Dobré ranko holčiny

20.03.2008

jakou jste měli noc? Já příšernou a to mě ještě čeká dneska poradna budou mi dělat stěry a pásy.Jsem dost nervozní.Necítím se nic moc.Koukám že Veerča je vzorová a rodí přesně na termín.Budu ji držet palečky at to má brzy za sebou a má malého u sebe.A jak se jinak máte? Pohladte za mě všechna mimíska a Vy se holčiny opatrujte. :n: :n: :cc): :a: :a: :a:

Ahojky Gabinecko tedy ja jsem na tom asi stejne jako ty.V noci uz posledni dobou nespim desne me totiz boli brisko a na dnesek me chytla 2x krec do nohy takze skvely sotva chodim.a jak se jinak mas?

In reply to by blondyna

Ahojky Blondýnko.Nemám se nic moc v noci skoro nespím mám kruhy pod očima jsem nervozní a podrážděná a jinak ty křeče mě taky občas chytají a také v noci a je to dost nepříjemný.Malá do mě kope jak hluchej do vrat a už se docela těším až porodím.Dneska jdu poprvé na pásy tak mám strach aby to dobře dopadlo.Musíš hodně odpočívat at ještě nějaký ten týden vydržíš.Budu Ti držet palečky a koukej se častěji ozívat aby jsem o tobě věděla.Pohlad mimíska a ty se opatruj. :one: :cc): :a: :a: :a:

In reply to by Gábinečka

no tenhle tyden mam spis odpocinkovy ale pred tim jsme porad litali po kramech a kupovali s mamkou nejaky veci do baraku takze desnej fofr.No dneska musim trochu poklidit abych pak nemusela o vikendu protoze na to stejne nebudu mit cas.taky se opatruj a pak dej vedet jak jsi dopadla na pasech.Neni to nic hroznyho ale kdyz ti bude blbe tak to hnedka rekni sestre a oni ti da napit a pak si lehnes na bok.

In reply to by blondyna

Blondýnko díky jdu tam na 12hodinu tak jak se vrátím tak dám vědět ale bojím se že se mi tam udělá špatně tak že bych ten bok zvolila asi hned? Tak hlavně na sebe dávej pozor a kdyby Ti nebylo dobře tak se na to vykašli a odpočívej ono se to taky nezblázní.Budeme muset začít nabírat síly na porod.Jen nevím kde připadá mi že už tu sílu beru z rezervy. :n: :n: :one: :a: :a:

In reply to by Gábinečka

ja uz totiz jednou na pasech pasech byla okolo 30tt.Jen to rekni sestricce ze vis ze se ti udela blbe takze by sis chtela lehnout na bok onia ti vyhovi neboj.No tak ja zatim jeste silu mam nic me nevycerpava teda krome tech bolesti!!!A uz se zacinas bat porodu?Ja tedy jeste vubec tak doufam ze to tak i zustane.

In reply to by blondyna

Blondýnko porodu jako takového se nebojím už jsem si to přeci jen vyzkoušela 3krát spíše musím říct že už se na něj těším protože sice bolesti jsou ale ten krásný okamžik kdy z tebe miminko vyklouzne a už tě nic nebolí je ten nejkrásnější pocit který může být o to jsou chlapy hodně ochuzení i když bůh věděl komu má dát tu důležitou úlohu na starosti chlapy by u porodu asi umřeli no nééééé.Hned jak se vrátím tak písnu jak mi to dopadlo ju.Díky za povzbuzení Blondýnko. :one: :one: :s: :s: :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka