Přijde X nepřijde???

07.12.2010

Ahoj děvčata :a: S přítelem se snažíme 11 měsíců o druhé mimi :*O*: Po vysazení antikoncepce (12/09) jsem měla měsíčky hrozně nepravidelně (28 dní pak třeba 36, 38, 26, 40) :? Teď naposledy jsem je měla za sebou po 32 dnech (dva měsíce po sobě). Teď naposledy mrchu :spid: čekám už od 26.11. A zatím nic. Mám strach si to i přesně spočítat jak dlouhý mám teď cyklus natož si udělat test :00: Vždy když jsem jednu z těchto věcí udělala tak hned druhý den jsem to dostala :|€|: Rozhodla jsem se počkat do 10.12. a když nedorazí pak udělat test. Jediný co beru jako potencionální příznak těhotenství je to že jsem unavená :€h: a v autě se mi dělá šoufl :€z€: A dnes se mi například udělalo blivno :sick: a myslela jsem že ne pozvracím ale nic. Tak jsem zvědavá jak to nakonec dopadne. Držte mi prosím palce a mějte se hezky. Papa :dance:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj. tak to je super. A nejlepší na tom je, že já jsem si dělala test 10.12. v 6:30 ráno a BYLY TAM // !!!!!! Hurá já jsem tak šťastná!!!! Ve čtvrtek jdu k dr aby mi to potvrdil. Je to ten nejnejnej vánoční dárek. Tak nám to vyšlo stejně. Gratuluji.

Ahoj, jsem ráda, že tu čtu něco podoného co se děje mě. Taky se s manželem snažíme o druhé mimi. Zatím druhý měsíc. Přestala jsem kojit a začali jsme. První měsíc jsem to dostala až po 30 dnech (jinak jsem mívala po 26 dnech) a měla jsem to 14 dní. Teď už čekám na mrchu, už je to 32 dní a stále nic. Test jsem zkoušela a těhotná nejsem. Břicho pobolívá, tak nevim kde se courá. Nevim jak se máme snažit, když mi to takhle blbne.
Přeju vám, ať jsi těhu. Vím jaký je to čekání zda přijde nebo ne.

In reply to by superhrn

Já jsem taky kvůli tomu přestala kojit. Než se nám povedla malá tak to trvalo 9 měsíců. Tak doufám že se už zadařilo. My se snažili kdy se dalo. Tak to hlavně nevzdávej. Určitě se taky zadaří. Budu držet palce. Pa

In reply to by maxik

Právě, že jsem přestala kojit. Odstavila jsem malou a vrhli jsme se na to. Nejsem ani tak zoufalá, že se nevede. Ale spíš, že mě ta MS blbne a tím nám to znemožňuje. Tak nevím jestli si zase dojít na gyndu, aby by mi něco dali abych to dostala. Ach jo. Tohle jse u prvního nezažila. Taky se povedlo až za 3 měsíce, ale ta MS mě ta neblbla.

Ahoj, my jsem se taky s přítelem snažili dlouho o mimi a nakonec se povedlo, příznaky jsem měla stejné jako ty, nejdřív únava ,pak jsem nesnášela auto, to mi zůstalo do teď a občas je mi ráno šoufl ale pokaždý to taky nejde ven.

Držím pěsti aby jsi měla // čárky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka