tak 60 na 40%.....

In reply to by Namba

já jsem byla na kombinovaném testu v I. trimestru těhotenství (PAPP test) Je to 3D ultrazvuk, kde zjišťují jestli je vše v pořádku, jestli tam nejsou rozštěpy páteře, rtu. Pak zda srdíčko je ok, žaludek, bránice, močák, zda má dvě ručky a nožky a na každé 5 prstíků. Dokonce se dívala i na to jak protéká krev srdíčkem a řekla mi,že je tam vše ok, protože jsou tam dvě žíly. Ukazovala mi mozek. Šíjové projasnění. No bylo toho moc :) Vlastně zjišťovala zda tam nehrozí nějaké genetické vady. Pak mi vzala krev, která když bude v pořádku tak je 90% šance, že je vše v pořádku. Jak psala jedna maminka na tomto ultrazvuku je větší pravděpodobnost,že zachytí nějakou vadu o 80% větší než v 16-20tt. Já jsem si říkala,že tato částka je pro mne furt malá na to,abych zjistila,že mimisek je v pořádku :)

In reply to by Heluska11

Ahoj, v Praze to stoji kolem 1500,-, nekde je to zdarma protoze na to maji nejake dotace. Muj dr. to dela za 1000,-, ale mam u nej zaplacenou specialni tehu kartu tak to mam v cene. Pohlavi tam zjistit jde, plno z Cerviku 2011 uz pohlavi vi. My si to nechavame jako prekvapko. :dance: Test je ale rozhodne lepsi a presnejsi nez ten v 20tt.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka