8.den po ET a krvácení

08.12.2010

Ahojky spolubojovnice, tak ani já nepřináším dobré zprávy. Včera to byl týden co jsem byla na embryotransferu a odpoledne jsem začla špinit a večer krvácet. Myslela jsem, jak to neberu s nadhledem, ale fakt mě to sundalo. Vše vycházelo tak dobře, že jsem věřila, že budou možná i dvojčátka. Večer jsem teda dle doktora dostala dvojtou dávku agolutinu a ráno už nekrvácím,ale zase jen růžové špinění. Ale myslím, že je to tou injekcí a že se to zase rozjede. Vím, že i přesto všechno je možnost, že by to vyšlo,ale už o dost menší. Ach jo holky, vyšlo to některé, i když jste krvácely? Mohlo to být to jedno embryjko a druhé se drží????Díky za Vaše komentáře a buďte silnější než já...

Ahojík, já s tím sice taky nemám zkušenosti, ale věřím, že ti vše vyjde dobře a budeš za chvíli hlásit //.... snad odchází jen jedeno z embryjek a druhý se drží zuby nehty.... Uvidíš jak ti bude a jak ti vyjde testík.... Ráďa

Avi držím palce, aby to krvácení Agolutin zastavil a všechno bylo v pořádku. Vím o případech, kdy po transferu bylo krvácení a teď je z toho miminko, tak se nestresuj a věř, že to dobře dopadne. Žádné další moje následovnice nejsou potřeba!!! Odpočívej a řiď se radama dokotrů a dej vědět, jak se vám třem (plus taťkovi samozřejmě) vede. :€s€:

In reply to by Ala

Ahoj holky,tak jak už jsem psala,včera už bylo jen špinění a dnes špinění jenom nepatrně. Tak se modlím, aby to co píšeš byl můj případ.Pořád mě bolí trochu břicho na MS a dnes i hlava,která vždy značí začínající MS. Holky jsou to teda hrozný nervy to čekání. Včera jsem skoro celý den ležela a dnes budu taky a zítra a víkend radši taky. Už mám nutkání udělat test. Tak jsem řikala třeba v neděli- to by byl 12-tý den. Co myslíte?Mám totiž až 17.12. :? Jinak taťka byl zrovna to úterý na Moravě (jsem ze ZČ), měl se vracet ve středu,ale když jsem mu brečela do telefonu, že krvácím, přijel o půl jedné ráno. Ten den najel 1260km-blázen,ale můj :)

In reply to by Avina

Já bych už testila,já mám totiž testit taky 17.12.a ty si myslím,byla v út a já v pá,tak by ti vycházelo testit už 14.12.
Já to zkusím jen tak předběžně už tuto sobotu,jsem holt nedočkavka :///:
Tak to vyzkoušej a já se tady budu těšit na dvoje pořádný dálnice // :||): :||): :||): :||):

In reply to by Jitunka

Jitunko,to bylo fakt moc brzo.Vem si,že třeba 5-7dní po ET ti embryjka cestují po děloze a než se zakousnou a dostanou do krve chvíli trvá. Ještě vydrž a nestresuj. Já se zatím držím i bez špinění.Včera mě celý den bolela hlava,ráno se vzbudím a zase.....tak stahuju filmy a jdu se válet. Takže klídek a ještě počkej s testem.

In reply to by Avina

No teď už vážně počkám až na toho 17.12.,ale četla jsem pár příspěvků a plno mamin testovalo už takhle brzo a vždycky aspoň duch nebo mini čárka,chjo...už vidím tu vidinu Vánoc v práci;-(((a ty hezky odpočívej a kdy skočíš čůrat,abych věděla,kdy mám čekat a držet pěsti :cc): :cc): ?

Ahoj Avi,zrovna jsem na tebe myslela včera,když jsem řešila neúspěch u Ali :§)
To bude dobrý uvidíš :kiss: :kiss: :kiss: ,zkušenosti s tím nemám,tak nedokážu poradit,ale snad ti tady některá mamčule poradí,já mám zase hyperstimuláka a bříško jako v 6-tým měsíci tak jsem dnes dostala ňějakej Clexane na ředění krve a v pátek mám další odběry a v sobotu kontrolu.
Už jsi zkoušela testit???
Myslím na tebe všechno bude dobré,uvidíš :||):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky