poraďte co do mrazáku za hotové jídlo

06.12.2010

chtěla bych udělat nějaké jídlo co můžu dát do mrazáku aby až budu v porodnici aby měl přítel hotové jídlo jen aby si to vyndal.. nevím co můžu udělat aby to vydrželo..

Kliknutím vložíte smajlíky:

moc ho rozmazluješ,snad si zvládne něco uvařit,v 9 měsíci a ještě vyvařovat chlapovi,to by mě hnulo,muj zvládá když je potřeba a taky se musel postarat o domácnost a o dítě když jsem byla v porodce podruhé

ještě jsem zapoměla,pokud rád sladký manža,tak lidně dej i hotový knedlíky plněný jakýmkoli ovocem,myslím krom třešní,ty pak bývají vodovatý.

a ty myslis, ze manzel bude doma jist? bude porad nekde slavit a naji se tam ;-)
neee delam si srandu, ja se teda nestarala, aby mel manzel co jist... svacinu do prace si udelala a vecer byl po hospodach s prateli :)

In reply to by evelinawsh

Taky se nestarám, co bude jíst. Je to už velký chlap a pár dní sám to určitě zvládne }:) nemám strach, že by umřel hlady. Když jsem byla pracovně pryč půl roku, tak to taky zvládl a to si pral a žehlil a uklízel.... Maminku měl kousek, ale nic ji nenosil, všechno si obstaral sám - jsem na něj vlastně v tomhle směru pyšná.

In reply to by omites

:one:
ten muj taky udela vsechno, akorat prani bych mu asi musela vysvetlit,to mu vetsinou nacpu do pracky uz... ale vyzehli,nakoupi,uklidi,nadobi umyje, o maleho se stara,koupe,prebaluje,bere ho sam ven atd. a kdyz musi tak si i uvari,takze to nebudu resit ani tentokrat :)

Tak já dávám do mrazáku i omáčku na špagety, karbanátky, řízky (hotové) knedlíky, ovocné i normální, polívku (jen vývar se zeleninou nezavařené nudle, ty se dají uvařit rychle),rizoto i zbytek rýže k něčemu ale nedávala bych tam omáčky zahuštěné moukou, může pak zhrudkovatět a není to ono.

In reply to by Ledai

jo to vím to rozšlehat, ale přišlo mi že to bylo na chuti znát, ale na druhou stranu sníst se to dalo. Jasně že jsem maso před tím vyndala :-)

Ahojky,já zamrazuju skoro všechno,co předtím nebylo zamražený(myslím maso).Takže omáčky,sekanou karbenátky,masové rolády a tak.V podstatě můžeš zamrazit skoro všechno.

In reply to by zabickaa

Přesně tak,dělala jsem to tak před porodem a v šestinedělí,když jsems malou nespavou dcerkou neměla čas vařit.Navařila jsem v neděli,když ji hlídali naši a pak to jen tahala z mrazáku v týdnu.Sekanou jsem rozkrájela na plátky a balíčkovala vždycky po dvou plátkách.Omáčky jsem pak normálně z misky vyklopila do hrnce a pomalu rozmrazila,lehce nechala projít varem a bylo uvařeno.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka