cim myjete?

09.12.2010

Ahoj holky, cim myjete doma zachod. nemyslim vnitrek,ale to ostatni a z venku. Diky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Kupuju v Penny vlhčené ubrousky, jedny jsou do kuchyně, jedny jsou univerzální antibakteriální a jedny jsou na koupelnu, a těmi myju komplet záchod zvenku plus vypínač a kliku.

Kupuju zvlast prostredek na koupelny a tim myju vse - umyvadlo, zachod, bidet. Pripadne, kdyz nahodou dojde, tak myju tim, co se dava primo do zachoda na vodni kamen (dam si trochu na houbicku a umyju tim v koupelne vsecko). :a:

tím čím podlahu, prostě pokaždé když stíhám podlahu, tak končím na záchodě, otřu hadrem, kterým jsem stírala, ten usazený prach na míse, šroubech ...a hotovo.
Já teda stírám po staru hadrem na koštěti, protože rohy mi stejně žádný mop tak neveme a ani to nejde vytřít do sucha, není nad to zakleknout a rohy vzít pořádně růčo.
:a:

ahoj, no já když stříkám přípravek do záchodu tak ho trošku nastříkám i kolem mísy a nechám působyt. Poté vše vytírám ještě savem.

Ahoj, zrovna teď jsem to řešila doma, čím to mám myt ... no koupila jsem na to savo prim, to se ředí ve vodě, tak jsem usoudila, že by to mohlo byt!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka