Feniklový čaj můžu dát 6ti týdennímu miminku??

11.12.2010

Ahojky maminky, v pondělí nám bude 6 týdnů, plně kojím, ale malý trpí na prdíky...feniklový čaj si dělám, probiotické kapky jsem koupila...a teda spí od půlnoci do 10 hodin s jednou přestávkou na kojení, takže pohodička...pak usne zase kolem 13 hodiny a spí než ho v 16 hodin zbudím a pak už je rooooodeo od těch 16 hodin do pulnoci-prostě to celé prořve chudáček...no a napadlo mě, že mu udělám feniklový čaj a stříkačkou s pomocí malíčku(aby si nezvykl na flašku) mu dám napít přímo toho čaje...co myslíte?? Můžu??

ahojky.fenyklový čaj určo může,taky jsme ho malé dávali,na prdíky trpěla víc než kluk.do tří měsíců nám řvala od 20h. až někdy kolem 23h. usnula,bylo to hrozný.taky jsem plně kojila,masírovali jsme bříško.fenyklový čaj,hadička do zadečku,nic moc nepomáhalo.prostě si tu tříměsíční koliku musela prožít se vším všudy :-(.pak to pominulo,jinak nebyla moc řvací,ale tohle stačilo.jednu dobu se mi zase přepíjela a pořád ublinkávala,s mímama je pořád něco,tak držím palečky zdraví Lucie.

dávám malýmu feny čaj od druhýho týdne doted sem mu dělala odvar z fenyklu a kminu co sem koupila ale dnes sem koupila normální feny čaj v lekarně.dávám mu ho i při škýtě jinak dávám mu ho normálně z flašky a kojím uplně normálně:))

Ahojky,určitě můžeš,já jsemmalé taky dávala od 14 dnů fenyklový čaj pro děti...Taky plně kojím a malé jsem dávala s flašky a na ni si nezvykla..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky