Blinkání z noaíku

10.12.2010

Ahojik potřebovala bych poradit, mám 10 denní holčičku. Při porodu se napila plodové vody a dva dny zvracela jenom plodovou vodu. Ted mi pořád ublinkává a dokonce blinká i z nosíku. Tak se chci zeptat, jestli je to normální, že má den dny blinká jenom z nosíku. Děkuju za odpověd|:)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, od svagrove mala taky blinkala nosikem, pry je to u miminek normalni, to je jako kdyz ty zvracis a moc se predklonis .... setrenka tak jednou po "opici" dala si nudlovou polevku a pak blila nudle nosem :///:

Ahojík, je to normál, jak píšou holky. Malej taky blinkal i nosánkem, včera taky a touž mu je přes 7 měsíců. Když byl novorozenec, tak se vždycky přepapal mlíčka a šlo to i nosánkem. Prostě je to spojené, tak to tam hupsne. Já když náhodou zvracím, tak mi to jde taky i nosem, bléééééééééééé, chuťouvka, promiň.
Když by blinkal hodně, tak dojdi k doktorovi a on ho převáží. To dělali nám, jeden den ubral na váze a tak mu dělal odběry, ale vše bylo v poho, prostě jsem ho jen přecpávala a to se prý kojený děti nepřejídají. Pa pa

Ahojí tak ten můj se taky napil a celou noc zvracel,ale blinkal dál cokoliv ,ale jen z pusinky,protože měl reflux nevím jestli při refluxu zvrací i z nosíku zkus zavolat na pohotovost a na nic nečekej radši zbytečně než abys něco zanedbala jo?

Je to úplně normální,protože malé miminko má jiné anatomické rozměry než dospělý,takže,když se blinkání dostane do pusinky,občas to vyteče i nosíkem.není to nic divného,mají to tak všechny miminka :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka