mám z toho strach

20.03.2008

holky já začínám mít čím dál tím větší strach z porodu. Nebo spíš z toho že to nepoznám.
hodně jsem tady četla že před porodem odešla hlenová zátka, ale může se stát že neodejde? že budu mít jen stahy?

Ahoj Michalko, já se také porodu bojím. Jsem prvo a tak nevím co mě čeká a když si vezmu, že bolesti jsou ke konci tak velké a třeba i celý den a pak nic tak nevím jestli poznám rozdíl.Pořád si říkám, že snad ty kontrakce mi napoví, ale nechci rodit u nás a porodnici mám 55 km tak si mě tam třeba nechají už předem,No fakt nevím co bude a je to hrozný pocit, chápu tě :a:

michalko neboj se poznáš to nedá se to nepoznat je pravda že to má keždá z nás jiné ale když na to dojde tak si je každá jistá

Michalko neboj se porod poznáš!!!to se nedá nepoznat.mě třeba přišlo že mi ani zátka neodešla a to mi praskla voda.a zvládneš to neboj,půjde k porodu manžel/přítel?

to ti verim...ja mam strach uz ted,ale zase si rikam,ze kazda to zvladla.....to bude v pohode urcite.a potom se uz budes jen radovat s mimiska :h:

Z toho mám taky strach,že to nepoznám. A s tou zátkou taky nevím jak to je. Všichni říkají,že to určitě poznám,ale stejně se bojím. Mám hodně posunutý práh bolesti,kvůli jedné operaci,co jsem měla jako mimčo a mě prostě nic nebolí.

to já mám taky strrach :||): :||): , bojím se že ty ztahy neponám nebo ani odtok plodový vody , ach jo........... :\\: :r:

Ahoj Michalko neboj kolikrát už tady holky psaly to prostě potnáš.Ano hlenová zátka nemusí odejít a ani prasknout voda,ael to prostě poznáš neboj se.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka