Ležení na bříšku

11.12.2010

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli můžeme dávat 10 denní miminko na pár vteřin ma bříško. V knížce jsem četla, že se to doporučuje, ale tchýně říká, že by se to nemělo. Protože ona je šikovná a zvedá už hlavičku jak leží na bříšku a řekla bych že se jí to líbí.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, mě malá spinkala na bříšku přes den normálně. Asi do nějakejch 2 měsíců. Pak jí to už nebavilo, protože už chtěla koukat kolem sebe a neudržela tak dlouho hlavičku, jak by potřebovala. Klidně jí dávej na bříško, je to dobrý na koliky. jen jí měj na očích, kdyby něco!! ;)

Na tchyni se vyprdni a neposlouchej jí. Samozřejmě že můžeš dávat na bříško, na chvilku. Mojí malej se tam moc nelíbilo, ale když se začala sama přetáčet, tak spí jedině na bříšku.

Já myslím že by v tom neměl být problém.Můj syn byl nedonošenátko a v inkubátoru ho normálně dávaly spinkat i na bříško.Akorát jí hlídej.

Ahojky mám 10 týdenní holčičku a od příchodu z porodnice jí dávám na chviličku na bříško.Doporučili mi to už v porodnici i naše dětská lékařka.Miminka tak posilují krční a zádové svaly a taky jim to trochu uleví od prdíků.Miminko ale musí být pořád pod kontrolou.

ja myslim ze muzes kdyz u toho ses a kontrolujes ji ono jde o to ze z toho je syndrom nahlyho umrti kojencu ale kdyz to budes mit pod dohledem tak na tu chvilicku muzes tak jsem to cetla i slysela :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka