velikost botiček v roce a půl?

10.12.2010

Jakou velikost nožky mají prckové v roce a půl? díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Naší malé je rok a půl teď a aktuálně má jedny zimní boty 21 a druhé 22 - ale ty jsou nám ještě velké, tak snad je do konce zimy unosíme :)

naše dcerka byla oblečením tabulková a nohu měla v létě - 20 - 21 podle botiček. Ale třeba sandálky na léto měla velikost 19 - což jsem si myslela, že jí bude malé. Chce to fakt vyzkoušet.
jo počkej - rok a půl byl dceři na podzim :-) ..... to už nosila 22 a zimní jsme kupovali 24.

Ahoj,tak náš Pájínek má 18,5měsíce a má bosou nožku dlouhou 15cm :00: teď nosil botečky 24,ale už mu na punčošku a ponožku byly těsný,tak jsem koupila zimní vel.26.navíc má vyšší nárt :)

My meli botu 24 v roce a pul, ted ma syn necele 3 roky (je 18.2) a nosi 29!!! A to jeho ucitelka v jeslich ma 35, rikala, ze za chvili si budou boty pujcovat... :s:

Ahojik,nám je 17 měsíců a máme nožičku 19.botky na zimu 21.Záleží na tom jak jste velký a jak velký jste se narodily...

ahoj, malé je přesně dnes 18měsíců a má zimní botky č. 23. Dá do nich punčocháče+teplou ponožku. Normální botky by měla si myslim tak 22...

To je těžký takhle napsat, každému dítěti roste nožička jinak. Adriance je 16. měsíců a má bačkůrky na doma 21, botičky podzimní na ven taky 21 a 22 a botičky na zimu( a chodí se ji v nich dobře) má 25 (ostatní ji byly malé). Ono to záleží i na výrobci. Když jsme kupovali ty zimní, tak nám i prodavačky říkala, že tahle značka má menší (jako že neodpovídají např. Essi) :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka